Отговори на тема
 Моля правата ми да бъдат премахнати! 
Автор Съобщение
звездоброец
Аватар

Постове: 1399
Автомобил: 4-цилиндрово сешоарче
Телефон: 0898-695-268
Отговори с цитат
Отдавна не съм влизал тук, искам всички по-специални права, които притежавам да ми бъдат отнети, просто в текущата ситуация не съм в състояние да помогна на клуба с нищо, с радост ще го правя занапред, щом се реши кой - какво...пробвах да организирам нещата - явно не успях...не обвинявам никого, но нищо от уговореното на 09.09.2007 не се случи...ще продължа да пиша във форума и се надявам занапред всички да имаме ясна концепция относно бъдещето на клуба....това е от мен, съжалявам че трябваше да се стигне до тук... :roll:

Едит: Премахвам сам модераторските си права, тъй като мога да го направя

Последна промяна ImprezaSTI на Вто Окт 07, 2008 9:32 am, променена общо 2 пъти

Пон Окт 06, 2008 9:36 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW

Постове: 1791
Автомобил: Mazda 3 2.0 disi
Отговори с цитат
Пост 
ти не си виновен с нищо!за това вземи да я пратиш тая тема в кошчето :wink:

Пон Окт 06, 2008 9:38 pm
Върнете се в началото
Профил
звездоброец
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Това е мое решение...точно защото не съм виновен с нищо - и с нищо не съм полезен тази тема е пусната, нарочно не я заключвам, защото очаквам коментари и не искам да се отварят 1000 теми по въпроса, благодаря за подкрепата ;-)

Пон Окт 06, 2008 9:42 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW

Отговори с цитат
Пост 
тони,решението си е твое!
но!това че си искал да направиш нещо,но не си успял,говори само хубаво за теб.имаш моята пълна подкрепа :D :smt023

Пон Окт 06, 2008 9:45 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 122
Автомобил: SUBARU VIVIO, IMPREZA, OUTBACK
Телефон: 0894412154
Отговори с цитат
Пост 
Това, че си недоволен от развитието на нещата го разбирам.Аз също имах желание срещата да е масова и да доведе до конкретен резултат касаещ клуба и неговото развитие.Никой не е виновен, че нито един от тези , които са го създали не присъстваше поради невъзможност или нежелание.На срещатата обаче, аз се запознах с хора, с които ми беше приятно да общувам.Тази възможвост получих благодарение на форума , който ТИ поддържаш!
Уважавам желанието ти и разбирам разочерованието ти, но личното ми мнение е , че не бива заради един почти успех да се предаваш!
С няй добри пожелания Йордан Петков-новобранец във форума! :D :wink:

Пон Окт 06, 2008 10:12 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 105
Отговори с цитат
Пост 
Съгласен съм с ImprezaWRX - Тони, няма за какво да се кахъриш толкова - било е говорено нещо, но в крайна сметка този клуб не е някаква организация в която да има ръководно тяло, което да се разпорежда, да създава правила и т.н.

Може да се създадат правила за постване във форума - това са неща, с които повече от 51% са съгласни. Не мисля, обаче, че може да се направят такива правила, които да касаят хората персонално и 51% да са съгласни. Както казах и в другата тема - клубът е създаден от ентусиасти и по този начин ще оцелее.

Със срещите в София мисля, че направихме добре - който има възможност - идва, който не - не идва. Сега през зимата може или да сменим мястото, или дори да разредим срещите, а напролет да възстановим нещата. Такъв е животът - всичко тече и се развива :)

Недей си слага на сърцето това, че нещата не са се случили както сте планирали повече хора - следващия път пък може да стане :)

Тези, които бяхме в Габрово се уговорихме другия път да е Декември. Аз предлагам в съответната тема да направим гласуване за това точно коя дата и къде да е следващата среща :)

Я най-добре изтрий тази тема :)

Поздрави!

Пон Окт 06, 2008 10:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 113
Автомобил: Subaru Forester 2.0
Отговори с цитат
Пост 
принципно съм съгласен с горе пишещите съфорумци , продължавам да коннтактувам с хора от форума на ситроен защото от скоро съм в този форум, смея да твърдя , че винаги е много трудно да организираш много хора на едно място за среща, най - важното според мен е това , че има място на което можеш да научиш много повече за любимата кола от пишещите в този форум хора отколкото от майсторите, моля да бъда извинен но не всички обичат да им се виси на главата докато работят поколите ни но има и хоракато мен който искат да видят за какво иде реч, разводних темата . тони мисля си че си малко ядосан за това че не се събраха много хора, това не е проблем , по-важното е че всички мислим еднакво . ФОРУМЪТ И КЛУБ СУБАРУ трябва да ги има защото това е начинът на комуникаци и извор на знания за всички нас, не винаги можем да се съберем на едномясто всички , но можем да четем и пишем за субару благодарение на форума , що касае клубът , той е здружение на доброволни начала . маже да истриете мннението ми ако не ви харесва.

застрахователен посредник

Вто Окт 07, 2008 6:55 am
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Отговори с цитат
Пост 
Тонка, махаш си правата, брат, ама сега всичко по форума пада върху раменете на Flat6, а не съм сигурен той до каква степен има възможност да влиза всеки ден във форума, да успява да изчита всичко, и да взима мерки за неща, които са се случили. Беше си свикнал вече, справяше се отлично...твърдо съм ЗА да си получиш обратно правата. Пък ми беше и лесно да контактувам с теб - отзоваваш се винаги. Не се нагърбвай точно ти с организация на срещи...просто си остани модератор и се грижи за форума както до сега :idea:
Напълно достатъчно е.

Вто Окт 07, 2008 3:01 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 1637
Отговори с цитат
Пост 
Еееейййй,шшшшшш,Тони,к'во ти стана бря :evil:

РОДЕН ЗА РИБОЛОВ,ПРИНУДЕН ДА РАБОТИ

Бесен куриер в Спиди

Вто Окт 07, 2008 5:58 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 820
Отговори с цитат
Пост 
Ей, Звездоброецо, не взимай нещата толкова навътре, бате. Ние да не сме някаква шибана партийна организация, критика, самокритика ...... и т.н. Форума е свободна зона.
Не си виновен за нищо, всеки си преценява възможностите, всеки е ангажиран с работа, семейство и най-вече има (случват се) неща, които не зависят от тебе (всъщност тези които вярват в господ биха казали, че нещата зависят единствено от него). Ето един от колегите е катастрофирал, майната му на всичко важно е, че той и семейството му са живи и здрави. Мойта кола е също след катастрофа, майната и, майната и на срещата, важно е, че съм жив и здрав. Срещи и поводи за срещи ще имаме много, важно е да сме живи и здрави, важно е че сме тук във форума и си помагаме с каквото можем. Не го прави, бате, не се товари излишно (емоционално). Работата, която вършиш тук не е никак маловажна, пак ти казвам не се товари излишно......
:smt136

Вто Окт 07, 2008 6:43 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Пост 
Pepi написа:
Ей, Звездоброецо, не взимай нещата толкова навътре, бате. Ние да не сме някаква шибана партийна организация, критика, самокритика ...... и т.н. Форума е свободна зона.
Не си виновен за нищо, всеки си преценява възможностите, всеки е ангажиран с работа, семейство и най-вече има (случват се) неща, които не зависят от тебе (всъщност тези които вярват в господ биха казали, че нещата зависят единствено от него). Ето един от колегите е катастрофирал, майната му на всичко важно е, че той и семейството му са живи и здрави. Мойта кола е също след катастрофа, майната и, майната и на срещата, важно е, че съм жив и здрав. Срещи и поводи за срещи ще имаме много, важно е да сме живи и здрави, важно е че сме тук във форума и си помагаме с каквото можем. Не го прави, бате, не се товари излишно (емоционално). Работата, която вършиш тук не е никак маловажна, пак ти казвам не се товари излишно......
:smt136
много точно казано,евала Pepi :D :smt136

Вто Окт 07, 2008 6:50 pm
Върнете се в началото
Профил
звездоброец
Аватар

Отговори с цитат
Пост 
Правата ми не са само модераторски ;-) И така...
Относно срещата: пропуснал съм много неща, решението ми не е обвързано с нея...сега разбирам, че доста лоши неща са се случили :roll:
Благодаря за уважението, казах - когато мога да съм полезен, ще го направя, просто за момента и задалата се ситуация не мога да помогна с нищо...

Вто Окт 07, 2008 8:42 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ WWW

Отговори с цитат
Пост 
ImprezaSTI написа:
Правата ми не са само модераторски ;-)
това го знаем ;-)

Вто Окт 07, 2008 8:49 pm
Върнете се в началото