Отговори на тема
 търся дюзи за legacy 2.0 1995г 
Автор Съобщение

Постове: 98
Автомобил: subaru outback 2.5 AT
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
търся дюзи за legacy 2.0 1995г. Трябват ми 4 бр. Моля на лично ако на някой му се намират

Сря Окт 04, 2017 4:00 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 10
Автомобил: Subaru
Телефон: 0888795555
Рейтинг: 34
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Имам дюзите. От София съм. Къде да ги пратя и каква цена предлагаш? От работещ двигател лятото скъса ангренажен и си помислих че пораженията са фатални и чак като го направих на части отворих двигателя и разбрах че този мотор не удря клапани. Та да си дойдем на думата къде да ги пратя цената която предложиш няма да коментирам щом трябва да се помогне на нашево брата. Еееее стига да не е майтапчийска. Телефон за връзка 0888795555 Юлиан.

Чет Окт 05, 2017 7:10 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 98
Автомобил: subaru outback 2.5 AT
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Yuliboy написа:
Имам дюзите. От София съм. Къде да ги пратя и каква цена предлагаш? От работещ двигател лятото скъса ангренажен и си помислих че пораженията са фатални и чак като го направих на части отворих двигателя и разбрах че този мотор не удря клапани. Та да си дойдем на думата къде да ги пратя цената която предложиш няма да коментирам щом трябва да се помогне на нашево брата. Еееее стига да не е майтапчийска. Телефон за връзка 0888795555 Юлиан.

Благодаря колега но днес взех едни и ако и те не стават ще се чуем

Чет Окт 05, 2017 7:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема