Здравейте колеги, Имам проблем със таблото на аутбека,преди време ми отказа обортомера (работеше когато си иска).С времето свикнах с това но от скоро започнаха и другите стрелки да не работят коректно .Въпроса ми е някой знае ли в Пловдив сервиз в който може да ми сменят таблото и после да го обучат ако е необходимо. Благодаря предварително.
Вто Ное 14, 2023 9:56 am
Емо74
Регистриран на: Чет Авг 06, 2015 1:44 pm Постове: 452 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Outback 2003г. H6 3.0
Рейтинг: 250
Здравейте, Съгласен съм с вас ,че може проблема да не е в таблото но направих грешката че свалих стрелките и при поставянето не ги позиционирах точно и сега е по зле от преди.така че трябва да сменя първо таблото и ако е още наличен проблема ще се търси другаде.
Здравейте колеги, Колегата се оказа прав ,проблема не беше в таблото.След смяна на таблото и обучаване на ключовете стартиране на колата проблема с стрелката на обортомера остана (поне на новото табло стрелките са калибрирани)Проблема се оказа в ECU модула както предположи колегата,за което едно голямо благодаря.След почистване на буксите с контактен спрей всичко роботи перфектно поне за сега.Благодаря на всички за коментарите.