| Автор |
Съобщение |
|
makmurphyn
Автомобил: Subaru Forester SF turbo
Рейтинг: 0
|
|
Здравейте, скоро ще ми дойде колата от Америка (OUTBACK 3.6, 2016) и веднага след като оправя чукнатото искам да сложа газ, но се чудя как е най-добре да постъпя. На сегашният ми Форестър съм с газ BRC и съм много доволен, та принципно бих се доверил отново на тях, но взех да се замислям и за вариант течна фаза, само че нямам никакви познания конкретни по въпроса. Благодаря на отзовалите се!
|
|
|
|
| Сря Май 22, 2024 10:25 am |
|
|
|
Alxx
|
|
Течната фаза е топ решение, проблемът е къде ще я сложиш. Доста противоречиви отзиви се чуват за монтажниците из страната.
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
|
| Сря Май 22, 2024 1:22 pm |
|
|
|
tsvetanov
Регистриран на: Пет Окт 19, 2007 9:37 pm Постове: 335 Местоположение: Sofia
Автомобил: Outback B12 H6, Outback B13,B14 2.5
Рейтинг: 124  
|
|
Колега относно течната фаза, Наистина е супер и почти нямаш разход на бензин, но трудно се намира после кой да ти я настрои. Аз сложих моята в Нито Пловдив и ще ти споделя моя опит с тях - разхождаха ме два пъти до Пловдив заради лоша маса, понеже ги беше мързяло още първия път да удължат кабела и да го хванат за бомбето на амортисьора където е хваната масата на купето. На ниски обороти с климатик така и не я настроиха да работи добре за 3те пъти дето ходих при тях. Та на следващата ми кола бих сложил пак течна фаза , но този път бих избрал по-близък сервиз като Митака например той също слага течните фази на Vialle доколкото съм го питал, не знам сега след фалита на Виале дали все още работи с тях.
|
|
|
|
| Чет Май 23, 2024 7:57 am |
|
|
|
askeless
|
|
При условие че колата е с предкамерно впръскване и обикновен ГИ би свършил работа, защо да се занимавате с течна фаза? ГИ при Тони Динамик арт и така. Течната фаза не спестява реглаж клапани на много близки с ГИ км, но за сметка на това е сложна и капризна система и за мен е неоправдано при условие че колата не е с директно впръскване.
|
|
|
|
| Нед Май 26, 2024 11:54 pm |
|
|
|
Alxx
|
askeless написа: Течната фаза не спестява реглаж клапани на много близки с ГИ км... Заблуждаваш се, адаш. Колеги от форума друга песен пеят, поне тези с добре направените. И няма нищо капризно в еднократно настройване и каране, единствено писва помпата след 80-100к ако е кофти газта.
|
|
|
|
| Пон Май 27, 2024 7:34 am |
|
|
|
tsvetanov
|
|
Моята я карам вече над 60 000 км и както казах съм доволен . Проблемите ми са от това че избрах далечна дестинация за монтажа и от не добри настройки от първия път. Иначе бих си сложил отново. Цената ма Vialle LiquidSi съвсем не беше лоша спрямо предната им уредба.
|
|
|
|
| Пон Май 27, 2024 3:11 pm |
|
|
|
Alxx
|
Колко я плати и коя година беше? 
|
|
|
|
| Пон Май 27, 2024 3:55 pm |
|
|
|
tsvetanov
|
|
2021г - 2800лв за 4 цилиндъра. Моят опит е, че е точно обратното на капризна система. Лош опит имах единствено с първоначалното хващане на маса от купето и настройките на ниски обороти, но се продава кабел и за нея така че и настройването е преодолим проблем.
|
|
|
|
| Пон Май 27, 2024 4:16 pm |
|
|
|
punish
Автомобил: Subaru Forester
Рейтинг: 0
|
|
Здравейте, колеги! От скоро съм собственик на Аутбек 2018 2,5 бензин. Освен течна фаза имате ли опит с газови уредби , марки и цени? Моля да ми препоръчате нещо читаво!
|
|
|
|
| Съб Юни 01, 2024 9:14 pm |
|
|
|