Отговори на тема стр <  1, 2
 Здравйте и от мен 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 2211
Автомобил: Outback '00 AT
Рейтинг: 161
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
споко!
друга ще излезе!
не бързай!

Чет Ное 27, 2008 3:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1637
Рейтинг: 27
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
demoo1 написа:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
тояяяяяя ми развали не деня ами седмица ПРОДАЛ ГО Е :cry: :cry: :cry:
сега имал некво друго ама с ръ4ни скорости !
сега продавал това : http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topm ... f1=details

НО аз съм упорит и ще ходя в Събота да го гледам и покарам
(решил съм до средата на Декември да съм със Субару)--- може и да направя грешка 4е бързам ама ината по голям :(

Никой нищо не сподели оба4е за Газовия Инжекцион на ФОБОС , сега говорих с тях и кажи ре4и по4наха да ме обеждават 4е е по добър от БРЦ-то (всеки си хвали продукта логи4но) и за това питам има ли някои които кара с такава система

Ами гледай тука какво споделят колегите

http://www.subaruclubbg.com/forum/viewtopic.php?t=42&start=240

РОДЕН ЗА РИБОЛОВ,ПРИНУДЕН ДА РАБОТИ

Бесен куриер в Спиди

Чет Ное 27, 2008 3:24 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 117
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Много се радвам,че не успя да я вземеш!Виж си ЛС.
Късмет нататък!

Съб Ное 29, 2008 8:10 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 26
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Поради Факта че навсякъде продават само видно добри субару-та
реших че другата седмица ще посетя Германия и ще си я докарвам лично

Нед Ное 30, 2008 11:17 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 122
Автомобил: SUBARU VIVIO, IMPREZA, OUTBACK
Телефон: 0894412154
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
=D>

Нед Ное 30, 2008 10:59 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2211
Автомобил: Outback '00 AT
Рейтинг: 161
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
demoo1 написа:
Поради Факта че навсякъде продават само видно добри субару-та
реших че другата седмица ще посетя Германия и ще си я докарвам лично

аз така направих, и някой ден ако имам възможност за слдващата кола, пак така ще направя - там е истината

Пон Дек 01, 2008 11:16 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1869
Автомобил: LGT'10,Subaru Impreza 2.0 '97
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Ми то хубаво да прескочищ до там - ама и там трябва нещо да избереш. И там не са под път и над път. И там като отидеш трябва да обикаляш и да гледаш - тва е много време и много пари. Съветвам те да си намериш първо оттук - 2-3 близо едно до друго и после да яхваш самолета. Иначе ще ти излезе доста солено - пък дори и да имаш къде да спиш.
И още един съвет - избягвай салони с табели: говорим по руски, мувимо по полски и други, на които има арабски символи. Те от тези салони са субарутата тука дето ги оглеждаш.

Успех

Пон Дек 01, 2008 4:46 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
ico_tech написа:
Ми то хубаво да прескочищ до там - ама и там трябва нещо да избереш. И там не са под път и над път. И там като отидеш трябва да обикаляш и да гледаш - тва е много време и много пари. Съветвам те да си намериш първо оттук - 2-3 близо едно до друго и после да яхваш самолета. Иначе ще ти излезе доста солено - пък дори и да имаш къде да спиш.
И още един съвет - избягвай салони с табели: говорим по руски, мувимо по полски и други, на които има арабски символи. Те от тези салони са субарутата тука дето ги оглеждаш.

Успех

Бро мерси за инфото ходя ве4е за 4-5 път за кола до германия имам даже и едно френд4е дето има автокъща , а и ще ходя с 4овек които с това се занимава
Проблема е 4е избора е доста ограни4ен в Германия то4но за Импреза т.е има ама все 1.6 мотор
Ще се разходя да видиме кво има 100% ще се върна със Субару но дали ще е Импреза не се знае , ако не намеря Импреза ще взема някое Легаси (то така или ина4е ще съм отишъл а пазар на Легаситата ИМА) и ще го вкарам за продан (това е краен слу4ай)
Пазар има в Швейцария но там нямам хора и немогат дефакто да ми съпортнат

Пон Дек 01, 2008 5:16 pm
Върнете се в началото
Профил

Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Преди 2 месеца бях в Швейцария и ми се уплаши окото. Много Субару много нещо. И цените са добри, но не знам по вноса как стои въпроса. Тва не е държава като държава. Само като си спомня, че за 4 дена платих телефон 400 лв (7лв/мин). Но иначе, ако търсиш добро Субару в Швейцария със сигурност можеш да намериш.

За Германия щом си ходил си наясно - аз бих пробвал на www.subaru.de в раздел употребявани коли. Там повечето хендлери на марката са сложили обяви и могат да се намерят читави с добра история. Иначе ако имаш приятел що не го помолиш да ти търси там по частни обяви и да ти званне като намери.
Успех

Пон Дек 01, 2008 5:28 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
ico_tech написа:
Преди 2 месеца бях в Швейцария и ми се уплаши окото. Много Субару много нещо. И цените са добри, но не знам по вноса как стои въпроса. Тва не е държава като държава. Само като си спомня, че за 4 дена платих телефон 400 лв (7лв/мин). Но иначе, ако търсиш добро Субару в Швейцария със сигурност можеш да намериш.

За Германия щом си ходил си наясно - аз бих пробвал на www.subaru.de в раздел употребявани коли. Там повечето хендлери на марката са сложили обяви и могат да се намерят читави с добра история. Иначе ако имаш приятел що не го помолиш да ти търси там по частни обяви и да ти званне като намери.
Успех

В момента е сезона на Субару и никой не ще да се раздели със своето
а за телефона и аз плащах двойна на твойта сметка и неискаха даже и разпе4атка да ми дадът като исках проверка (платих си на 1 и ми даде да видя разпе4атката) секс телефони до дупка и то се във времето от 9:00 до 13:00 (времето в което няма никой в къщи)
БЕЗ КОМЕНТАР !!!
така 4е после кажи 7лв мин международни :D

Пон Дек 01, 2008 5:37 pm
Върнете се в началото
Профил

Отговори с цитат
Пост 
ами ако мадамата е филипинка то се трупа :lol:

Пон Дек 01, 2008 6:14 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1, 2