|
Страница 2 от 2
|
стр < 1, 2 |
| Автор |
Съобщение |
|
zodias
Subaru Extremist
Регистриран на: Нед Яну 06, 2008 1:48 am Постове: 1099 Местоположение: Sofia Рейтинг: 0
|
Автомата като включи 3-та и става тромава работата. До 100 км/ч на 1-ва и 2-ра скорост нещата са о.к. На 3-тата предавка от 100 до 140 км/ч колата е тромавичка. От 140 нагоре ела и гледай какво става
И мен ме изяде едно БМВ 320, но от 100 км/ч нагоре. До 100 км/ч го водех с половин предница, която я спечелих на два пъти. Първия път на старта и втория при неговото превключване от 1-ва на 2-ра.
_________________ --------------------------------------------------------------------------
Subaru Outback 2.5 AT 2000 US
|
|
|
|
| Чет Окт 30, 2008 3:50 pm |
|
|
|
danko23
Регистриран на: Съб Сеп 20, 2008 6:57 pm Постове: 253 Местоположение: Пловдив Рейтинг: 0
|
Impreza94 написа: Легасито не е рацерска машина и мотора макар и 2500сс не е правен за дърпане (най-малко пък тоя с автомата)...нищо странно няма. Мен, ако питаш и двамата ще бъдете гледани в огледалцето за задно.. на един Swift GTi - дето е 1.3 Напред си пред гнилоча със много други работи, а динамика си замерете като падне сняг или се пуснете някъде на завои... 
Абе той и тоя опел не е правен за дърпане ама ме дръпна, а пък относно завоите ходих вчера до Пампорово да видя как се държи колата и трябва да ви кажа, че нещо не съм кой знае колко очарован, въпреки че доста я напъвах. Едно дърто БМВ ми дишаше във врата до последно и съм сигурен, че ако имаше възможност /трафик/да ме изпревари щеше да го направи. Колата ми е напълно изправна и просто мисля, че нещо май доста надценявам субито. Не искам да ме разбирате погрешно, яко съм се зарибил по японските автомобили и субару и мисля, че скоро на немски няма да се кача - просто очакванията ми от субару бяха по-големи.
_________________ Legacy 2.5 AT Sedan Limited - 2000
|
|
|
|
| Нед Ное 02, 2008 1:23 am |
|
|
|
Flat 6
Регистриран на: Съб Юни 10, 2006 10:58 am Постове: 1040 Местоположение: София
Автомобил: '98 Legacy 2.5 Limited II
Рейтинг: 22
|

danko23 написа: Impreza94 написа: Легасито не е рацерска машина и мотора макар и 2500сс не е правен за дърпане (най-малко пък тоя с автомата)...нищо странно няма. Мен, ако питаш и двамата ще бъдете гледани в огледалцето за задно.. на един Swift GTi - дето е 1.3 Напред си пред гнилоча със много други работи, а динамика си замерете като падне сняг или се пуснете някъде на завои...  Абе той и тоя опел не е правен за дърпане ама ме дръпна, а пък относно завоите ходих вчера до Пампорово да видя как се държи колата и трябва да ви кажа, че нещо не съм кой знае колко очарован, въпреки че доста я напъвах. Едно дърто БМВ ми дишаше във врата до последно и съм сигурен, че ако имаше възможност /трафик/да ме изпревари щеше да го направи. Колата ми е напълно изправна и просто мисля, че нещо май доста надценявам субито. Не искам да ме разбирате погрешно, яко съм се зарибил по японските автомобили и субару и мисля, че скоро на немски няма да се кача - просто очакванията ми от субару бяха по-големи.
Данкоо,
каранерто по завои е нещо, което първо трябва да търсиш вината в себе си, колега...
Аз преди доста години пак така като тебе си мислех, че колата лети по завоите и все някой дръгел ме сваляше на земята...
Бая хляб изядох и маса джанти бастисах, докато разбера кви са тайните на влизане, излизане, отваряне, затваряне на завой... ейпекс и т.н. детайли... 
_________________ https://selectparts.bg/
|
|
|
|
| Нед Ное 02, 2008 1:59 am |
|
|
|
koko_v_maxa
Регистриран на: Чет Фев 01, 2007 9:35 am Постове: 67 Местоположение: Хасково\Шумен\Царево Рейтинг: 0
|
|
_________________ Subaru Legacy 2,5GX-AT '99\Subaru Legacy 2,2GX-AT '91\TL1000R SBK Race Bike\CBR600F2 Supersport Race Bike
|
|
|
|
| Пон Ное 03, 2008 1:53 pm |
|
|
|
Joro i
Регистриран на: Сря Окт 10, 2007 10:55 am Постове: 58 Местоположение: Царево
Автомобил: IMPREZA
Рейтинг: 0
|
|
| Пон Ное 03, 2008 4:11 pm |
|
|
|
tisho
Active AWD
Регистриран на: Нед Май 18, 2008 7:31 pm Постове: 551 Местоположение: покрай морето
Автомобил: Subaru
Рейтинг: 171   
|
|
---
|
|
Последна промяна tisho на Вто Фев 10, 2009 10:44 am, променена общо 1 път
|
|
| Пон Ное 03, 2008 6:07 pm |
|
|
|
danko23
Регистриран на: Съб Сеп 20, 2008 6:57 pm Постове: 253 Местоположение: Пловдив Рейтинг: 0
|
Ей колеги, в тоя ред на мисли сигурно бмв-то, което се беше лепнало зад мен е шофирано от някой професионален състезател, който просто е решил да се погаври с мен  , а пък относно мойте способности - изобщо нямам претенции да съм супер вещ в завоите но вярвам, че по родните пътища не се движат само коли шофирани от състезатели и верно, че "ГАРНИТУРАТА" между педалите и волана е от голямо значение
но просто такова ми е усещането за поведението на автомобила в завои и не ми се иска да се хвърля в дерето понеже някъде съм чел, че субару се държи супер в завоите-нищо че аз нямам такова усещане.
Лека вечер.
_________________ Legacy 2.5 AT Sedan Limited - 2000
|
|
|
|
| Пон Ное 03, 2008 7:01 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219    
|
Когато с колегата krass се видяхме в Търново и той ме повози в Импрезата, един 180 градусов завой на южния пътен възел ми беше напълно достатъчен да разбера, че колата лепне по завоите...и, че ако не се държах за дръжката на вратата щях да се плесна в стъклото от неговата страна. За да усетиш, че Субаруто стои в завоите не ти трябва да четеш книжки и пр.
Примери от Варна няма да давам...гиганта Трибека буквално ме шокира със устойчивост, Импрезата пък без коментар.
Откакто съм с Continental-a даже моята Импреза не е демонстрирала неустойчивост, въпреки че по няколко пъти на ден се пускам по трасето на "Рали Арбанаси"  със 120-130 в отделните участъци.
_________________ All-Wheel-Drive
|
|
|
|
| Сря Ное 05, 2008 12:43 pm |
|
|
|
plcb
brave sir robin
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 6:41 pm Постове: 211 Местоположение: София-Казанлък Рейтинг: 6
|

danko23 написа: Ей колеги, в тоя ред на мисли сигурно бмв-то, което се беше лепнало зад мен е шофирано от някой професионален състезател, който просто е решил да се погаври с мен  , а пък относно мойте способности - изобщо нямам претенции да съм супер вещ в завоите но вярвам, че по родните пътища не се движат само коли шофирани от състезатели и верно, че "ГАРНИТУРАТА" между педалите и волана е от голямо значение но просто такова ми е усещането за поведението на автомобила в завои и не ми се иска да се хвърля в дерето понеже някъде съм чел, че субару се държи супер в завоите-нищо че аз нямам такова усещане. Лека вечер.
Да ти призная и аз като тебе се филмирах по едно време от тези неща но осъзнах че, фактора кой кара а не чак толкова какво е решаващ! Ако минеш няколко пъти емблематични пътища със завои -тук в БГ не липсват такива ще видиш, че не само БМВ-та ами и ладички ще те мачкат:) Причината е в (според мен) рутината. Ако всеки ден караш по такъв път няма как да не станеш нинджа за останалите щото си е нещо естествено за теб, познаваш завоите, минавал си го зиме лете и т.н. сещаш се какво имам в предвид... Мен на пътя за Пампорово от към Рожен ме е качвал на стоп едно пишлеме с рено баничарака, пича беше кореняк от Самоков, и тогава видях че тоя изцеждаше колата но само на мен май ми правеше впечатление щото не спря да ме разпитва за това и онова и не изглеждаше да се напряга....Аве, дрън-дрън да пада сняг, да си караме по живо, по здраво! 
_________________ PLACEBO RULES
|
|
|
|
| Чет Ное 06, 2008 3:55 pm |
|
|
|
|
Страница 2 от 2
|