Здравейте , За добро или лошо първия ми пост е за нова кола не за проблем Благодарение на Зевзека и много чудене за марката и обикаляне по авто къщи и наливане на пари в карфакс се свързах с Боян Стоичков (Bat Bubi) . Много е изписано за Ванко и Бат Буби , но искам да кажа , че съм супер доволен от професионализма на двамата + Ванко ми пастира колата по собствена инициатива и изобщо целия процес от намирането на колата, комуникацията с хората чак до регистрацията беше безупречна. Колата е subaru outback , 2022-ра година .
Честито Жорка, много е хубава! Със здраве да си я караш и много безаварийни километри. Услугите на бат Буби редовно се оценят от доволни нови собственици!
Жоро, със здраве да си я ползваш ! Наслаждавай се на всеки момент с колата и усмивката да не слиза от лицето ти и разбира се - много безаварийни км !
П.С. Щеше да е хубаво да споделиш с колегите злощастният сервиз за монтаж на имобилайзер и резултата от "качествената" им работа за да не се предпазят други бъдещи клиенти от тях.