!!!ВНИМАНИЕ НАЦИОНАЛНА СРЕЩА - ВАЖНО!!!
!!!ВНИМАНИЕ НАЦИОНАЛНА СРЕЩА - ВАЖНО!!!
| Автор |
Съобщение |
|
erjitka
|
Sybrahme se  Pet koli, no pyk ot syrtse  Chakame Miro ot Ruse.
|
|
|
|
| Съб Окт 04, 2008 12:15 pm |
|
|
|
vankata_fly
|
|
Срещата за мен мина много добре,бяхме малко но верни фенове.Времето беше чудесно,имаше разходки,кафета,хапване,.............. .Аз се возих на новото Фори на erjitka за което съм му много благодарен и съм впечатлен от возията на това чудо.Остава само колегите да качат снимки за да добиете по-реална представа за срещата.Тия които не доидоха могат само да съжаляват.
|
|
|
|
| Нед Окт 05, 2008 9:33 am |
|
|
|
vankata_fly
|
Голяма атракция беше ХТ-то на tennn,наистина един уникален атвомобил.Имах честа да седна в него и .......кво да ви кажа  ,изпреварил е времето си.
|
|
|
|
| Нед Окт 05, 2008 10:08 am |
|
|
|
miroslavkm
Регистриран на: Пет Мар 16, 2007 7:56 pm Постове: 752 Местоположение: Русе, БГ
Автомобил: Subaru Outback 3.6, 2018
Телефон: 0889997071
|
|
Вечерта беше весело, а сутринта се поздравихме с първия сняг.Ето и малко снимки от срещата, повече ще има утре от Красен. Жалко че не бяхме повече.
_________________ 0889997071
|
|
|
|
| Нед Окт 05, 2008 3:11 pm |
|
|
|
miroslavkm
|
|
... и още малко
Прикачени файлове:
Subaru sre6ta 059.jpg [ 75.56 KiB | Прегледано 771 пъти ]
Subaru sre6ta 019.jpg [ 39.79 KiB | Прегледано 771 пъти ]
|
|
|
|
| Нед Окт 05, 2008 3:13 pm |
|
|
|
BAlexandrov
Регистриран на: Съб Фев 10, 2007 9:54 pm Постове: 5911 Местоположение: София
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
|
Браааво! 
|
|
|
|
| Нед Окт 05, 2008 3:16 pm |
|
|
|
vankata_fly
|
Шайзе  ,знаех си,че вечерта ще е яко ама нямаше как.Другият път ще си направим срещата с малко лек офроуд  .Нямали още снимки?
|
|
|
|
| Нед Окт 05, 2008 3:36 pm |
|
|
|
jo
Регистриран на: Пон Мар 17, 2008 11:05 pm Постове: 122 Местоположение: Чукурли
Автомобил: SUBARU VIVIO, IMPREZA, OUTBACK
Телефон: 0894412154
|
Краси обеща , че ще качи всички снимки.Наистина прекарахме добре.
Надявам се другият път да покараме на сняг. 
|
|
|
|
| Нед Окт 05, 2008 7:44 pm |
|
|
|
blatimir
Регистриран на: Нед Юни 11, 2006 8:43 pm Постове: 1187 Местоположение: Пловдив
|
ImprezaSTI написа: На вниманието на всички - както всички виждаме, клубът е в застой, спешно се нуждаем от национална среща, да се разберем кой какво и ще се прави ли нещо изобщо!Място: Четете в темата! Време: Четете в темата!
Винаги правим големите срещи там - причините - в София е, но на края на града, лесно се достига от хората, идващи от другите градове, мястото е прекрасно - ресторант градина - пиене, хапване  , паркингът е напълно достатъчен за всички ни, атмосферата е подходяща за провеждане на дискусии относно бъдещето на клуба. Решихме да се съберем септември, за да могат всички да се върнат от почивка (или поне максимално много хора), часа мисля че е удобен, тъкмо (както беше вече споменавано) гладните да хапнат, жадните да пийнат, хората идващи от по-далече да могат да стигнат. Както съм написал и по-нагоре - МОЛИМ ВСИЧКИ ДА ДОЙДАТ, НЕКА РЕШИМ ЩЕ ГО БЪДЕ ЛИ ТОЗИ КЛУБ ИЛИ НЕ!Моля пишете коментари и/или забележки в тази тема! Благодаря на всички предварително!
та бихте ли споделили какво се реши на срещата
_________________ Family Club Legacy 2.2GX 97г. BG7 MT Forester 2.0XT 2004г. АТ Legacy 2.0Gl 98г. МТ Legacy 2.2GX 98г. BG5 MT Forester 2.5X 2003г. AT
|
|
|
|
| Нед Окт 05, 2008 8:03 pm |
|
|
|
krass
Регистриран на: Пон Юли 21, 2008 7:45 am Постове: 2211 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback '00 AT
|
|
| Нед Окт 05, 2008 8:30 pm |
|
|
|
miroslavkm
|
|
На срещата решихме само едно, да се видим пак покрай нова година. Не можем шест - седем човека да решаваме проблемите и развитието на клуба. За това трябва да са по-вече хора. Ние се събрахме, запознахме се, повеселихме се и това беше. Дано следващия път да можем да решаваме проблеми, когато и дае.
|
|
|
|
| Нед Окт 05, 2008 9:27 pm |
|
|
|
miroslavkm
|
Краси браво за снимките. Има и доста компромати 
|
|
|
|
| Нед Окт 05, 2008 9:31 pm |
|
|
|
tennn
Регистриран на: Съб Сеп 27, 2008 4:05 pm Постове: 117 Местоположение: По света и унас в София
Автомобил: XT TURBO COUPE,LEONE 84,LEGACY GT
Телефон: 0888899201
|
blatimir написа: ImprezaSTI написа: На вниманието на всички - както всички виждаме, клубът е в застой, спешно се нуждаем от национална среща, да се разберем кой какво и ще се прави ли нещо изобщо!Място: Четете в темата! Време: Четете в темата!
Винаги правим големите срещи там - причините - в София е, но на края на града, лесно се достига от хората, идващи от другите градове, мястото е прекрасно - ресторант градина - пиене, хапване  , паркингът е напълно достатъчен за всички ни, атмосферата е подходяща за провеждане на дискусии относно бъдещето на клуба. Решихме да се съберем септември, за да могат всички да се върнат от почивка (или поне максимално много хора), часа мисля че е удобен, тъкмо (както беше вече споменавано) гладните да хапнат, жадните да пийнат, хората идващи от по-далече да могат да стигнат. Както съм написал и по-нагоре - МОЛИМ ВСИЧКИ ДА ДОЙДАТ, НЕКА РЕШИМ ЩЕ ГО БЪДЕ ЛИ ТОЗИ КЛУБ ИЛИ НЕ!Моля пишете коментари и/или забележки в тази тема! Благодаря на всички предварително! та бихте ли споделили какво се реши на срещата
Уважаеми г-да ЛОЗАРИ,ВИНАРИ,РИБАРИ и ДРУГИ СУБАРИ,Ако вие трудно да и поддържате СУБАРУТАТА,вземете си по една КОРСИЧКА-НАФТОВА ПЕЧКА-или една моторна косачка за трева,да вие евтино ,иначе е най-добре със СТО ОКТАНА, че колата ми е като "СТЕЛТ" с него.Както виждате и кучето е намерило пари за бензин и е дошло на срещата.Пак ви казвам тази марка е призвание ,а не някакво си евтино возило.Поздрав на ЕНТУСИАСТИТЕ дано скоро поне те се сдобият с МЕЧТАНОТО "СУБАРУ",поне знаят защо им е,а не са попаднали сучайно на пазара на колата и искат да се хвалят само.
Ванка пасата него хвърляй,ще караме с него яденето за срещите и обслужващия персонал с Меривата на Тихомир.Много съжалявам, че не можах да остана до края,но другия път ,Ще дойда седмица по-рано.Пламене вчера ти видях СУБАРУТО,поркирано в ГАБРОВО,незнам ти дали си го видял още ,ама е там.
Успешна седмица на всички.
Стискайте палци,днес взимам другия Изтребител-"ГРИПЕН".Скоро ще ги видите идвата готови за полет.А напролет ще попълня ескадрилата с един флагмански кръстосвач-СУБАРУ ЕсВеХикс.Много поздрави и от навигатора ми МАКС.(
КРАС снимките са супер,но аз забравих да сваля моите и останаха в Ст-З,нищо после ще ви ги покажа.
Ванка,СПОКО, можеда ти сглобим черното XT ,дето Данчо говореше занего.Поне да имам конкеренция в ИЗЛИТАНЕТО.
_________________ НЕ Е ВАЖНО какво SUBARU имаш ,важно е , че го имаш......
|
|
|
|
| Пон Окт 06, 2008 6:26 am |
|
|
|
tennn
Регистриран на: Съб Сеп 27, 2008 4:05 pm Постове: 117 Местоположение: По света и унас в София
|
vankata_fly написа: Голяма атракция беше ХТ-то на tennn,наистина един уникален атвомобил.Имах честа да седна в него и .......кво да ви кажа  ,изпреварил е времето си.
Няма страшно другия път ще го караш и ако има сняг ще видиш как се движи като снегорин дори и без демултипликатор.Много ви завиждам за снега , амен на ШИПКА дори дъжд не ме валя а ,сега в София е голям клинч.А гадното е че трябва да се бачка.Ако знам че ще има сняг в събота пак ще дойда до Габрово и после пътувам за Несебър,Рибарите ако искат може да звъннат,да видят какво е кола в дижение.0888899201
|
|
|
|
| Пон Окт 06, 2008 6:39 am |
|
|
|
krass
Регистриран на: Пон Юли 21, 2008 7:45 am Постове: 2211 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback '00 AT
|
blatimir написа: ImprezaSTI написа: На вниманието на всички - както всички виждаме, клубът е в застой, спешно се нуждаем от национална среща, да се разберем кой какво и ще се прави ли нещо изобщо!Място: Четете в темата! Време: Четете в темата!
Винаги правим големите срещи там - причините - в София е, но на края на града, лесно се достига от хората, идващи от другите градове, мястото е прекрасно - ресторант градина - пиене, хапване  , паркингът е напълно достатъчен за всички ни, атмосферата е подходяща за провеждане на дискусии относно бъдещето на клуба. Решихме да се съберем септември, за да могат всички да се върнат от почивка (или поне максимално много хора), часа мисля че е удобен, тъкмо (както беше вече споменавано) гладните да хапнат, жадните да пийнат, хората идващи от по-далече да могат да стигнат. Както съм написал и по-нагоре - МОЛИМ ВСИЧКИ ДА ДОЙДАТ, НЕКА РЕШИМ ЩЕ ГО БЪДЕ ЛИ ТОЗИ КЛУБ ИЛИ НЕ!Моля пишете коментари и/или забележки в тази тема! Благодаря на всички предварително! та бихте ли споделили какво се реши на срещата
Прозирам сарказъм тук... 
|
|
|
|
| Пон Окт 06, 2008 9:14 am |
|
|
|
kingalex
Регистриран на: Нед Юли 22, 2007 12:25 pm Постове: 313 Местоположение: Sofia
Автомобил: Forester 2.5XT 2007
|
imprezaWRX написа: tennn написа: Уважаеми г-да ЛОЗАРИ,ВИНАРИ,РИБАРИ и ДРУГИ СУБАРИ,Ако вие трудно да и поддържате СУБАРУТАТА,вземете си по една КОРСИЧКА-НАФТОВА ПЕЧКА-или една моторна косачка за трева,да вие евтино ,иначе е най-добре със СТО ОКТАНА, че колата ми е като "СТЕЛТ" с него.Както виждате и кучето е намерило пари за бензин и е дошло на срещата.Пак ви казвам тази марка е призвание ,а не някакво си евтино возило.Поздрав на ЕНТУСИАСТИТЕ дано скоро поне те се сдобият с МЕЧТАНОТО "СУБАРУ",поне знаят защо им е,а не са попаднали сучайно на пазара на колата и искат да се хвалят само.
това нещо не го разбрах!
Аз също 
_________________ Legacy III 2.5
|
|
|
|
| Пон Окт 06, 2008 12:05 pm |
|
|
|
иво господинов
Impreza Owner
Регистриран на: Пет Апр 18, 2008 8:08 pm Постове: 310 Местоположение: шумен
|
Колеги,гледам,че приятно сте изкарали  .Другия път ще дойда,ако несъм пак в Норвегия.
|
|
|
|
| Пон Окт 06, 2008 2:05 pm |
|
|
|
tennn
|
|
казах,че ентусиастите които искат СУБАРУ, са по-верни фенове от тези които имат и само се хвалят.Ако бяхте дошли щяхте да видите това.Кучето ми беше там и щего видите на снимките на ,то цял живот се е возило на СУБАРУ, за разлика от някои собственици и не е сменяло колата въобще. Да се похваля.
А пък аз днес в 16:00 ч. попълних ескадрилата с нов изстребител-"Грипен"-141 к.с.2.1л. 16 v-saab-купе 900 OG и докато не изгоря резорвара с бензин няма да се прибирам.Субаруто ми получи сериозно подкрепление но не и конкурент.Другата седмица ще го пробвам на Банско и Разлог.Добре дошли в клуб SUAB от двете марки , без това имат сериозна съвмесна разработка.
|
|
|
|
| Пон Окт 06, 2008 9:33 pm |
|
|
|
erjitka
|
Честито tenn!!! Да я ползваш страшно много километри безаварийно
Колкото до решенията за развитие на клуба:
1) Който го интересуваше достатъчно, можеше да дойде - уговорката се прави от мноооого време насам
2) Ако някой нямаше превоз трябваше само да се обади - при мен имаше 4 места, при останалите имаше поне едно, а бяхме от почти всички краища
3) Неколцината човека, които бяхме не стигаме да решим какво ще се случва със всички
4) Освен всичко друго, идеята на клуба не е да се товарим с допълнителни задължения - и без това ежедневието става прекалено стресирано и натоварено... Идеята на клуба (според мен) е да се съберем, да коментираме колите, да се веселим, да обсъждаме и други странични неща, а между това и да се уговорим какви емблеми, лепенки, тениски и т.н. искаме да си направим.
Клубът е създаден от ентусиазъм и най-добрият начин да се развива е с ентусиазъм. Аз не виждам защо трябва да се правят драматизми от сорта на "ще го бъде ли този клуб".  Не ми се сърдете - просто споделям, никого не искам да обидя
А иначе tenn е прав - на срещата на Субару Клуб България имаше поне 30 опела и поне още толкова фолксвагена... А ние... Леко тъжно, но пък и забавно - може да сме рядкост, но ни е гот и знаем как да си направим веселото
Мале, колко нещо изписах... Лека вечер засега, ще коментираме още
Поздрави 
|
|
|
|
| Пон Окт 06, 2008 9:57 pm |
|
|
|
tennn
|
|
Аз също смятам,че само приятните неща се правят с удоволствие и такива трябва да са срещите-КУПОНИ, а иначе едвали някой си няма проблеми.И да се репчи по форумите.
Крас жена ти с такова удоволствие се занимаваше с МАКС, че ако искаш да и намерим един див малък ердейлтериер.Клубните кучета не са много ама ще се постарая.Но да знаеш,че за 2-3 месеца котките във Варна ще са в Червената Книга , като изчезнал вид.Е ????
|
|
|
|
| Пон Окт 06, 2008 10:10 pm |
|
|
|