Отговори на тема стр <  1, 2
 Горд собственик (нов в отбора) 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 865
Рейтинг: 95
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Какво става то тука-новия форестър станал по популярен от Аутбека :roll:
Да са ви честити и да си ги карате със здраве :D

Пон Ное 17, 2008 3:01 am
Върнете се в началото
Профил
Форко-Отворко
Аватар

Постове: 257
Автомобил: Forester 2.0 Auto
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
HRISTO_ALBENA написа:
Мерси за безаварийното.Взехме си бензин 2.0,автомат (прилагам снимка).Страшно се кефя, днес цял ден обикалям улиците.Първите ми
впечатления са направо страхотни.като настъпиш до дупка, много яко
изревава и след секунда подскача.от 0-100 за малко над 10 сек. със спортшифта, направо радост за душата.в завои с голяма скорост се
държи направо страхотно.не знам, но все едно карам кола.вече чакам с нетърпение да завали сняг за да го изпробвам Гористия.
идеята ти за пистата ми харесва защото от няколко месеца не съм карал картинг.

Извинявам се, че се намесвам със съвети в темата, ама усещам че пържиш нов Форестър, което не се препоръчва. В книжката пише първите 1600км да не се вдигат високи обороти, а от 0 до 100 за 10сек става само с kickdown. Ако си минал 1600км забрави за акъла!

Пон Ное 17, 2008 12:14 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 185
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
:D- Започвам с голяма усмивка, понеже се чувствам много добре и горд и тъ(точка) нъ(точка).... чак съм щастлив. \:D/

и така.... Здравейте на всички и специални благодарности на една не-малка част от вас, защото благодарение на съветите и коментарите ви тук насочихте и мен да си купя Субару. От 4 месеца и аз се радвам на един Горски призрак, който всеки ден ми доказва, че не съм направил грешка в избора си на личен автомобил.От тогава няколко пъти подкарвах други коли, но усещането, което ми дава Форито е неповторимо :).
Избора ми беше продиктуван най-вече от факта, че не разбирам нищо от коли (знам само къде се налива бензин, масло охлаждаща течност и течност за чистачките .... не мисля, че е зле като начало :D ), а това което прочетох в различни форуми и най-вече при вас ме убеди, че Субару е колата за мен. Докарах си го от Великобритания и за изминалите няколко хиляди мили нямам оплавания.
Както всички вас очаквам да падне снега и да усетя пълният капацитет, който се крие в тайната на "Звездите".

Малко оф-топик...
Подготвям го за зимата и единствено ми остана да сменя охлаждащата тежност и в този ред на мисли , бихте ли могли да ме насочите къде мога да отида. В софия съм от 3 месеца, живея в Младост и честно казано не ми се е налагало да гледам за сервиз наоколо. Ще съм много благодарен ако някой може да помогне.

Отворен съм за всякакви съвети по подръжката и експлоатацията , макар че попадам на някои теми във форума, но човек понякога не вижда най-важните неща, още повече ако не знае къде да гледа и разбира колкото мен :roll: :oops: .

Благодаря още веднъж и добре заварили :) !

Пет Ное 21, 2008 12:42 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 185
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Outback-Fan написа:
Отивай при Дани, само дето не е в Младост, а в Люлин :)

ул. Череша # 2
Телефони:
0878146602
0888146602
0895912437

P.S. Абе грешка прави Дани, че не се е ориентирал към квартал Младост, тук са Субитата на половин София :wink: :lol: :lol: :lol:

Благодаря за бързата реакция колега, ще изчакам още малко да видя дали няма някой в района и ще му звънна. Намерих адреса при чичко Гугле :)

Пет Ное 21, 2008 12:58 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2