Отговори на тема
 Нов член 
Автор Съобщение

Постове: 7
Автомобил: subaru
Телефон: 0888014308
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте!Скоро си купих Субару Форестер 1999г и тепърва започвам да го опознавам.Първите ми впечатления са много добри,очаквах да е тромав автомобил но той си е направо бегачка.Разбрах и нещо което пропуснах да проверя когато го купувах-изключва ми задна скорост.Друго всичко работи.
Благодаря за приемането в групата.

Пет Апр 21, 2017 8:56 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 112
Автомобил: Forester '99 125
Телефон: 0885580786
Рейтинг: 43
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Честито :good:

И аз съм от скоро (вече наближават три месеца) от както си взех и аз един Forester '99 без турбо и с всеки изминал ден се кефя все повече и повече от звяра... Особено от оффроудските му изпълнения, надмина очакванията ми тотално, ако не беше един друг приятел с Forester да ми покаже от къде минава, нямаше да се престраша чак толкова, но звяра си е звяр, направо си е джипче, а не suv ;)

Пет Апр 21, 2017 9:44 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 65
Автомобил: субару форестър
Рейтинг: 16
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Честито и на двамата , със здраве и много безаварийни . Колите ви са на 18 години , а средната за страната е 19 г. , моята е на 17 ;) .... не я сменям , върши ми работа идеално , рибар съм ... диги , пясъци , мокра трева с наклон :D не ме плашат и с лодка отгоре .... магистрала 140 ... може до 200 , ма не в това и е силата. Колите ни са уморени момчета и за да ни служат вярно понякога се налага да стискаме зъби за ремонти , а те не са леки ... японец е ... форума помага много ... има и майстори посочени в сайта ... много ги бива , а и отношението към Субару за тях е привилегия! Колата ще ви заведе до красиви места недостъпни за обикновените автомобили , а сняг .... Субару обича сняг ROFL !!!

Пон Апр 24, 2017 7:31 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема