Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема стр <  1, 2
 Кола от ЛИТВА 
Автор Съобщение

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, интересувам, се от внос на кола от Литва. Нов съм тук и не мога да ви пиша на лично. Има ли как да се свържа с вас?

Нед Сеп 22, 2019 12:25 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 219
Автомобил: subaru Impreza 20d Limited S
Рейтинг: 200
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Писанието ми е отправено към всички които си мислят, че са най-големите късметлии и са открили колата на мечтите си "ХЕМ ХУБАВА-ХЕМ ЕВТИНА" За съжаление такава няма. И реалността след покупката те удря здраво в главата и джоба. Всеки преди да направи плащане е хубаво да извърши 2 прости математически операции. Да извади от исканата цена печалбата на двамата посредници, а те не работят за по 100 евра на кола! Държавните вземания са отделно. Получената цена да заложи в търсачката в Германия, Швейцария или Италия и ще разбере за какво реално си дава парите!
Успех с покупките!

Нед Сеп 22, 2019 10:07 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 452
Автомобил: Subaru Outback 2003г. H6 3.0
Рейтинг: 250
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
unity написа:
Здравейте, интересувам, се от внос на кола от Литва. Нов съм тук и не мога да ви пиша на лично. Има ли как да се свържа с вас?

Ами колегата"marto-subaru",си е написал телефона,под никнейма,доколкото виждам.Дано още да е валиден,че е било преди 5 години.

Нед Сеп 22, 2019 4:39 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
marto-subaru написа:
Моята я внесох лично от там 2010-та. Имах и тема по въпроса: http://www.subaruclubbg.com/forum/viewt ... f=6&t=5690
имам какво да ти разкажа и помогна но е много писане. Ако си решил нещо сериозно звънни (мисля че телефоните ми се виждат) ще обясня с удоволствие.

Здравейте, имам интерес за внос на кола от Литва.
Нов съм тук и не мога да видя координатите ви. Ако предлагхатве такива услуги, моля пишете ми на лично.

Вто Сеп 24, 2019 11:54 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 452
Автомобил: Subaru Outback 2003г. H6 3.0
Рейтинг: 250
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
unity написа:
marto-subaru написа:
Моята я внесох лично от там 2010-та. Имах и тема по въпроса: http://www.subaruclubbg.com/forum/viewt ... f=6&t=5690
имам какво да ти разкажа и помогна но е много писане. Ако си решил нещо сериозно звънни (мисля че телефоните ми се виждат) ще обясня с удоволствие.

Здравейте, имам интерес за внос на кола от Литва.
Нов съм тук и не мога да видя координатите ви. Ако предлагхатве такива услуги, моля пишете ми на лично.

Прикачени файлове:
20190925_095015.jpg
20190925_095015.jpg [ 190.56 KiB | Прегледано 184 пъти ]
Сря Сеп 25, 2019 8:51 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2