|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
Радиото на трибека отказа!
| Автор |
Съобщение |
|
Златния
|
|
Здравейте,колеги.Изчетох каквото имаше по темата свързано с радиото на трибека 3.0 ,245 коня.При мен нещата са малко по сложни.Освен радиото и подсветката на климатроника спря осветлението в купето и в сенниците.Спря е червения ключ да мига отдясно и отляво отворени врати.При опит да заключа колата с ключа ,централното не реагира.Заключва само от копчетата на вратата.Проверих всички бушони в купето и при двигателя.Проверих дали имам маса към радиото.Оказа се,че нямам + на входа към радиото.За сега това е ,което съм констатирал.За информация батерията на ключа е сменена преди месец.Колата пали и работи. Колеги помагайте с мнения и съвети.Ще се радвам ,ако има и колега ,който е имал същият проблеми го е отстранил.
|
|
|
|
| Чет Авг 22, 2024 6:58 pm |
|
|
|
BAlexandrov
|
|
Най-вероятно все пак бушон. Как ги провери? Как провери, че няма + на радиото, на кой пин? Кажи точна година и по схемите виж какво е общото...
|
|
|
|
| Чет Авг 22, 2024 7:26 pm |
|
|
|
Златния
|
|
Колега трибеката е 2006.Проверка на бушони визуално и с мултицет.На буксата горен ред 1пин червен кабел,2пин жълт кабел.Последен пин пак е червен кабел.Никъде няма +.Маса взех от купето а после и от масата на радиото.
|
|
|
|
| Чет Авг 22, 2024 7:54 pm |
|
|
|
Златния
|
|
Колега,ето модела на радиото.
Прикачени файлове:
IMG_0560.jpeg [ 2.11 MiB | Прегледано 3282 пъти ]
|
|
|
|
| Чет Авг 22, 2024 8:02 pm |
|
|
|
Alxx
|
|
Имаш два варианта при такъв проблем: Клеморед. BIU модул.
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
|
| Чет Авг 22, 2024 9:57 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|