Отговори на тема
 Аутбек В13 фейс 2,5/173 коня , автомат , светва AWD 
Автор Съобщение

Постове: 85
Автомобил: Legasi 2.0
Рейтинг: 40
От звездите одобрен
Отговори с цитат
След изминаване на няколко километра , лампата АWD светва сътветно автомобила остава без задно , само на предно. Гася колата и при следващото палене не свети , след няколко километра отново светва независимо как се кара автомобила. Кутията си превключва нормално и е със сменено масло(два пъти) , след наводняване. Модула който управлява кутията също е сменен и този в момента е от друг автомобил със същия мотор и кутия.

Нед Дек 15, 2024 9:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 5904
Автомобил: Outlander 2 '11, 2.4 LPG
Рейтинг: 896
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Тази лампа означава регистрирана грешка в скоростната кутия. Трябва да се прочете каква е.

Пон Дек 16, 2024 7:11 am
Върнете се в началото
Профил ICQ

Постове: 85
Автомобил: Legasi 2.0
Рейтинг: 40
От звездите одобрен
Отговори с цитат
Та да кажа какво се случи с проблема. Закачана на няколко пъти и на различни места за диагностика , грешки няма , пак да кажа awd само мига , не свети постоянно.
Мига си и си мига това awd , при градско каране до около 60км в час не се появява , но изляза ли извън града и веднага почва да мига. След толкова направени експерименти , не можах да установя някаква закономерност защо почва да мига , освен по високата скорост. И в града е карана на 4 скорост , единствено по бавно. Та днес си викам я да пробвам с моя си модул за управление на кутията , макар че няколко човека казваха , че няма значение. Отворих го , доста окиси по него , което е нормално де , нали колата беше под вода цялата до тавана , понамокрих го със спирт, търках с една четка за боя , после пръсках със спрей обезмаслител и пак с четката.
Изчисти се , пръснах и контактен спрей и като изсъхна го сложих на колата. И о чудо , карам и няма никакви проблеми , сменя си скорости , не светва прословутото awd , даже имам чувството че по добре сменя скоростите. Та така де , оказа се че козата си сака пръч. Само да кажа че модула който сложих и карах след като изсуших колата не съм сигурен дали е точно за моята кутия. За такъв ми го продадоха , но не съм сигурен. Успех на всички.
 30

Съб Яну 11, 2025 4:51 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема