Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема стр <  1, 2, 3, 4
 Субару XV 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Возията е като при Форестър - стегнато-приятно

Вто Окт 18, 2016 6:15 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 28
Автомобил: XV CVT 2.0i 2012
Рейтинг: 30
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Здравейте колеги,
Мисля, че съвсем скоро ще съм горд притежател на Субару XV. Изглежда че това е доста рядък модел по нашите ширини, но се надявам да не съм направил лош избор. Засега сделката не е окончателна, но до няколко дни вероятно всичко ще е финализирано и ще споделя впечатления. Засега от пробното каране имам доста добри впечатления и тъй като смятам да я карам основно градско София реших да си търся отново бензин и за мой късмет намерих един стабилен екземпляр. Моделът е 2012 год. 2.0i CVT.

Знам че колегите с такъв автомобил се броят на пръсти но все пак някой ако може да сподели разход градско. Багажника ми се струва с една идея по малък от на старата ми кола и се чудя дали някой е слагал релси и кутия за таван. Другите въпроси ще изникват с времето.

Вто Фев 21, 2017 6:13 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 411
Автомобил: XV 2.0i, '12 Lin.; 2 х SVX '93
Рейтинг: 253
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Добре дошъл в сектата!

Софийско градско 8,5 л/100 през лятото. Сега - 10,5-11. Извънградско лятно 7/100 с климатик и каране със спазване на ограниченията. Зимно - преди две седмици до Пампорово и обратно с четири човека и пълен багажник 8,8 л/100.
Карам предимно с бензин 95 от Круиз или Ромпетрол; отвреме-навреме /извънградско/ слагам 99 от Круиз или 100 от Газпром.
Първоначално вероятно ще си с около литър нагоре от тези стойности - да не те стряска. След като свикнеш с кутията, всичко ще си дойде на място.
Багажна кутия се отказах да слагам. Купих от колега от форума оригинална, наложих я само веднъж - не му стоеше хич добре, усмихнах се на акъла си и ..... я продадох.
С времето се понаучихме с фамилията да структурираме багажа при дълги пътувания така, че да ни стига мястото.

Чакам да се похвалиш със снимки. ;)

Сря Фев 22, 2017 10:14 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 411
Автомобил: XV 2.0i, '12 Lin.; 2 х SVX '93
Рейтинг: 253
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Снимки?

Чет Мар 02, 2017 10:23 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 692
Автомобил: Type R, Mustang GT.
Рейтинг: 499
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Да видим какво ще стане с новата платформа!

Subaru XV смени платформата

Сря Мар 08, 2017 8:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 172
Рейтинг: 243
Отговори с цитат
Не може да се отрече, че изглежда доста добре това XV...

Информацията, която чета за него е малко двусмислена. Наистина ли ще се предлага само със CVT?

Чет Мар 09, 2017 10:04 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3, 4