|
|
Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |
масла за 5-ЕАТ автоматична кутия
| Автор |
Съобщение |
|
Vmax
|
|
Да не водим подобна дискусия тук, защото целта на темата е друга. На много АТ кутии също пише че маслото не се сменя и знаем какво става на 100 000 км
|
|
|
|
| Нед Май 21, 2017 3:46 pm |
|
|
|
vizor
|
Но пише, че трябва да се проверява и да се смени при нужда  Така си и пише, де
|
|
|
|
| Нед Май 21, 2017 4:35 pm |
|
|
|
wonderwalker
Автомобил: Subaru Outback H6 08
Рейтинг: 78 
|

Да кажа две думи за развръзката след смяната. Кутията събра седем кварти Амсойл АТФ. Смяната беше извършена при Краси в Субару ленд. Мисля, че я накланят на една и друга страна, за да източат максимума. Малко под седем литра смятам е добре. В крайна сметка смених и филтъра. Друго не знам какво да споделя, превключването си е гладко както преди не се промени нищо спрямо предходното масло Redline. Основната ми идея е да кажа, че с определени процедури могат да се източат малко под седем литра. Затова е хубаво ако сменяте маслото на 5АТ да си вземете 7-8 кварти. Седем смятам, че ще са достатъчни, но за по-сигурно може и осем да вземете. Аз сега имам една неотворена резерв. Oтново поздравления на момчетата от AP1 (търговците на Амсойл). Много коректен подход към клиента. Сашо ми каза, че ако останат неотворени бутилки мога да им ги върна и да ми възстановят сумата за тях. Няма да се циганя да им връщам една кварта. Но все пак е хубаво да се знае, че в БГ има и коректни търговци и още повече в нашия форум. Тези редки случаи ме карат да съм оптимист и да мисля, че България все пак ще се оправи някой ден.....
|
|
30
|
|
| Нед Май 28, 2017 3:50 pm |
|
|
|
|
Страница 2 от 2
|