Правила за пускане на обяви в раздела

Тук е автоматичен и ръчен архив на стари обяви!

Темата е заключена, не можете да променяте постове.
 Продавам Subaru Legacy 2.5GT 
Автор Съобщение

Постове: 16
Автомобил: Subaru Legacy 2.5GT
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, реших да се разделя с въпросното субару поради няколко причини, но нека първо малко история за колата. Колата е с дата на първа регистрация 15.01.2010г. Закупена и внесена в България 2019-та година от Швейцария, по километраж бяха 150 000км. ( колко са истински няма как да кажа ) но с оглед състоянието на автомобила по-скоро бих повярвал че са там някъде.Още в началото колата беше вкарана за пълно обслужване ( Ангренаж, изцяло алуминиев радиатор, OEM водна помпа гарнитури athena, шпилки ( щеше да се ремапва, но така и не се стигна до тази процедура ) , масло на автоматика + всички масла по диференциали и двигател естествено.Фаровете бяха напълно разглобени почистени и бяха сменени рефлекторите с нови, закупени от един руски сайт, където бяха показали че е нещо second edition на фабричните. В момента колата е на 191 000км, като преди 3000км са сменени масло на мотор + поставена газова уредба марка KME s едининични инжектори, настроена е след 4500rpm да впръсква и 20% бензин. Преди по малко от 500км бе сменено маслото на автомата + цялото клапанно тяло на кутията тъй като вдигна грешка P0705 ( вроден проблем на тези кутии ) и се оказа че връщност въпростния селектор не се продава отделно и се налага цялостната замяна на тялото.Към момента единственото нещо, което не работи в колата е лявото огледало, което при натискане на бутона не се прибира.Има и генерация, която е поставена в Швейцария 2013-та година.Като екстри, мисля че има всички които са за модела.Предстоящи ремонти няма, единствено като обслужване на 200 000км трябва да се смени ангренажа отново.Причина за продажбата е че, прекалено малък пробег правя с този автомобил,а поддръжката му никак не е евтина, имам и служебен автомобил с който движа главно, друга причина, за мен определено много важна е твърдата возия на модела, може би защото поставих RunFlat гуми, може би е от жълтия bilstein.Добавка, преди седмица колата получи и чисто нов акумулатор Bosh, че след двумесечно чакане на въпросното клапанно тяло този който бе вътре просто погина.Ако някой има интерес към автомобила, готов съм да отговарям на всякакви върпроси, сигурно изпускам нещо да опиша, но в общи линии в момента автомобила се вдижи прекрастно, работата на моотра и на газ и на бензин е безупречна, кутията сменя уникално "мазно".Телефон за връзка с мен 0896889695 - Младен.Колата се намира в град Хасково.Тъй като нещо не ми се получава с качванвто на снимки, пускам линк към мобиле,по-късно ще се опитам да обработя снимките за да успея да ги прикача към форума.
Цената за съфорумник ще бъде 20 000лв.

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=u0gwaf

Съб Окт 07, 2023 9:14 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Нещо не мога да си редактира първия пост, за това качвам като отговор снимките ROFL

Прикачени файлове:
1.jpg
1.jpg [ 1.46 MiB | Прегледано 794 пъти ]
2.jpg
2.jpg [ 1.12 MiB | Прегледано 794 пъти ]
3.jpg
3.jpg [ 1.07 MiB | Прегледано 794 пъти ]
7.jpg
7.jpg [ 807.54 KiB | Прегледано 794 пъти ]
9.jpg
9.jpg [ 1.21 MiB | Прегледано 794 пъти ]
Съб Окт 07, 2023 11:12 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Нова цена за съфорумник 19000лв :-?

Чет Окт 19, 2023 1:13 pm
Върнете се в началото
Профил
Темата е заключена, не можете да променяте постове.