Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
iliykov91
|
|
Без майтап ама 95% от аутбеците нов внос са трагедия само на снимки. Утре смятам да пообиколя и да погледна някой други, които ги има в София за да се уверя на живо. Аз имам време поне докато си продам сегашния автомобил, но като цяло се хващам за главата. Може би регистрирана и гледана кола ще е по-добрият избор.
|
|
|
|
| Вто Яну 05, 2021 8:27 pm |
|
|
|
xsanderes
Автомобил: 2008 Forester 2.5 XT
Рейтинг: 0
|

Здравейте на всички, Мислех, че първият ми пост тук ще е нещо от сорта на "Още един субарист!" или "Най-накрая и аз съм под звездите!", но все от някъде трябва да се започне. Та, ето какъв е моя случай: Решил съм колата да е Оutback(количката на детето, багажи понеже обичаме да пътуваме и ред други неща), та поразгледах малко из сайтовете. Спрях се на мотор 3.0, честно казано повече ми харесва визията на колата, отколкото 2.5, но това не е най-важното, разбира се. Попитах във fB групата и там един пичага ме насочи, че купуването от частно лице е доста по-добър вариант отколкото от автокъща. Спрял съм се на тези два красавеца: ЦъкЦък 2Преди тези се бях спрял на един който беше 14 и нещо си хиляди километра, но ми казаха, че щом е с толкова най-вероятно е въртян(то няма гаранция, че и тези не са). В първата малко ме притеснява, че цената е ниска, даже и с гумите и джантите. Другото е, че на предната броня отляво има одраскано, дано да е само това. Друг въпрос е, да продължавам ли да гледам 3.0 или да видя малко по-икономичен мотор? Ще се радвам някой да се изкаже по моя въпрос и дано скоро се сдобия и аз с автомобил  Благодаря предварително 
|
|
|
|
| Вто Яну 05, 2021 10:01 pm |
|
|
|
yordanpopov
|
Alxx написа: На тая бялата само като ѝ видиш копчето за газ и претапицирания волан, трябва да ти мине през ум, че километражът вероятно гони или прескача 400. Затова говоря, че ги виждате нещата. Отидох да я видя и въпреки, че на снимките изглежда супер напудрена, всъщност не е. Доста по-зле е на живо. Ръжда иначе нямаше......... по волана. 
|
|
|
|
| Пет Яну 08, 2021 9:38 am |
|
|
|
wattsbg
|
Здравейте и от мен. Някой с инфо или препоръки за https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=ihqw9a ? Виждам, че май месец е пусната на 19 000 и вече е 9 000 лева. Вярно е без екстри(освен музиката) но е фейслифт... Интересно е и, че 2006 е фейслифт а има 2008 нефейсови? И второто нещо - Митака Субару сервиз още ли е на бул. Климент Охридски, и предлагат ли цялостен преглед преди покупка включително и на скоростна кутия?
|
|
|
|
| Вто Яну 12, 2021 12:40 am |
|
|
|
Mladen99
Регистриран на: Пет Дек 21, 2007 8:57 pm Постове: 2200 Местоположение: Бургас
Автомобил: Outback '09 2.5
Рейтинг: 263     
|
wattsbg написа: Здравейте и от мен. Някой с инфо или препоръки за https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=ihqw9a ? Виждам, че май месец е пусната на 19 000 и вече е 9 000 лева. Вярно е без екстри(освен музиката) но е фейслифт... Интересно е и, че 2006 е фейслифт а има 2008 нефейсови? И второто нещо - Митака Субару сервиз още ли е на бул. Климент Охридски, и предлагат ли цялостен преглед преди покупка включително и на скоростна кутия? Дам преди и аз бях гледал точно тази защото много ми допада точно този модел, но с тази цена 1/2 надолу..... С Митака внимавай, аз не съм доволен от неговите хора. На ЛС мога да препоръчам друг сервиз.
_________________ Outback 2001 3.0 H6 - продаден Outback 2001 2.5 AT VDC - продаден Subaru Baja МТ - продадена first Love Leone '84 1.8 АТ Facebook: Medovo Bee Farm
|
|
|
|
| Чет Яну 14, 2021 8:59 pm |
|
|
|
Lazarus
Регистриран на: Пет Апр 25, 2014 9:31 am Постове: 416 Местоположение: София
Автомобил: Outback '99 AT, B14, 3.6 Executive
Рейтинг: 79 
|
|
_________________ If in doubt.......FLAT 6
Не карам пил и не пия карал.
... важно е да знаеш числата колко са ти...
|
|
|
|
| Нед Яну 17, 2021 1:08 pm |
|
|
|
xsanderes
|
|
| Пон Яну 18, 2021 6:26 am |
|
|
|
Torbalan
|
Този Аутбек от четвъртия линк съм го огледал и аз, мисля да отида утре ако имам време да го погледна. Ако някой вече го е гледал, то да сподели нещо!
|
|
|
|
| Сря Яну 20, 2021 7:46 pm |
|
|
|
Lazarus
|

Гледах първия и третия и отвън са сходни. Няма детайл без забележки. Все минимални драскотини или леко вдлъбнато. Това доста ме притеснява защото каското ще ми маркират всичко и оттам няма да плащат за боя повече......... 2.5цата отвърте е със черен салон и е добре запазен. Бутоните на волана са малко износени и дразни. Иначе видях, че е тръгнала ръжда отпред и имаше омасляване по дясната гарнитура. Не го палих, защото му беше паднал акумулатора и не ми се занимаваше. Водата в казанчето беше на средата и маслото беше супер черно. Акулулатора изглеждаяше нов. Гумите са 2019 но не видях дали бяха зимни. ОК са да се кара в сервиз и даже казаха, че няма да присъстват. Дават ти колата и я гледай където искаш....... А забравих.. и двете огледала да счупени и лепени с изолирбанд. Едното доста от мигача липсва, определено са за смяна. 3.6цата е хубава отвърте. Белия салон определено храща повече окото и не видях някъде износено по волана и таблото. Отвън всичко беше леко одраскано и каското........... Иначе я запалих и работи добре. В началото по-шумно, но загря бързо и стана много тиха. Не пуши и не видях никъде течове и ръжди (колкото може да се види отгоре). Тръбите на радиатора бяха меки дори и след пуснато на макс парно. Няма резервна гума, дори патерица няма, само спрейче. Не видях ръжди отзад под резервната гума (дето я нямаше). За сервиз са ОК и даже ги знаят по субару сервизите. Човека каза, че имат номер и сами си я карат и връщат без да се плаща нищо. Ако искаш може да се возиш с тях, но мен ме интересува само мнението на сервиза  То е ясно, че е много по-добра от текущата кола. Аз бях останал с впечатлението, че тази генерация има новия тип греди, които са с вградени напречни греди, но явно не. Може би само след фейслифта? Отзад багажника също. Аз мислех, че е с копче, но не.... Огледалата не се прибират сами, дори на 3.6цата което много ме учуди. Втората ще я гледам в сервиз + още една скрита дето я няма по обявите и ще пиша пак. Дано съм бил полезен. Поздрави, Лазар
|
|
|
|
| Съб Яну 30, 2021 4:59 pm |
|
|
|
Torbalan
|
|
| Съб Яну 30, 2021 7:55 pm |
|
|
|
plaskom
|
Като гледам как е написана обявата, никога няма да я купя тази кола.
|
|
|
|
| Съб Яну 30, 2021 9:38 pm |
|
|
|
angel_che
Регистриран на: Нед Май 16, 2010 10:25 am Постове: 62 Местоположение: Смолян
Автомобил: Subaru Impreza XV 2011 AT
Рейтинг: 124  
|
През зимния сезон търсенето на автомобили от нашата марка е повишено така, че скока на цената да не те учудва. Той дори е писал, че я продава без зор за пари така, че има как да си играе с цената.
|
|
|
|
| Нед Яну 31, 2021 10:29 am |
|
|
|
Lazarus
|
За тази: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=ikikmmСервиза се произнесе: Десен халоген счупен Дясна пръскална фар не работи Огледало ляво не се прибира Теч на масло от гарнитура лява глава Теч на маслко от десен капак клапани Вибрация при спиране (гумите са 2018 май) Луфт в кормилна рейка (колата е влязла в сервиз веднага след прегледа и е започната работа) Леко омасляване на капак верига Пробка на картер скоростна кутия-дифтунка Следи от засъхнал антифриз по долно казанче воден радиатор Наличие на балончета с въздух в разширително казанче антифриз Интериора доста тропа/трака при каране Сами си правете изводите за сметката. Аз иначе взех една друга, но за нея отделна тема ще направя.
|
|
|
|
| Съб Фев 06, 2021 9:49 pm |
|
|
|
xsanderes
|
|
| Нед Фев 07, 2021 5:54 pm |
|
|
|
Alxx
|
|
Не правиш нищо грешно, просто: - Никой не знае нещо за конкретните коли. - Такива здрави коли са на двойни цени от обявените. Има теми по въпроса защо е така.
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
|
| Пон Фев 08, 2021 12:32 am |
|
|
|
s17ef
|

Здравейте, Нов съм във форума и аз като много други съм се метнал да си търся Аутбек 2ка 3.0. Изчетох вече доста от темите, запознах се с повечето особености на модела и бих искал да задам няколко въпроса свързани с покупката на такъв автомобил, като се извинявам ако вече са дискутирани. 1) Дали някой е гледал или може да даде мнение за следната бройка: https://www.cars.bg/offer/60200e2689817643903f5b12 На пръв поглед изглежда добре - сравнително малко км, има газ, сменени гарнитури, реглаж на клапани и салона изглежда ок, но това което ме притеснява е, че в Казанлък няма добър сервиз (поне не се споменава за такъв във форума), тоест няма да мога да я дам да я прегледа специалист преди покупката. 2) Също така да попитам, чувам, че сега не е момента да се купува Аутбек, зимата цените били по-високи, пък и лятото по-добре можело да се провери дали мотора загрява, до колко е вярно това твърдение? Тоест струва ли да стисна зъби и да изчакам до лятото? 3) Последен въпрос, вярно ли е, че ако дадена бройка не се купи до 1 седмица, значи има нещо гнило? (като се предполага, че хората ходят да я гледат и намират нещо нередно) Благодаря предварително ПС: Ще съм благодарен ако някой има мнение и за тези бройки: https://www.cars.bg/offer/600af6502629a625064d7a92https://www.cars.bg/offer/5e931a3f0e4369446b3c8692 (специално тази като е на 330к км и няма газ, заслужава ли си?) https://www.cars.bg/offer/601e9303e4479b2dfe753d12https://www.cars.bg/offer/5fdd1bae52f901737049ad23 (тази е от форума и се чудя защо още не е купена)
|
|
|
|
| Пет Фев 12, 2021 9:57 pm |
|
|
|
Greg4o
|
|
_________________ Продава се 2015 Forester Boxer Diesel Lineartronic
|
|
|
|
| Пет Фев 12, 2021 11:49 pm |
|
|
|
Димитър Дончев
Регистриран на: Чет Юни 06, 2013 9:54 am Постове: 18 Местоположение: Севлиево
Автомобил: Subaru Legacy V 2.5
|
|
| Нед Фев 14, 2021 1:24 pm |
|
|
|
firehart
Автомобил: mazda6
Телефон: 0887687523
|
Някой да знае нещо за : https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=ja5rg3Гледам я от доста време а и самата обява има доооста преглеждания, но колата има вид и ме човърка от вътре. Въпроса е, че ми е много далеч и надали ще тръгна да губя цял ден само за да я видя на живо. Ще се радвам някой да изкаже мнение.
|
|
|
|
| Пон Мар 08, 2021 11:55 pm |
|
|
|
dzambok
Автомобил: Forester SG 2005
Рейтинг: 91  
|