Здравейте колеги

Продавам "нещата от кашона", които няма да ползвам за вбъдеще.. Състоянието е видимо от снимките.
Включил съм информацията, която успях да намеря и знам.За съвместимост с други модели не мога да поема отговорност.
Не се притеснявайте да питате
1. Subaru VDO DC643/92F - OEM CD playerПродавам сивия си касетофон, който е в меко казано много добро състояние. Като изключим на практика незабележимата забелжка в долния ляв ъгъл, състоянието му е прекрасно. Няма проблем с четенето на CD (както повечето). Използвано само през AUX, с кабел, който струва 10тина лв. (мога да ви снабдя с такъв). Причина за продажбата - сложих си черен, за да отива на интериора на колата и този ми е излишен.
ОЕМ се слага на моделите след 2002г, ползван на Forester SF. Реално става за всички модели, които ползват стандартната букса на Субару за радио. Много изчистен и непретенциозен модел, който според мен върши чудесна работа, ако не смятате да правите колата си буумбокс. 4х35w, зелена подсветка, сив панел.
Предпочитам да го вземе някой от София, за да го види, тества и т.н.
Цена: 45лв.2. ОЕМ задни накладки 26296AA062Съответстват още на:
26296AA060
26296AA061
26296AA062
26296AA080
26296AA081
26296AA082
26296PA060
По описание пасват на следните модели:
SUBARU IMPREZA комби (GF)
SUBARU IMPREZA купе (GFC)
SUBARU IMPREZA седан (GC)
SUBARU LEGACY I (BC)
SUBARU LEGACY I комби (BC, BJF)
SUBARU LEGACY II (BD, BG)
SUBARU LEGACY II комби (BD, BG)
SUBARU LEGACY III (BE, BH)
SUBARU LEGACY III комби (BE, BH)
SUBARU LEGACY OUTBACK (BG)
Лично според мен са подходящи за моделите със задни дискове на 266мм, но моля проверете допълнително. На мен са ми излишни, мисля че имам още 1-2 бр, но трябва да стигна до тях

Проверете номерата още веднъж преди да ме питате

Цена: 50лв.