Благодаря за информацията При мен ситуацията е малко по-различна - жила няма, на педала има потенциометър, а дроселът е електрически. Проблемът е при самия педал и оста, по която той се движи.
Като гледам и тук съм писал, но чак днес стигнах до действие по този въпрос... Искам да споделя какво направих, тъй като може да бъде полезно на някой някога. Днес успях да отремонтирам успешно проблема с бутона и вече имам отчетливи 2 степени. Както и колегата kerekovski разглобих конзолата с бутони и смазах наново. Само че бях чел за един трик с поставяне на пластмасова пластинка в гнездото, където се движи "иглата" с пружината. Идеята е, че леглото е V образно и чрез поставянето на един слой отгоре става един вид по-плавен прехода между позициите при движение. Никога не съм цъкал на работещ бутон и подозирам, че моят е с не толкова отчетливи степени, но все пак с достатъчно тактилност. Прикачам и снимки
Прикачени файлове:
IMAG0726.jpg [ 2.85 MiB | Прегледано 205 пъти ]
InkedIMAG0730_LI.jpg [ 3.44 MiB | Прегледано 205 пъти ]
Нед Окт 01, 2017 7:02 pm
DJANO
Регистриран на: Чет Авг 29, 2013 10:15 am Постове: 424 Местоположение: София
Автомобил: Audi A8
Рейтинг: 91
Цена между 100-130 лв.( макс ) с доставка и т.н. , вече не помня точно. Това е от преди 1-2 месеца. Иначе колегата е прав - много варира, зависи от кой го купуваш...напълно е възможно за тези пари да го намериш и втора ръка
Пон Окт 02, 2017 4:59 pm
DJANO
Регистриран на: Чет Авг 29, 2013 10:15 am Постове: 424 Местоположение: София
Автомобил: Audi A8
Рейтинг: 91