Отговори на тема
 Легаси III B 12 феислифт окачване 
Автор Съобщение

Постове: 85
Автомобил: Legasi 2.0
Рейтинг: 40
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Това ми е второто легаси което притежавам , но в сравнение с предишното , това ми се струва доста ниско. Колата е комби 2.0 125коня , ръчна кутия . Поръчах фланци за отпред и отзад , като човека ми препоръча да не са по високи от 50мм. , за да нямам проблеми с окачването , но имам съмнения че е със спортно окачване и затова е толкова ниска. Не вози твърдо. Има ли как да разбера по модел на амортисьори или пружини дали е със спортно или нормално окачване. И още нещо. Окачване от аутбек дали става на това купе. Колата ще св ползва като семейна , но често ходя за риба.

Съб Апр 25, 2020 10:03 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1869
Автомобил: LGT'10,Subaru Impreza 2.0 '97
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ами колега, трябваше да вземеш Аутбек. 50 мм е доста и отзад за мултилинка е трудно.
Няма Легаси със спортно окачване и атмосферен мотор. Освен ако предния собственик не е правил подобрения с жълт Билщайн. За окачване от Аутбек няма да се разминеш само с амове и пружини - погледни в нета как е изпълнен предния мост.

Съб Апр 25, 2020 5:53 pm
Върнете се в началото
Профил

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Да разбирам че това което ще постигна с подложките от 50мм. И в последствие с монтирането на една идея по високи гуми , е единственото което може да се направи. И са знам че закупуването на Аутбек беше по добрият авария , но това са ми възможностите за момента. Предпочитам да купя малко по нисък клас автомобил и малко по ефтин , който да мога да обслужвам и подържам , отколкото да се сдобия със сетни сили с нещо , но да не мога да му смогваш. Благодаря за отговора. Стана ми ясно. Ще се задоволя с това.

Съб Апр 25, 2020 9:10 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 361
Автомобил: Land Cruiser J95 5VZ-FE
Рейтинг: 138
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
kosatkata написа:
... Предпочитам да купя малко по нисък клас автомобил и малко по ефтин , който да мога да обслужвам и подържам , отколкото да се сдобия със сетни сили с нещо , но да не мога да му смогваш. ...

Само не ми е ясно защо си мислиш, че Аутбек-а е по-висок (ценови) клас автомобил? Той е същия клас като Легаси-то, тоест нисък към среден, само дето е проектиран да е по-висок. Това, че е малко по-скъп не го прави по-висок клас.
Идва ли ти на акъла, че като му сложиш на Легаси-то тия подложки нито окачването, нито каретата на кардана работятн по начина, за който са проектирани?

current - '00 Toyota Land Cruiser Prado J95 V6 3.4

Нед Апр 26, 2020 12:30 pm
Върнете се в началото
Профил

От звездите одобрен
Отговори с цитат
Разбира се че ми е ясно че променям ъгъла на полуоски и карета. Знам и че биелетките са опънати до край.

Нед Апр 26, 2020 1:28 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4380
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Колегите ти намекват, че правилното повдигане не е толкова елементарно, като да сложиш други амортисьори или да набуташ подложки над твоите. То, ако беше толкова елементарно нямаше да има отделен модел Аутбек. Има достатъчно писано из форума какво и как точно се прави, ненужно е да се предъвква писан вече материал.

Нед Апр 26, 2020 1:41 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема