Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Стъкла за странични огледала? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 17
Автомобил: Subaru WRX 2017
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте колеги,
колата ми (2017 WRX) идва фабрично с увеличителни стъкла на страничните огледала. Това за мен е безумна "екстра" тъй като намаля диапазона на огледалата страшно много.
Рових по онлайн магазините и резервни стъкла се предлагат на доста места, но повечето са за американския пазар (колата не се внася в Европа), а и повечето не дават информация дали е увеличително или не.

Оптимистичното ми питане е дали някъде в родината ни изработват само стъкла? Най-обикновено огледало би ми било в пъти по-полезно от сегашното.

Ако знаете хора, които да внасят части за хАмерикански субита - също би ми помогнало (и в бъдеще)

Извинявам се, ако дублирам въпрос - рових из търсачката и не намерих нещо, което да ми помогне. Благодаря предварително!

Пет Май 31, 2024 8:56 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 237
Автомобил: CarBerry dccd Fory, LGT
Рейтинг: 456
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Провери дали формата на стъклата не съвпада с други модели.

Пет Май 31, 2024 11:06 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 240
Автомобил: Форестър 2006 2.0Х 158кс.
Рейтинг: 10
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Ето едно ляво
https://www.ebay.com/itm/204381719794?f ... R-TVztX7Yw
Ако поразпиташ продавача, или се разтърсиш, ще намериш и дясно......

Пон Юни 03, 2024 11:17 am
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема