Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Купувам джанти 16-ки 
Автор Съобщение

Постове: 251
Автомобил: Legacy 2.0R
Рейтинг: 287
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Купувам евтини (до 250 лв) джанти 16-ки, единственото условие е да покриват 4 буталните апарати.

Пет Ное 12, 2021 10:56 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 692
Автомобил: Type R, Mustang GT.
Рейтинг: 499
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Читави такива няма да намерите за толкова пари, освен ако не са стоманени, пък и не знаем за какъв автомобил ги търсите.

Пет Ное 12, 2021 11:00 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 153
Автомобил: '17 WRX
Рейтинг: 243
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Мисля, че го коментирахме в една тема - Субару джанти 16ки няма как да ги покрият, затова влизаш в olx и търсиш от VW и Ауди - те са с ЕТ35 най-често и ще ги покрият.

https://www.olx.bg/d/ad/dzhanti-rial-5h ... 764fc4c613 - ето ти примерна.

Другия вариант Субару джанти и фланци по 2см на страна, но за Субару хубави такива със шпилки и още един комплект гайки са около 400лв, т.е. по-евтин е варианта от ВАГ групата + втулки от 57.1 на 56.1 за 20лв. Успех!

Пет Ное 12, 2021 12:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2507
Автомобил: Танк EJ22'94; EJ20G ; D15Z3
Рейтинг: 721
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
И аз търся такива джанти! Ако някой намери да свирка ;)
Зависи за кои апарати говорим! Брембо и 16ка - няма.
За другите - 4ри бутални от преди това има - точно 2 вида Субару джанти 16, които стават(поне аз не знам за други).
Ако колата позволява е много по-лесно както е предложил колегата - с по-малко ЕТ и/или фланци. Там има много опции.

Пет Ное 12, 2021 4:46 pm
Върнете се в началото
Профил WWW

Постове: 251
Автомобил: Legacy 2.0R
Рейтинг: 287
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Ами апаратите са от WRX с 300 мм диск, които оригинално са си с 16-ки. Но да, от фауве стават, в момента съм с такива, приемам и такива оферти. :) В мобилето имаше едни доста прилични (и красиви, на всичкото отгоре), ама като се обадих вече ги бяха продали.

Съб Ное 13, 2021 1:03 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.