Отговори на тема стр <  1, 2
 Помогнете с идеи за резервната гума с АГУ 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 179
Автомобил: Outback 3.0 H6 2004 + Vialle LPi
Рейтинг: 68
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Е 300-400КМ. са доста. По принци замисъла на резервната гума е да те закара до близкия град/сервиз примерно. Иначе за минаването - предполагам ще ги минеш, но ще има негативен ефект на колата.. едва ли ще е нещо фатално, но все пак е препоръчително да идеш до близкия сервиз с резервната гума, а не до другия край на България :)

Вто Мар 07, 2017 12:56 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Автомобил: Субару Легаси 2007 г 2.0 R
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Vami написа:
Аз пък си карам една патерица в багажника, за да съм спокоен, закрепена права от страни.

Колега скоро взех субару легаси с газова уредба и си купих патерица, само, че ме притеснява, че е по-ниска от другите гуми, казаха ми, че е оригинална, но така ли трябва да бъде?

Сря Мар 08, 2017 7:54 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 955
Автомобил: Subaru Outback, MT
Рейтинг: 443
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
По принцип е добре да е с еднакъв диаметър, моята е такава и специално я избирах.

Сря Мар 08, 2017 8:18 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2448
Автомобил: STI
Телефон: 0886119703
Рейтинг: 729
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колеги , дали ще слагате патерица , дали на тавана или другаде , ще решите вие спрямо модела ,, НО в никакъв случай без резервна. Вярно има спрей , но да ама не .Скоро ми звъня колега от Варна който беше гръмнал гума в прохода Юндола-Белово 21часа , а имаше само спрей който не му решава проблема , И НЯМА РЕЗЕРВНА.В прохода почти няма обхват и колегата си беше оставил колата с децата и жената на 1-2 км. за да намери обхват на нета , а после с инфото да ми звънне , после му остана да чака да му намеря пътна помощ , и да се чуем с него чак когато дойде в обхват и каза че нещата се нареждат.Не оставяйте без резервна гума , винаги има място за нея.

Сря Мар 08, 2017 10:09 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2