Отговори на тема стр <  1, 2
 Пукане на спирачните дискове след като паркирам. 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 5904
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Мисля, че точно съм казал това, което съм искал да кажа:
Щом има проблем - трябва да се види, а не да чакаш някой виртуално да ти даде отговора, който всъщност ти се иска да чуеш. Затова и трябваше известно наплашване, а това, че се е оказало малкия дерт - супер :)

BAlexandrov написа:
И какво - ако някой ти каже - карай така и ти - спокоен? А ако е спукан диска и се счупи в движение не знаеш ли че това колело блокира и чупи всичко?

Не е необходимо да си специалист - сваляш гумата, оглеждаш диска за пукнатини, оглеждаш накладките... може да видиш и докато пука да разбереш дали всъщност не ти пука гърнето, което е по-вероятно и тогава вече с малко повече информация да решиш дали трябва специалист или не.

Сря Ное 26, 2008 11:34 pm
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 628
Автомобил: Opel Frontera V6
Рейтинг: 41
От звездите одобрен
Отговори с цитат
[quote="ATUDITU"]еи пич чети по нагоре :
1-това което казвам по горе е за съвсем друго нещо и нямам нищо общо с снимките
2-стига с тия глупости ако не познаваш субару дисковете мълчи

Дани, не оспорвам техническите ти познания и умения, и неслучайно последния път като се видяхме ти пожелах да бачкаш и да отвориш сервиз и в Пловдив. Междувпрочем първия Аутбек дет докарах май беше и за смяна на дискове. Ама преди да отговориш на някой пост го прочети добре. Снимките съм ги дал само като пример, много ясно че за тях нищо не си казвал и коментирал. Идеята на писаното от мен бе, че най-вероятно това дет викаш е причината, ма карай. Аз нямам лоши чувства :D

Пет Ное 28, 2008 8:23 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2