Здравей, то това легаси е като моето само където е комби. За двигателя мога да кажа, че се държи доста добре въпреки, че автоматика ми се вижда малко муден или поне на старта, а пък като влезне в обороти всичко си идва на мястото и си дърпа прилично. Като обслужване не бих казал, че е нещо по-различно от други марки коли.
Смяна масло, филтри и профилактика на автоматика - 240. 00 лв.
Скъп е ангренажа комплект с ролките - 980 лв. оригинален в Субару Пловдив + 250 лв. труд. Неоригинален комплект намерих за 500 лв.
За сравнение мога да ти кажа, че имам приятел с Ауди А4 и му искаха около 2000 лв. за смяна на ангренаж в сервиза на Ауди.
Филтър оригинални: въздушен - 30 лв., маслен - 15 лв. Свещи NGK - 32 лв. комплект. Има и други работи но това се сещам засега пък и цените в никой случай не са еднакви навсякъде. Много важно според мен е преди покупката да се закара при някой, който разбира от Субару или поне като погледне двигателя да не чуди къде са му свещите

, също така виж автоматика как се държи - да превключва плавно и без резки удари все едно някой те блъска отзад, че после ремонта е доста солен най-добре го покарай, ако имаш възможност и изцеди всички скорости докрай. От скромния ми опит със Субару с това мога да ти помогна, всичко друго е късмет пък и като почетеш из форума ще разбереш, че автомобилът има повече +, отколкото -.
Успех с копупката.