Горе долу два месеца по-късно...
Масълцето е почти на ниското ниво (след около 3к km). Един цикъл от трескави проверки на маслото сигурно седмично по два пъти...
Семеринги... колянов вал, разпределителни валове, маслена помпа - смяна. Замислям се за реглаж на клапаните, но ще изчакам за сега. Ще сменя направо и ангренажния комплект да ми е мирно и спокойно.
Анрифризче - за смяна. Появи се някакво лепкаво петно в разширителния съд.
Дойде wifi донгълчето и си отворих малко очите за охладителната система.
Термостат за наместване или подмяна, че влизаме в цикъл 90-95C на място и вентилаторите се включват. Не се очудвам че смених само горния маркуч на радиатора... Иначе на скорост 83-85 зависи от натоварването.
Зор и зор с тия смачкани помпи за чистачките, оправя едното пропусне другото... Още малко ми трябва да изкормя всеки маркуч и да ги сменя изобщо, така или иначе ще се прави. А да отида в сервиз да ми оправят такъв теч, направо да си окача мъжките атрибути някъде...
Стегнах малко колата електрически и смених интериорни лампи, инсталнах и aux кабел на стоковото аудио. Има още кусурчета да се изгладят за да се успокоя и да кажа че съм на 100% доволен в тази сфера (просто като ел. "инж." не съм готов да правя компромиси).
На окачването му предстои смяна на няколко тампона, за сега нищо не тропа освен адски дразнещото почукване от десния преден спирачен апарат (над 120 изобщо забравям да го слушам...).
След една разходка до Алеко и малко по-агресивно нощно каране по изровения пясък прелетях някаква неравност с около 80км и излезе някакво странно затихващо чукане отзад когато изпусна съединителя по-рязко в 99% от случаите случайно.
Не правя launch-ове

В никакъв друг момент не се чува.
Като цяло съм доволен от колата, просто не и е обръщано необходимото внимание към нуждите известно време, но ще я стегна на пушка.
Дано всичко върви гладко до септември да и направя един подарък за 15 годишнината