|
|
Правила за пускане на обяви в раздела
Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!
|
Страница 1 от 1
|
|
Продавам Subaru Impreza 2.0R 2006г
| Автор |
Съобщение |
|
prototype
Автомобил: Impreza 2.0R
Рейтинг: 25
|

Привет колеги, за жалост дойде момента, в който трябва да се разделям със субито, но няма как... трябват парички за жилище, че семейството се разширява, а и жената писка, че искала нещо по-голямо като се роди бебока.
Та сега по същество, по колата определено съм вложил доста парички и любов и в това ще се убедите от фактурите и евентуален оглед на място.
Ето и какво съм подобрил/сложил по нея (ще сложа и цените по спомен): - Ксенон на късите светлини 120лв - Аларма 100лв - Пребоядисана предна броня (беше пукната и ожулена на места) и предни калници (имаха малко ръжда в началото на веждите) 640лв - Летни гуми Continental ContiPremiumContact 5 205/55/R16, сложени Март месец - 640лв - Втори комплект лети джанти R16 за зимни гуми (още нямам зимни гуми) - 400лв - CD/mp3 Sony - 100лв - Премахната екология и ремап на софтуера (подобрено ускорение в ниските и подобрен разход) при Владо в Люлин - 400лв
Ремонти и обслужване няма да изброявам на ръка защото го имам снимано. Всичко е правено при Любо и е на обща стойност 2300лв и смея да твърдя, че всичко е сменено и колата е буквално обслужена и готова за каране. Също имам и 2 задни биалетки и тампони сменени при чичо Тенчо - 230лв. Септември месец ще й платя годишна застраховка, преглед и данък.
С голям компромис от моя страна цената на която мога да дам субито е 11000 за форума, защото ако е по-малко, просто няма смисъл. Колата е гаражна и се кара все ден. Ако настина искате обслужена кола в добро състояние, елате и я погледнете - струва си! Тел: 0898 49 22 98 Стойко (гр. София) Колата може да се види в Младост 4. Също да спомена, че никога не е карана на газ.
|
|
Последна промяна prototype на Пет Авг 25, 2017 10:35 am, променена общо 4 пъти
|
|
| Пет Авг 25, 2017 10:29 am |
|
|
|
prototype
Автомобил: Impreza 2.0R
Рейтинг: 25
|
|
Още малко снимки, че не стигна мястото в предния пост.
|
|
|
|
| Пет Авг 25, 2017 10:30 am |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|