|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
impreza_sh
Автомобил: Outback 3.6 2016
Рейтинг: 19
|
|
Имах Импреза 2,0 2004г , продадох я и реших да взема нещо свястно и се доверих на Бат Буби. Много съм доволен от начина им на работа и разбира се от крайният резултат - Легаси 2.0R АТ 2006г на... 100 хил.км. Колата е в перфекто състояние за годините си. И за да ми повярвате - ето малко снимки :
|
|
|
|
| Съб Май 13, 2017 5:06 pm |
|
|
|
dlazarov
Регистриран на: Пет Юли 25, 2014 2:54 pm Постове: 98 Местоположение: plovdiv
Автомобил: outback h6 , forester s turbo
Телефон: 0887858135
|
честито,и много безаварйни км 
|
|
|
|
| Съб Май 13, 2017 5:18 pm |
|
|
|
черноморския
Регистриран на: Вто Фев 03, 2015 10:45 am Постове: 177 Местоположение: БУРГАС Рейтинг: 15
|
Колата изглежда много добре. Често 
|
|
|
|
| Съб Май 13, 2017 5:55 pm |
|
|
|
miroslavmark
Регистриран на: Вто Авг 24, 2010 1:55 pm Постове: 843 Местоположение: Шумен
Автомобил: 2008 Tribeca 3.6
Рейтинг: 186    
|
Честито, колега!!! Днес го загледах след обед  ти защо не казваш, че сме комшии  , аз съм на съседния паркинг... звънни утре по някое време да се запознаем поне 0886838488
|
|
|
|
| Съб Май 13, 2017 8:37 pm |
|
|
|
petko 69
|
Винаги се радвам когато колега смени кола и то пак с любимата марка .  Радвам се че тук почват да се случват регулярни неща .Имам предвид колите които Бат Буби намира и доставя за форума и ето вече пореден колега е доволен.Колега браво за избора , дано повече колеги последват твоя пример , а не евтиния при джамбазите. 
|
|
|
|
| Съб Май 13, 2017 8:50 pm |
|
|
|
shadow
Регистриран на: Нед Май 24, 2015 2:47 pm Постове: 361 Местоположение: Шумен
Автомобил: Land Cruiser J95 5VZ-FE
Рейтинг: 138   
|
impreza_sh написа: Имах Импреза 2,0 2004г , продадох я и реших да взема нещо свястно и се доверих на Бат Буби. Много съм доволен от начина им на работа и разбира се от крайният резултат - Легаси 2.0R АТ 2006г на... 100 хил.км. Колата е в перфекто състояние за годините си. ... Честито! Със здраве да си я караш и да те радва много!
_________________ ex - '04 Subaru Legacy B13 H4 2.0 Symmetrical AWD ex - '02 Audi A4 B6 Avant V6 3.0i Quattro ex - '06 Audi A6 4F Allroad V6 3.0 TDI Quattro current - '00 Toyota Land Cruiser Prado J95 V6 3.4
|
|
|
|
| Съб Май 13, 2017 11:08 pm |
|
|
|
bat bubi
|

Светозаре, със здраве да си я ползвате колата и се надявам дълго време да Ви служи вярно в семейството! Извинявам, се ако малко разчупя темата, но се налага!!!!!!!!!!!!! "[quote="petko 69"]Винаги се радвам когато колега смени кола и то пак с любимата марка .  Радвам се че тук почват да се случват регулярни неща .Имам предвид колите които Бат Буби намира и доставя за форума и ето вече пореден колега е доволен.Колега браво за избора , дано повече колеги последват твоя пример , а не евтиния при джамбазите. " Колеги, ще нанеса един коментар, върху разсъжденията на Петко!!! Колегите, които представят автомобилите си вкарани от мен, не са единствените, които съм се постарал да зарадвам.......вече станаха малко над 160 автомобила от тази марката, НО (мисля, че вече един път бях написал, но ще рискувам да се повторя) не трябва да се забравя факта, че това са автомобили втора употреба и винаги има някаква доза риск, както за клиента, така и за нас, като екип.....Вярно, стараем се максимално да покажем на хората, че и в БГ има начин да се случат нещата, без да останат излъгани , но не е изключено по някой път и да цъфне и някоя друга непредвидена забележцица. Хубавото, е че не надвишават повече от 100 Евро, които Аз съм ги кръстил ФПР (Фонд Предвидими Разходи). Например, на скоро имахме следната ситуация.....проучвахме, оглеждахме и докарахме кола за клиент, която обаче на място (беше декември месец), беше цялата силно обледена (беше валяла някаква шибана суграшица) и въпреки щателния оглед и мъките положени да се размрази колата, за да се направят качествени проби, се оказа, че по единия и заден калник е правена някаква дребна интервенция, която може и от автокъщата да не са знаели, защото бяха читава автокъща......в последствие, след два месеца нещата лъснаха и се наложи да помогнем проблема да се отстрани, за да е доволен клиента и да получи отношение, което няма да получи от никой роден търговец.....НО, в крайна сметка пропуска е факт! По моите статистики, които си водя, в процентно съотношения , изненади до сега са излезли в по-малко от 2 % от автомобилите, които сме вкарали Аз и екипа ми, НО никога не е изключено да цъфне нещо някъде. Това, което в частност, къде с намеци, къде хумористично бях помолил, е не издигайте името/марката " Бат Буби" в култ , защото хората имат някакви космически идеализирани очаквания, които граничат с получаването на чисто нов автомобил от магазина !!!! Моля, мислете разумно и не апроксимирайте очакванията си !!!
_________________ BORN TО RIDE … UNTIL I DIE
|
|
39
|
|
| Нед Май 14, 2017 3:30 pm |
|
|
|
impreza_sh
Автомобил: Outback 3.6 2016
|
|
Аз се занимавам с търговия и недоволни клиенти винаги има , колкото и да се стараеш.При вас риска е наистина по голям защото предлагате стока втора употреба , но 2% е да знаеш перфектен резултат. Доволните клиенти са не само от качеството на стоката , но и от отношението и качеството на самата услуга по предлагането. Пример: Поръчвам си нещо по интернет където сам преценявам от снимка или описанието дали това нещо ще е това което наистина искам (и в повечето случаи грешно). Другият вариант е отивам в специализиран магазин , консултирам се със специалисти , пробвам , тествам и тогава на място преценявам дали това нещо е за мен.
Бояне , аз се доверих най вече на услугата по намирането и гаранцията за доброто състояние на автомобила.(Ако исках нов автомобил щях да отида в някой автосалон). Както писах по горе съм доволен от крайния резултат (автомобила) , а също съм доволен и от услугата ви.
|
|
|
|
| Нед Май 14, 2017 9:33 pm |
|
|
|
bat bubi
|
Пичове, разсъждението ми не е насочено към никой (нито към Петко, нито към теб, нито към който и да е друг), освен към бъдещите клиенти ! Нека да им служи, като ориентир и съвет, защото и през Онлаин центъра на Субару ми звънят доста хора, виждащи света наситено розов Вече, колегите модератори, ако смятат, че спамя на човека темата, може да го преместят и в друга тема, където също съм писал доста за някой неща. Може да се напише и още информация относно автомобилите втора употреба, но все пак гледам да запазя някаква профисионална дистанция .......
_________________ BORN TО RIDE … UNTIL I DIE
|
|
|
|
| Пон Май 15, 2017 7:10 am |
|
|
|
koliong
Регистриран на: Пет Юни 02, 2017 7:18 am Постове: 46 Местоположение: Варна
Автомобил: Subaru Legacy 2.5 2005
Рейтинг: 6
|
Здравейте и от мен  Днес капарирах едно SUBARU LEGACY 2.5I и се надявам от понеделник да съм собственик на това чудо  ! Но има един проблем с дисплея под централния въздухопровод  не изписва нищо ! http://prntscr.com/ff5u0o Ако някой може да ми помогне с идеи как да го оправя ще съм Благодарен 
|
|
|
|
| Пет Юни 02, 2017 7:48 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|