Дали някой знае за някаква особеност при настройката на bluethoot за Surabu Outback 2010 NAV 4000? При мен седи иконка със задраскана връзка и не мога да свържа телефон. С други думи не откривам никакво bluethoot устройство на колата.
Това е за Б13 как аз се свързах, преди време го писах на един колега от форума. Моя е един от последните фейслифтови б13. Пробвай ако не е много променена системата ще стане. Стъпките са следните: 1.) Пускаш си Блутут-а на телефона 2.) Опцията за телефон на тъч-скриин панела на Аутбек е в меню - влизаш там 3.) Има няколо подменюта влизаш на Bluetooth Settings 4.) В сетингите има Register. Tам пишеш четирицифрения код- 0000. 5.) Сега на твоя телефон в Блутут менюто трябва да има три неща - CD receiver -HK nova - и телефона, с който си- в моя случай I phone Като цъкнеш на Iphone (или респективно на това което се е показало вместо Iphone) и се получава Проблема е че не може да се синхронизират контактите и това много ме дразни. Всичко ОК от Contact book ми дава ужким да се синхронизрат и в момента в който се опитам да ги синхронизирам ми дава Bluetooth connection failed. Пробвах и в Privacy настройките на телефона не се получава.......