Oсобености на Субару Аутбек V (2014- )
| Автор |
Съобщение |
|
radikyokushin
Регистриран на: Съб Авг 09, 2014 11:39 am Постове: 97 Местоположение: Монтана
Автомобил: Outback B15-3.6R 2018г.
Телефон: 0885284389
Рейтинг: 123  
|
ico_tech написа: Ако е като на предната генерация огледалото е на модули - капаци, мигач, самото огледало и драйв фрейм. Трябва да провериш дали можеш да си поръчаш само драйва (основата) от ЕУ модел. Можеш да минеш и без копче, ако си сложиш модул за прибиране. Да, това ще е начина. Няма да сменям целите огледала. Ето и няколко снимки  Прикачени файлове:
IMG_20191029_115119.jpg [ 1.51 MiB | Прегледано 1473 пъти ]
Прикачени файлове:
IMG_20191029_115128.jpg [ 1.41 MiB | Прегледано 1473 пъти ]
Прикачени файлове:
IMG_20191029_115143.jpg [ 1.74 MiB | Прегледано 1473 пъти ]
_________________ Никога не забравяй, че истинността на казаното, няма отношение към компетентността на говорещия!
|
|
16
|
|
| Сря Ное 20, 2019 9:48 am |
|
|
|
nikentce
|
ico_tech написа: ..... Трябва да провериш дали можеш да си поръчаш само драйва (основата) от ЕУ модел. .... To за моженето - сигурно може, ама цената........? Драйва с моторчето е най-скъпата част от огледалото. Аз като проверявах за моето огледало преди малко повече от година излизаше към 600 лв. с отстъпка( ново, оригинално ). Още си го карам така с развалено стъпково моторче и чакам изгодна оферта за втора употреба от някой катастрофирал, или с изгърмял мотор. За Бек V сумата за двете общо ще е умопомрачаваща. По мое мнение за такъв ъпгрейд - или нови китайски аналози от Али-то, или колегата да чака докато изскочи някой за части втора ръка. Не, че и втора ръка за такъв нов автомобил няма да му съдерат кожата, ама пак в сравнение с нови........
|
|
|
|
| Сря Ное 20, 2019 11:38 am |
|
|
|
gatev
|
kvark написа: Разчитам основно на Continental и зиме и лете.  Здравей, За резервна гума патерица ли ползваш или имаш нормална гума, която ползваш за резервна? Благодаря
|
|
|
|
| Пон Ное 25, 2019 11:10 am |
|
|
|
kvark
|
Ползвам патерица при по-дълги пътешествия, основно в чужбина. За някои хижи като дестинации също разчитам на нея, във всекидневието съм с комплект компресорче и пълнител-пяна. Имам и няколко фитила за всеки случай. 
_________________ 1992 Alcyone SVX 2018 WRX STi 2020 Outback Touring XT VSI-3 DI 2017 Outback 3.6R LPi 2017 Forester XT 2.0DIT 2017 XV Crosstrek LPi 2010 Outback 3.6 LPi
|
|
|
|
| Пон Ное 25, 2019 4:40 pm |
|
|
|
gatev
|
kvark написа: Ползвам патерица при по-дълги пътешествия, основно в чужбина. За някои хижи като дестинации също разчитам на нея, във всекидневието съм с комплект компресорче и пълнител-пяна. Имам и няколко фитила за всеки случай.  Можеш ли споделиш каква патерица ползваш, търся да си закупя и аз. Също ако може да споделиш и другите комплекти които използваш за да мога да разгледам. Благодаря ти предварително
|
|
|
|
| Вто Ное 26, 2019 8:02 am |
|
|
|
gatev
|
kvark написа: Ползвам патерица при по-дълги пътешествия, основно в чужбина. За някои хижи като дестинации също разчитам на нея, във всекидневието съм с комплект компресорче и пълнител-пяна. Имам и няколко фитила за всеки случай.  Сега се разрових да проверя за патерици. Какъв размер ти е патерицата ? И тази пяна с която се запълват гумите, четох че след това доста трудно се изчиствала от самата вътрешност на гумата. Сподели мнение Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
|
|
|
|
| Вто Ное 26, 2019 4:56 pm |
|
|
|
gatev
|
kvark написа: Ползвам патерица при по-дълги пътешествия, основно в чужбина. За някои хижи като дестинации също разчитам на нея, във всекидневието съм с комплект компресорче и пълнител-пяна. Имам и няколко фитила за всеки случай.  Колега може ли да споделиш какъв размер ти е патерицата ? Благодаря Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
|
|
|
|
| Чет Ное 28, 2019 8:41 am |
|
|
|
F1FAN
|
|
Здравейте Предстои ми покупка на Субару Аутбек 2.5и 2016 година, колата е внос от Америка и е карана няколко месеца в България. Доколкото разбрах някой от частите за американските Субару-та, е доста трудно да се намерят в България. Това вярно ли е и ако не, от къде се снабдявате ? Минах диагностика на колата в сервиз на Субару като ми казаха, че към момента е в добро състояние, но все пак искам да знам силни и слаби страни на колата. Знам, че е сравнително нова, но като гледам има и други колеги от форума, които карат такъв аутбек, та се надявам, някой да си изкаже мнението.
|
|
|
|
| Пон Дек 02, 2019 11:35 am |
|
|
|
Vmax
|
F1FAN написа: Здравейте Предстои ми покупка на Субару Аутбек 2.5и 2016 година, колата е внос от Америка и е карана няколко месеца в България. Доколкото разбрах някой от частите за американските Субару-та, е доста трудно да се намерят в България. Това вярно ли е и ако не, от къде се снабдявате ? Минах диагностика на колата в сервиз на Субару като ми казаха, че към момента е в добро състояние, но все пак искам да знам силни и слаби страни на колата. Знам, че е сравнително нова, но като гледам има и други колеги от форума, които карат такъв аутбек, та се надявам, някой да си изкаже мнението. Няма драма с частите - повечето са като европейските. Виж тема сервизи и магазини, има двама колеги Lio и mimo13, които снабдяват, а и не само те. Потърси с търсачката - неотдавна имаше тема за разликите в частите. По-скоро провери по ВИН каква е била щетата на колата...
|
|
|
|
| Пон Дек 02, 2019 4:24 pm |
|
|
|
F1FAN
|
Vmax написа: Няма драма с частите - повечето са като европейските. Виж тема сервизи и магазини, има двама колеги Lio и mimo13, които снабдяват, а и не само те. Потърси с търсачката - неотдавна имаше тема за разликите в частите. По-скоро провери по ВИН каква е била щетата на колата... Гледам, че има сайтове, където мога да проверя по ВИН, но в оторизирания сервиз на Субару ми казаха, че нямат връзка с "глобалната" база данни и затова нямаше как да разбера къде е обслужвана и т.н., както и дали е имала някаква щета. Иначе може ли да кажеш силни/слаби страни на автомобила. Питам, защото до сега не съм карал японче, а това много ми хареса и ако излезе читаво, искам да го взема.
|
|
|
|
| Пон Дек 02, 2019 4:42 pm |
|
|
|
Motek
Регистриран на: Пет Юли 25, 2014 2:49 pm Постове: 127 Местоположение: Бургас
Автомобил: Subaru Outback 3.6R 2010
Рейтинг: 16
|
F1FAN написа: Vmax написа: Няма драма с частите - повечето са като европейските. Виж тема сервизи и магазини, има двама колеги Lio и mimo13, които снабдяват, а и не само те. Потърси с търсачката - неотдавна имаше тема за разликите в частите. По-скоро провери по ВИН каква е била щетата на колата... Гледам, че има сайтове, където мога да проверя по ВИН, но в оторизирания сервиз на Субару ми казаха, че нямат връзка с "глобалната" база данни и затова нямаше как да разбера къде е обслужвана и т.н., както и дали е имала някаква щета. Иначе може ли да кажеш силни/слаби страни на автомобила. Питам, защото до сега не съм карал японче, а това много ми хареса и ако излезе читаво, искам да го взема. Колега F1FAN с какъв двигател е колата, ако не е тайна!
_________________ Forester 2.0 2004; Forester 2.0 2007; Forester 2.0 2008; Outback 2010 3.6; Outback 2015 3.6; Outback 2017 3.6; Outback 2005 2.5; Outback 2006 3.0; Outback 2010 2.5 ....
|
|
|
|
| Пон Дек 02, 2019 5:03 pm |
|
|
|
F1FAN
|
Motek написа: Колега F1FAN с какъв двигател е колата, ако не е тайна! 2.5 бензин ?
|
|
|
|
| Пон Дек 02, 2019 5:14 pm |
|
|
|
F1FAN
|
|
| Пон Дек 02, 2019 7:44 pm |
|
|
|
Alxx
|
|
Според линковете, колата е била за лична употреба и е придобита от застраховател като тотална щета(след плащане към собственика). Причини не са посочени, но е факт обявата за тотална щета в Кичънър, Онтарио. Тоест, колата е произведена в Индиана, САЩ и е карана в Канада, Онтарио. Бягай бързо.
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
|
| Пон Дек 02, 2019 9:21 pm |
|
|
|
F1FAN
|
|
И аз до този извод стигнах. В друг сайт, пак по ВИН, видях и каква точно е била заведената щета. Смазана предница, плюс че е била "кацнала" на покрив хахах
Виждам се в чудо, гледал съм сумати коли и няма една читава
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
| Пон Дек 02, 2019 10:01 pm |
|
|
|
ico_tech
|
Я сега кажи и колко струва и да видим каква е цената на тия пинизи. 2016 кола с малък пробег, здрава, с добро ниво на оборудване и платени всички масрафи по вноса е 50К+ И като цяло си заслужава да влизаш в американски филми само за 3.6 шестак. А тия с обявите с американски и канадски коли Евро 6 с “ниския данък” са за .... 2.5 има из Европата бол .... но не са евтини 
_________________ Legacy GT, Subaru Impreza 2.0
|
|
|
|
| Пон Дек 02, 2019 10:08 pm |
|
|
|
F1FAN
|
|
Колата беше обявена за 36К като имаше само козметични проблеми. След диагностига в Субару, излезе че е с напълно здрав двигател и ходова част. Пуснах ВИН номера и в още един сайт, където излезе, точно какъв е бил проблема. Хубаво, че първо попитах, преди да я купя хаха
|
|
|
|
| Вто Дек 03, 2019 10:30 am |
|
|
|
gatev
|
F1FAN написа: Колата беше обявена за 36К като имаше само козметични проблеми. След диагностига в Субару, излезе че е с напълно здрав двигател и ходова част. Пуснах ВИН номера и в още един сайт, където излезе, точно какъв е бил проблема. Хубаво, че първо попитах, преди да я купя хаха Може ли линк към обявата
|
|
|
|
| Вто Дек 03, 2019 11:44 am |
|
|
|
F1FAN
|
|
Към момента обявата е махната, но ако видя пак същата обява ще го копирам тук.
|
|
|
|
| Вто Дек 03, 2019 11:52 am |
|
|
|
F1FAN
|
|
Иначе какво ще кажете пак за Аутбек 2016 година, но със дизелов двигател 150коня. Аз съм чувал, че дизелите им не са добре, но нямам идея дали това е мит или не ?
|
|
|
|
| Вто Дек 03, 2019 3:10 pm |
|
|
|