Волана да не го е хапало куче,салона да не го е драла котка,на шофьорската седалка да не се е возил в продължение на 400 000км 140 килограмов човек,който първо е сядал на страничната опора,шибидасите д а се отварят и да не текат,копчетата да не са издрани от маникюр и всичко да функционира.Отвънка да няма 14 следи от отваряне на врати и по възможност да не е удряна в дърво.Изотдолу да няма течове,та били те и"незначителни"

,от сорта на кутия,глави,рейка и т.н.,даже и антифриз да не тече(пак дреболия),пък ако и не надува-прекрасно.Да не тракат обтегачи и верига,скоростите да не ритат като магаре,ако може да не се лее масло и от стотината болта на ангренажния капак.Май станах нахален.
Сега сериозно-както написах търся форумен обгрижван от фен на марката автомобил.Като цяло мислех да търся фейслифтов с прословутия си-драйв,като даже говорих и с БатБуби,ама нещо има липса в момента на такива читави коли,а не ми се чака 3,4,5 месеца.Та за това съм склонен и на преди фейслифта,ама да е форумна глезена кола.Бюджета се определя от това какво иска и предлага като качество продавача и какво съм склонен аз да платя,за това,което той предлага.В заключение-търся хубава кола с история,а не евтина.Такива в автокъщите има....