Правила за пускане на обяви в раздела
Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!
|
Страница 1 от 1
|
|
Продавам Форестър ХТ 2009 2.5 АТ
| Автор |
Съобщение |
|
bubaru
|

Здравейте,
Продавам си Субаруто - Форестър ХТ 2009 2.5 АТ. - 230 кс Колата е купена от Субару Варна и обслужвана гаранционно само там, после при Агента - Субаруленд. На 114000 км, има каско, ГО, винетка, платен данък и тн. По гаранция е сменян шорт блок (през 2011-а) , когато колата беше на 50000 км с нов шорт блок EJ 257 от СТИ, демек с него са изминати само 64000 км На 90000 е сменено окачването с пружини и амортисьори Pedders. Допълнително са монтирани - паркинг сензори предни и задни, затъмнени са задните стъкла-70%, по-спортни гърнета, предни 4-бутални спирачни апарати от WRX, дискове DBA 4000, JDM предна решетка и др. Към колата вървят и 2 комплекта джанти - OZ Racing (от снимките) с летни гуми и ОЕМ 17-ки от WRX със зимни гуми. Маслото (плюс филтри) на колата е сменяно на всеки 10000 км с Motul или Redline На 105000 са подменени повторно всички течности - спирачна, масло кутия, антифриз, хидравлична течност, масла диференциали... Колата няма газова уредба и е карана само с 98 или 100 октана бензин. Колата няма удари, освен дребни козметични, които са управени. Нивото на оборудване е най-високото (без навигация)- автоматик, ел, люк, седалки и др., кожен салон с погряване на седалките, круз контрол, ксенон фарове с измиване, безключов достъп и запалване и др. Цена: 22000 лв.
Пишете ми на ЛС или на тел: о889дведведве19едно
|
|
|
|
| Чет Юли 27, 2017 2:07 pm |
|
|
|
patko
|
Ооооох!!! Колата е супер. Но засега не мога да си я позволя. Харчовете са насочени в други посоки. Успех с продажбата. 
_________________ LEXUS GX 460, V8, 4.6, 2014 TOYOTA CHR HYBRID GR SPORT, 2.0, 2023 LEXUS LBX 2026
|
|
|
|
| Чет Юли 27, 2017 3:12 pm |
|
|
|
fenix
Регистриран на: Съб Апр 02, 2011 9:36 pm Постове: 356 Местоположение: София
Автомобил: Outback B13,H6
Рейтинг: 105  
|
Колата ти изглежда,а и съм сигурен,че е супер. 
|
|
|
|
| Пет Юли 28, 2017 11:23 pm |
|
|
|
Vmax
|
Ех ЮДА, поне едно Суби да беше оставил за срам в семейството... Жалко - Фози тъкмо е разработил двигателя. Ще ти звънна да направим един тест драй с моята пералня, току виж си решил да си го оставиш за тунинг проект 
|
|
|
|
| Съб Юли 29, 2017 8:01 am |
|
|
|
kiseloka
|
|
Колата е супер . 1 въпрос само имам : от каде сте сигорни че блока е сменен ? Понеже знам ,че в официалните представителства в БГ не ги сменят а правят някаква сбирщина от части без да сменят блока и след определено време двигателя пак е деад ...
|
|
|
|
| Пон Авг 07, 2017 7:05 am |
|
|
|
ico_tech
|
Ееех да беше и S-edition..... Не знам защо не ги търсят тия коли - вървят добре, салона е супер, клиренса голям - изобщо все предпоставки за един супер универсален автомобил. Ах, да - не е дизел Успех с продажбата.
_________________ Legacy GT, Subaru Impreza 2.0
|
|
|
|
| Пон Авг 07, 2017 8:18 am |
|
|
|
plaskom
|
kiseloka написа: Колата е супер . 1 въпрос само имам : от каде сте сигорни че блока е сменен ? Понеже знам ,че в официалните представителства в БГ не ги сменят а правят някаква сбирщина от части без да сменят блока и след определено време двигателя пак е деад ... Ами просто не познаваш продавача и не знаеш колко добре е запознат с марката Субару и колко броя от нея е сменил. И второ: явно не знаеш, че официалния сервиз във Варна беше един от сервизите на които можеше да се има доверие. 
|
|
|
|
| Вто Авг 08, 2017 12:54 pm |
|
|
|
bubaru
|
|
| Сря Авг 09, 2017 4:22 pm |
|
|
|
Vmax
|
bubaru написа: Продадена... То беше ясно Юда, да му е честита на новия колега.
|
|
|
|
| Сря Авг 09, 2017 4:28 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|