Отговори на тема
 Няколко въпроса за Легаси 2003 
Автор Съобщение

Постове: 71
Рейтинг: 68
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Здравейте, имам запитване как точно мога да накарам бутоните за стъклата на шофьорската врата да светнат? Също така и за бутона на power/hold до лоста на автоматика?
А другото което е, по-сложното - някой да знае как стои процедурата с възстановяването на гръмнала въздушна възглавница от шофьорската седалка? Предполагам, че бутоните във вратата не светят именно след като е ремонтирана вратата и прага от удара. Лампата на airbag-a си свети на таблото, знам че може да се изключи, но повече ме вълнува оправянето на възглавницата :)
Благодаря!

Пон Май 01, 2017 4:29 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 382
Автомобил: 2006 Outback H6
Рейтинг: 324
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колега, от бутоните за стъклата на шофьорската врата свети, ако не ме лъже паметта, единствено AUTO, т.е. този за шофьорския прозорец.
Другите не са предвидени да светят и не могат да се направят, защото няма оставен "просвет" копчетата. Можеш със силни диоди да осветиш
отдолу и да ти светне целия контур и между копчетата, но не и самите копчета. За възглавницата нямам представа. Сигурно някъде има специалисти по възстановяване на гръмнали възглавници. Power/Hold бутона трябва да ти свети. Просто вътре има лампичка, която вероятно е изгоряла.

Пон Май 01, 2017 5:49 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 71
Рейтинг: 68
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
dimitrov2000 написа:
Колега, от бутоните за стъклата на шофьорската врата свети, ако не ме лъже паметта, единствено AUTO, т.е. този за шофьорския прозорец.
Другите не са предвидени да светят и не могат да се направят, защото няма оставен "просвет" копчетата. Можеш със силни диоди да осветиш
отдолу и да ти светне целия контур и между копчетата, но не и самите копчета. За възглавницата нямам представа. Сигурно някъде има специалисти по възстановяване на гръмнали възглавници. Power/Hold бутона трябва да ти свети. Просто вътре има лампичка, която вероятно е изгоряла.

Благодаря за инфото, по-късно наистина видях, че само ауто-то трябва да свети.
Само тази възглавница ще е филм ако се занимавам :lipseal:

Вто Май 02, 2017 6:41 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 310
Автомобил: subaru legaci 2.0 125
Телефон: 0887464945
Рейтинг: 35
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Колега ако ти трябва възглавница пиши да ти подаря една.
 6

Пон Май 08, 2017 6:27 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема