Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема стр <  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
 Къде се минава Годишен Технически Преглед 
Автор Съобщение

Постове: 113
Автомобил: Forester
Рейтинг: 32
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Тоя стикер само там ли може да се лепне, може ли напримерно в ляво над пътника ?

Вто Юли 13, 2021 11:02 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 37
Автомобил: 2007 Legacy H6
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте,

Изчетох цялата тема и все пак не съм сигурен :)
Къде да си направя прегледа сега - 4-ти километър ми е близо - още ли е същият сервиз и качество на обслужване?

От 10години Карам Субару Легаси 2007 H6 автоматик
Минавал съм технически на различни места(последно при Дунев Спорт София) като винаги съм казвал, че е постоянно 4х4. Къде са ме лъгали, къде не, не знам, но досега не съм имал проблеми…

Наскоро обаче, майсторът ми каза, че задължително трябва и двата моста да са на ролки, защото на средния диф му се разказва играта малко по малко с всеки следващ преглед…

Моля не захващайте темата за майстора :) - трябва ми съвет за технически на конкретния автомобил - уж за автоматик не е проблем, ноооо…

Благодаря

Вто Юни 04, 2024 9:13 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5468
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
chocho999 написа:
Здравейте,

Къде да си направя прегледа сега - 4-ти километър ми е близо - още ли е същият сервиз и качество на обслужване?

Минавал съм технически на различни места(последно при Дунев Спорт София) като винаги съм казвал, че е постоянно 4х4. Къде са ме лъгали, къде не, не знам, но досега не съм имал проблеми…

Наскоро обаче, майсторът ми каза, че задължително трябва и двата моста да са на ролки, защото на средния диф му се разказва играта малко по малко с всеки следващ преглед…

Моля не захващайте темата за майстора :) - трябва ми съвет за технически на конкретния автомобил - уж за автоматик не е проблем, ноооо…

Благодаря

13 страници и не си разбрал?
Да не коментираме майстора, ама ти не му вярваш, какво точно искаш?
Като не вярваш - намираш пункт с ролки и минаваш там...

Вто Юни 04, 2024 10:09 am
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Vmax написа:
chocho999 написа:
Здравейте,

Благодаря

Всъщност вярвам на майстора си, тъй като е съвестен и способен. Бивш механик на Субару е също така.
В същото време вярвам и на хората от форума като собственици с много опит
Какво искам… къде препоръчвате да отида за ГТП при положение, че сме 2024-та и може да има промени в препоръчаните пунктове?
И последно, за H6, автоматик, трябват ли ролки или не?

Вто Юни 04, 2024 10:59 am
Върнете се в началото
Профил

Приятел всеки ден
Отговори с цитат
chocho999 написа:
Vmax написа:
chocho999 написа:
Здравейте,

Благодаря

Всъщност вярвам на майстора си, тъй като е съвестен и способен. Бивш механик на Субару е също така.
В същото време вярвам и на хората от форума като собственици с много опит
Какво искам… къде препоръчвате да отида за ГТП при положение, че сме 2024-та и може да има промени в препоръчаните пунктове?
И последно, за H6, автоматик, трябват ли ролки или не?

В крайна сметка минах при Еуротех 2002.
Питах по телефона за паразитни ролки. Казаха, че няма нужда, но могат да сложат. Питах си пак майстора - каза слагай!
Сложихме ролките, гумите върху тях не се въртяха. Доволен съм, много са готини, препоръчвам.
Дано съм бил полезен
 15

Съб Юни 08, 2024 8:26 am
Върнете се в началото
Профил
Напуснал форума
Аватар

Постове: 888
Автомобил: VW Touareg 7P
Рейтинг: 418
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не мога да разбера цялата гимнастика със свободните ролки след като не се въртят колелата върху тях :-? То и няма как да се въртят де, но в темата е писано достатъчно дали има проблем за колите ни или не.
Иначе по темата мога да вметна, че напоследък пунктовете за ГТП имат възможност да вдигнат категорията на колата при реално измерени газове, стига да е изправна.

Съб Юни 29, 2024 10:37 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 367
Автомобил: Legacy MY07 H6, '25 320d xDrive
Рейтинг: 164
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
kronos написа:
Не мога да разбера цялата гимнастика със свободните ролки след като не се въртят колелата върху тях :-? То и няма как да се въртят де, но в темата е писано достатъчно дали има проблем за колите ни или не.
Иначе по темата мога да вметна, че напоследък пунктовете за ГТП имат възможност да вдигнат категорията на колата при реално измерени газове, стига да е изправна.
Потвърждавам, колата минава ГТП на 4-ти километър последните 8 години. Не знам правят ли нещо специално с ролки, но нямам проблеми.
Също така тази година ми дадоха 4-та еко категория, миналата бях 3-та.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Съб Юни 29, 2024 10:40 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 6
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
При проблем на ГТП с изгорелите газове . Дайте съвети.

Сря Окт 02, 2024 1:23 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 595
Автомобил: ПIV'14; ТЛК200'14; SF2,0XT'2017
Рейтинг: 79
Субару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Сър София написа:
При проблем на ГТП с изгорелите газове . Дайте съвети.

Оправи си колата и ще влезне в норма, а и няма да замърсяваш.

Сря Окт 02, 2024 3:37 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема  стр <  1 ... 9, 10, 11, 12, 13