До сега съм нямал Субару и затова съм решил да притежавам и такава кола. Разхода не ме интересува, искам само да е на бензин . С какъв мотор да е, немога да преценя, дали да е 1.6, 2.0 или 2.5, та дори и 3.0. Дали да е автомат или ръчка. Спрял съм се на Импреса, Лега си или Форестър, модели 2001-2004г. При покупка на такава кола, къде да гледам, какво да чувам да трака или не, как да пробвам, за да не се разтече след покупката ми ? Ще съм благодарен на всеки съвет даден от Вас.
И аз лично мнение - ако ще е WRX, по-добре да е WRX STI! Разликата в мощността не изглежда голяма, но това са две напълно различни коли. Не в полза на WRX...
И аз лично мнение - ако ще е WRX, по-добре да е WRX STI! Разликата в мощността не изглежда голяма, но това са две напълно различни коли. Не в полза на WRX...
Спор няма , но цената пък е двойна за кола една и съща година, както казах това е мое лично мнениe но бих взел WRX 2008-2010 от колкото STI 2008-2010.
Неми трябва с турбо, защото не ми е време да се надпревервам със себе си или други по нашите шосета. А и по полето няма да я карам, за там си съм с Черокито. Затова съм се спрял на по-старите модели и евтини, 3-4 000 лв, като за първо Субару. Все пак ми е интересно какво да гледам при покупката, макар , че изчетох всичко за моделите, но никъде не прочетох, какво да гледам при изброените модели.
Неми трябва с турбо, защото не ми е време да се надпревервам със себе си или други по нашите шосета. А и по полето няма да я карам, за там си съм с Черокито. Затова съм се спрял на по-старите модели и евтини, 3-4 000 лв, като за първо Субару. Все пак ми е интересно какво да гледам при покупката, макар , че изчетох всичко за моделите, но никъде не прочетох, какво да гледам при изброените модели.
Outback 3.0 2002 или 2003. В12. Allinclusiv автомобил. Имал съм 3 такива. И сега карам такъв. Но каквото и Субару да вземеш,първо при Валката в STI Обеля. За да нямаш главоболия.