Отговори на тема стр <  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 1
Автомобил: Outback 2.5i Lineartronic CVT
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Warxcell написа:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11452763855184486&slink=1h67xb

Струва ли си?

Колата се продава "успешно" вече втора година! От Шумен до София пътя е дълъг и труден. Ако търсиш кола за такива пари - Бат Буби е твоя човек.
Извинявам се за "продуктовото позициониране", но едва ли някой в този форум би оспорил личността на Боян. Дано съм бил полезен!

Съб Фев 04, 2017 8:58 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 283
Рейтинг: 75
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
bbboxxx написа:
Warxcell написа:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11452763855184486&slink=1h67xb

Струва ли си?

Колата се продава "успешно" вече втора година! От Шумен до София пътя е дълъг и труден. Ако търсиш кола за такива пари - Бат Буби е твоя човек.
Извинявам се за "продуктовото позициониране", но едва ли някой в този форум би оспорил личността на Боян. Дано съм бил полезен!

Да, вече си писахме с него, въпроса е,че колата ще е още малко отгоре над тези пари за съжаление и става доста над бюджета ми. Засега ще покарам още малко старата си кола. :)

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 2067313642 - тази?

Съб Фев 04, 2017 6:39 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 3
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги от доста време чета форума ..понеже винаги съм мечтал за Субару и ето че дойде момента да стана и аз пълноправен член на клуба....Питането ми е относно тези автомобили..дали някой е ходил да ги гледа и дали някой би имал възможност...Разбира се почерпката от моя страна е задължителна ...Моля за това понеже съм на другия край на България и е малко трудно пътуването още повече ако е необусновано..
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1lxzwz

Благодаря предварително

Нед Фев 05, 2017 2:07 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 581
Автомобил: Forester 2,5 ХТ
Телефон: 0885000003
Рейтинг: 116
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Този раздел според мен е абсолютно излишен тук се лутат хора които нямат никаква представа за марката и модела и в същото време получават в повечето случаи не компетентно мнение за автомобили от марката.Не е ли по добре да сменим заглавието примерно,къде може да прегледам коректно този автомобил или нещо подобно.

Пон Фев 06, 2017 12:17 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 42
Автомобил: Outback H6 2006 bat Bubi edition
Телефон: 0885306791
Рейтинг: 29
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
ispitatela написа:
Този раздел според мен е абсолютно излишен тук се лутат хора които нямат никаква представа за марката и модела и в същото време получават в повечето случаи не компетентно мнение за автомобили от марката.Не е ли по добре да сменим заглавието примерно,къде може да прегледам коректно този автомобил или нещо подобно.

Като човек който в момента търси Аутбек този раздел ми се вижда много полезен, от 4-5 месеца преглеждам всяко ново мнение във форума, съответно имам вече някаква представа за марката и не се лутам.
Има много полезна информация и обикновенно ако някое мнение не е компетентно се намира някой да го коригира.
Не смятам че трябва да се преименува, автомобил може ( и трябва) да се прегледа в някой от белите сервизи за съответния град :)

Успешна седмица и дано не съм единствен на когото темата е полезна.

Пон Фев 06, 2017 9:56 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 42
Автомобил: Outback H6 2006 bat Bubi edition
Телефон: 0885306791
Рейтинг: 29
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
И за да направя темата по-полезна искам да предупредя колегите за този екземпляр.

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1mif38

Гледах го преди коледните празници в автокъща в с. Мрамор до София, колата беше внесена на 11 500лв.
При огледа останах разочарован, колата е имала силен удар отзад вляво, та чак коша на резервната гума се беше изкривил и тя беше заседнала вътре.
След това цената падна до 10 666лв. и малко след това обявата изчезна.
Сега отново се появява, на 10 990 в ДРУГА автокъща (и вече е в "топ състояние").
За мен лично това е доста съмнително, а и автомобила имаше и един куп други забележки.

За всяка кола има купувач, но много внимавайте и огледайте подробно тази кола за да няма главоболия после.
Идеята е да си помагаме и да останем доволни от марката.

Подкрепям и колегата от горния пост, със забележката че има и коли от други градове, за които хората от софия също биха искали да имат информация.

P.S. Някои може ли да предположи за какво е допълнителното копче на последната снимка? На място не видях нищо да се случва при превключване.

Пон Фев 06, 2017 10:06 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 853
Автомобил: Subaru Outback B14 3.6
Рейтинг: 578
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ударът отзад вляво продължава да си личи яко, нито врата си пасва с панела назад, нито стъклото ляга правилно. Обаче като я гледам, не е само отзад вляво, а има и отпред - също се вижда с просто око от снимките. Кой знае и какво още друго. Иначе са си поиграли да боядисат салона :D :D :D Поне да й бяха набавили щорите за багажника...

Пон Фев 06, 2017 10:18 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 416
Автомобил: Outback '99 AT, B14, 3.6 Executive
Рейтинг: 79
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Dragi4 написа:
И за да направя темата по-полезна искам да предупредя колегите за този екземпляр.

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1mif38

Гледах го преди коледните празници в автокъща в с. Мрамор до София, колата беше внесена на 11 500лв.
При огледа останах разочарован, колата е имала силен удар отзад вляво, та чак коша на резервната гума се беше изкривил и тя беше заседнала вътре.
След това цената падна до 10 666лв. и малко след това обявата изчезна.
Сега отново се появява, на 10 990 в ДРУГА автокъща (и вече е в "топ състояние").
За мен лично това е доста съмнително, а и автомобила имаше и един куп други забележки.

За всяка кола има купувач, но много внимавайте и огледайте подробно тази кола за да няма главоболия после.
Идеята е да си помагаме и да останем доволни от марката.

Подкрепям и колегата от горния пост, със забележката че има и коли от други градове, за които хората от софия също биха искали да имат информация.

P.S. Някои може ли да предположи за какво е допълнителното копче на последната снимка? На място не видях нищо да се случва при превключване.

Здравейте на всички,

Не бях писал от доста време, но ето един такъв удобен момент.

Бих искал да предупредя всички за автокъща Кармакс. Повече инфо >>> viewtopic.php?f=10&t=17584&hilit=Carmax

В темата има препратка и опис на един автомобил, който тръгнах да гледам точно преди да си купя настоящия. Когато гледахме колата в автокъщата преди 2-3 години беше покрита със сняг и не бяхме забелязали, че е "градушкова". И когато се появи продавача на следващия ден да я караме в сервиза, го видях и го питам "Абе ние не сме видяли, че е учукана цялата кола. Нещо може ли да направим по въпроса". И отговора още ми кънти в ушите "Абе отвън, кой ти гледа. Ти нали вътре я гледаш, то отвън си е за онея!". И малко смътно си спомням, но май и онзи екземпляр го беше взел на бартер като, за който колегата е писал.

Поздрави,
Лазар

Не карам пил и не пия карал.

... важно е да знаеш числата колко са ти...

Вто Фев 07, 2017 10:45 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте на всички ,твърдо съм решен това да е следващата кола.От края на септември съм се впуснал в търсенето на автомобил,но попадам само на Морги.По горе колега беше питал за един автомобил,който ми грабна окото и се чудя дали някой от вас не го е виждал или има някаква информация?

Пет Фев 10, 2017 5:44 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 469
Автомобил: Форестър 2.0 SG,06,Тойта Aурис 1.33
Телефон: 0894647025
Рейтинг: 251
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Като отидеш на оглед и поискаи сервизната книжка.Щом е от Щвеицария трябва да има такава .
Ако ти кажат че няма....не са на добре нещата с този автомобил

Пет Фев 10, 2017 6:09 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 4
Автомобил: mazda 6
Телефон: 0879048308
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте,може ли мнение за тази кола?http://m.mobile.bg/details/11481893468797052
Извинявам се предварително ако е обсъждана.Цената падна с 1000 лева миналата седмицата.

Нед Фев 12, 2017 11:50 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 382
Автомобил: 2006 Outback H6
Рейтинг: 324
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
За колата незнам, трябва да се види на място, но познавам сервиза.
Едни от малкото, които наистина преглеждат и отстраняват, онова което е необходимо
преди продажбата. Мисля че даваха и някаква гаранция. За тези пари наистина трябва
да е читав автомобил, макар и на газ. Ако ти е в бюджета, според мен си струва да отидеш
на оглед.

Нед Фев 12, 2017 6:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
vinsa69 написа:
Здравейте,може ли мнение за тази кола?http://m.mobile.bg/details/11481893468797052
Извинявам се предварително ако е обсъждана.Цената падна с 1000 лева миналата седмицата.

Май имаше писано нещо за тази кола по-назад в темата - ще трябва да преровиш назад по страниците.

Нед Фев 12, 2017 6:55 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 6
Автомобил: subaru forester
Нов фен
Отговори с цитат
Vmax написа:
vinsa69 написа:

Май имаше писано нещо за тази кола по-назад в темата - ще трябва да преровиш назад по страниците.

Нещо линка не ми се отваря,но мисля че става въпрос за черния аутбек на темпо сервиз. Гледах го миналия месец и от позицията на автобояджия с 16 годишен стаж мога да кажа че това е най-големия боклук на пазара. Тотално унищожена кола!!!Не ми се навлиза в подробности сега ,но ако някой се интересува ще обясня по подробно.

Чет Фев 23, 2017 9:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 264
Автомобил: Outback 3.0 2006
Рейтинг: 238
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не знам нищо за конкретната кола, но преди години ходих на оглед за друга кола в тоя Темпо сервиз.

Когато почнах да обръщам внимание на разни проблеми и буквално "мизерии" (като парчета от интериора прикрепени със свинки, висящо ЕКУ, липсващи лайсни на предния прозорец и т.н.), продавача директно ме изгони като каза, че такива купувачи не му трябвали.

Чет Фев 23, 2017 10:57 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5
Автомобил: Outback H6-3.0 '01
Телефон: 0888 333889
Рейтинг: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Всъщност, не би трябвало да се купува автомобил за 14000 лв., нито дори за 1500 лв., ако преди това не бъде проверен основно в специализиран сервиз (пълен оглед, тест и диагностика за поне 40-50 мин. и 20 лв.). При мен положението е следното: субаруто, което имам, това на зетя и това на приятел са проверявани здраво преди покупките, та сме доволни (не правя реклама на никой - статистика)...
 1

Чет Фев 23, 2017 11:44 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 18
Нов фен
Отговори с цитат
Колеги, някой имал ли си е вземане-даване с автокъша DS auto в Сливен? В нета чета съвсем противоположни мнения, едни ги хвалят, други ги обявяват за измамници :lipseal: По-точно става въпрос за тази обява http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 2801630699 Изглежда доста запазена, но цената е прекалено ниска ми се струва :-~

Съб Мар 04, 2017 7:35 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Наистина е много ниска.Утре ще отида да я видя.Мои познати са купували от тях и са нямали проблеми.Повечето автомобили на тази автокъща са от представителства купувани и са имали един собственик, но при тази.......съмнително ниска е цената наистина.
 1

Съб Мар 04, 2017 8:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Eто за какво става дума:
Минуси:
1.таблото е много надрано в дясната част.
2.от скоростната кутия тече масло
3.дисковете имат ръб 2 мм /и четирите/
4.задно гърне за смяна
5.цялата предница е боядисвана-предна броня и 2-та калника-изключително некадърно
6.Имала е 3-ма собстбеника преди да влезе в страната-1 фирма+2 физически лица
Плюсове:
1.нови гуми-DOT 2016 г.
2.кормилото е с чисто нова кожа /но това може и към минусите да го сложим,защото е било здраво изтъркано/
Вече е ясно защо е такава цената.
 30

Пон Мар 06, 2017 3:04 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 18
Нов фен
Отговори с цитат
Благодарско, няма да се ходи явно в Сливен :beer:

Пон Мар 06, 2017 4:12 pm
Върнете се в началото