Отговори на тема стр <  1, 2, 3, 4, 5 ... 157  >
 Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)? 
Автор Съобщение

Постове: 1187
Рейтинг: 68
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
май пак е същата история, тая дето е в бг пише че е от швейцария, а другата си е от германия

Legacy 2.0Gl 98г. МТ
Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT
Forester 2.5X 2003г. AT

Нед Май 11, 2008 3:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1021
Автомобил: Legacy 2.5 MT, 03
Рейтинг: 246
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
ехх... е колко е трудно в днешно време да си направи снимки на возилото. Дори и с телефона си да направи снимка пак ще е нещо. Не мисля, че е взел снимката назаем.
Ще видим дали ще има нови снимки в БГ мобилето на тази кола.

Нед Май 11, 2008 7:01 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 2200
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Да ева и лешпера.. пък аз ако не се лъжа му писах на меила дали изка бартер, че не мога да се отърва от тоя мерцедес, пък и сега нали не се търсят много коли. Пък така искам да карам Субару.

Такива мошенници има много, хора гледаите какво взимате. Е ли възможно обявата да стои още в немското мобиле а всъщност да е в Бг. Километрите се връщат, годината се подправя, а от къде идва... Ако някои знае какво да гледа в оригиналните документи добре, ако не ще си мисли че кара швеицарска кола. Лично аз от Бг. неща да си купувам кола, предпочитам да си я вкарам, макар да ми струва малко повече.

Пон Май 12, 2008 7:54 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Когато си търсех Outback-a, тази кола съм я виждал, карал и говорил със собственика и. Три пъти се свързвах със него и трите пъти - различна информация. Голям боклук, според мен и ако не се лъжа, още не е продадена. Дано някой да не се подлъже и да я купи!

Пон Авг 18, 2008 2:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Здравейте. Попаднах на обява за Аутбек, който отговаря на моите изисквания. Моля, някой да ми каже дали е "виждал" тази кола в София и дали знае нещо за нея. Според продавача колата е нов внос и е пристигната тази неделя в София, но на стъклото се вижда български стикер за технически преглед. Това според мен означава, че колата е регистрирана в БГ, което не е проблем, но защо продавача си спести това? Другата седмица мисля, да отида да я видя. Понеже ще пътувам 500 км. само за колата бих искал ако някой има информация или може да помоге с нещо да ме посъветва. Ясно, че ще искам колата да се закара в сервиз преди покупката. Все пак тук във форума има специалисти и хора, които работят в сервиз на Субару. Ако нещо се е случило с колата може би някой ще знае. Друг е въпросът дали ще сподели информацията.

Прикачени файлове:
Outback_1.jpeg
Outback_1.jpeg [ 45.66 KiB | Прегледано 11962 пъти ]
Outback_2.jpeg
Outback_2.jpeg [ 42.87 KiB | Прегледано 11962 пъти ]
Outback_4.jpeg
Outback_4.jpeg [ 54.32 KiB | Прегледано 11962 пъти ]
Вто Сеп 16, 2008 9:48 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Perfect Stranger
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Q: защо е изтрил регистрационните номера от снимката като няма БГ регистрация :shock:

факта, че укрива инфо не ми се нрави (на първо четене)

колата може и да е ок, но...

Вто Сеп 16, 2008 9:57 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 2211
Автомобил: Outback '00 AT
Рейтинг: 161
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
обикновено когато човека, който пуска обявата не е продавача, а е посредник, тогава скриват номерата, за да не знаеш коя е колата и да отидеш направо при собственика (поне така съм чувал)

Вто Сеп 16, 2008 10:03 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Да... може пък да се е наложило да го регистрира. Ще се обадя да попитам отново. Продавачът явно се занимава с внос на Субару, защото на неговия телефон има и други обяви за Субару. Попаднах на едно легаси 99г. Някой ползвал ли е услугите му? Впечатления?

Вто Сеп 16, 2008 10:06 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 2211
Автомобил: Outback '00 AT
Рейтинг: 161
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
освен това аз бих си преписал VIN номера на колата, така ще провериш със сигурност годината на производство на колата (редовно лъжат за това)
има тема във форума за VIN проверка с линк

Вто Сеп 16, 2008 10:08 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Ето за това Легаси става дума. На снимката се вижда както Аутбека, за който аз се интересувам , така и някакъв друг с чужда регистрация. Затова си мисля, че някой може да е ползвал услугите на този търговец?
Ясно се вижда (въпреки, че номера е заличен), че Легасито също е с БГ регистрация и има стикер за технически преглед.

Прикачени файлове:
Legacy_1.jpeg
Legacy_1.jpeg [ 41.88 KiB | Прегледано 11946 пъти ]
Вто Сеп 16, 2008 10:14 am
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 628
Автомобил: Opel Frontera V6
Рейтинг: 41
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Пост 
Не бях видял темата. Преди малко говорих с човека по телефона. Колата е обмитена във Франция. Не е регистрирана в БГ. С чуждите номера е. Стикера на предното стъкло според мен е ГО, а не технически преглед. Обаче и аз не съм от София и не знам кога ще мога да я видя.

Вто Сеп 16, 2008 10:36 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5911
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Юли месец е продавал друг

12300 ЛВ.
Данни:
Дата на производство - април 2000 г.
Тип двигател - Бензинов
Скоростна кутия - Автоматична
Категория - Комби
Пробег - 205000 км
Цвят - Бордо

Особености:
4(5) Врати
4x4
ABS
Airbag
Автопилот
Аларма
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Климатик
Климатроник
Кожен салон
Лети джанти
Металик
Навигация
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Шибедах

Допълнителна информация:
Всички екстри, от Швейцария.

Продавач:
Регион: София
тел.: 0887589758

Вто Сеп 16, 2008 10:43 am
Върнете се в началото
Профил ICQ

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Пост 
Горното касаеше Аутбека. Интересно, че червения го нямаше в мобилето. Сигурно още не е "подготвен" за пазара.

Вто Сеп 16, 2008 10:44 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Да..прав си. Наистина стикера е от ГО. За технически преглед са едни продълговати. :) Сега се сетих. И ти ли се интересуваш от същия Аутбек или от Легасито? Аз няма да мога да отида по-рано от края на месеца. :(

Вто Сеп 16, 2008 10:46 am
Върнете се в началото
Профил WWW

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Пост 
Аутбек. Ще ми се 2004г.обаче. В мобилето има един с ръчни скорости, ама има мишка в колата.

Вто Сеп 16, 2008 11:09 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 865
Рейтинг: 95
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Ей тва най не ми се нрави на европейските коли-не може да им фанеш спатиите...няма карфакс да видиш дали имат инциденти и километрите,няма проверка на сервизна история по телефона...хамалогия.

Вто Сеп 16, 2008 4:44 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 29
Автомобил: outback '01
Рейтинг: 5
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Пост 
Здравей, ComingSoon проблема с намиране на запазен Outback на разумна цена е доста труден на пазар като българския. Трябва доста късмет и упорство. Относно човека, които вкарва Субару от Швейцария: занимава се основно с внос само на такива автомобили, знае какво е положението в БГ и за цена трудно се преговаря с него. Обмитява ги в Франция, за това са с временни френски номера и френски талон. Колите се карат на ход от там.

--------------------------------------------------
SUBARU OUTBACK 2.5/ AT/ '01

Чет Сеп 18, 2008 10:32 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Здраве, tenev. Оставам с впечатлението, че познаваш или поне имаш впечатления от търговеца. Целта не е да се намери кола на възможно най-ниската цена, а да се намери здрав, запазен и сигурен автомобил. Според теб този търговец сигурен ли е? т.е. може ли да се вярва на това което казва за състоянието и произхода на колите. Питам защото аз имам не един познат собственик на автокъща и точно поради тази причина не купувам НИЩО от тях. Знам от къде в чужбина си купуват колите, в какво състояние пристигат и т.н. Но да не отместваме темата:)
Така или иначе аз в края на месеца съм планувал пътуване до София и ще се срещна с човека. Ще съм благодарен на малко информация. В момента имам алтернатива за закупуване на добър Форестър от Варна, но не мога да взема решение преди да съм видял този Аутбек. :)
Благодаря предварително.

Чет Сеп 18, 2008 11:00 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 29
Автомобил: outback '01
Рейтинг: 5
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Пост 
Положението е следното. След няколко месечно търсене и кръстосване на страната аз си купих от него Outback-a. Това са мои впечатления от него. Мога да допълня, че избора му е голям все пак в Швейцария Субару е на почит по понятни причини. При него има избор винаги има няколко коли които продава. Относно състоянието на автомобилите, които внася моето мнение е, че състоянието е според цената без оглед няма как да не се мине. Гледах доста автомобили преди да се спра на този, няма да изпадам в подробности какво видяха очите ми по време на търсенето. Все пак това е „голям бизнес” в БГ продажбата на втора ръка автомобили и лафа „няма как все пак колата не е нова” при всяка оферта е в пълна сила. При мен положението е следното : автомобила е пазен, почти перфектно запазен салон, дребни забележки тук-таме при ползвана кола неизбежни, детските болести по двигателя и ходовата част за outback-a. Съвет: ако се спреш на негов автомобил изчисти си въпроса с КАТ където ще я регистрираш ( оказа се че в всеки КАТ тълкува закона по различен начин) аз имах проблем с регистрацията, не стана с договор както правят всички че съм я купил отвън, тъй като френския талон се води на негово име а той е български гражданин и в КАТ решиха, че трябва да я регистрира първо и след това нотариално да ми я прехвърли и аз отново да я регистрирам вече на мое име. Но човек щом живее в БГ , ще сърба това което си е надробил.

--------------------------------------------------
SUBARU OUTBACK 2.5/ AT/ '01

Чет Сеп 18, 2008 12:12 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Tenev, разбрах те перфектно. И аз в последните месеци много коли видях и ми е ясно за какво гововориш. Благодаря за съвета!

Чет Сеп 18, 2008 12:40 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Отговори на тема  стр <  1, 2, 3, 4, 5 ... 157  >