|
|
|
Страница 1 от 1
|
|
| Автор |
Съобщение |
|
carpmaniac
Регистриран на: Сря Дек 18, 2013 5:30 pm Постове: 63 Местоположение: Пловдив/Норвегия
Автомобил: Subaru Outback,2016
Рейтинг: 74 
|
Здравейте Искам да попитам някои имал ли е проблеми с тъй наречения радарен сензор (доколкото разбирам от направената диагностика са 2бр.) в страничните огледала.Моят сдаде багажа, съответно трябва да се сменя и калибрира в последствие.Модела е Аутбек ,2016г. дизел.Ако някои вече е сменял такъв ще се радвам да сподели.Евентуално къде и колко е струвало?
|
|
|
|
| Пет Юни 25, 2021 6:22 am |
|
|
|
kbros76
Регистриран на: Чет Окт 23, 2008 6:53 am Постове: 49 Местоположение: В гората над София
Автомобил: OUTBACK Limited 2.5 2018
Рейтинг: 4
|
carpmaniac написа: Здравейте Искам да попитам някои имал ли е проблеми с тъй наречения радарен сензор (доколкото разбирам от направената диагностика са 2бр.) в страничните огледала.Моят сдаде багажа, съответно трябва да се сменя и калибрира в последствие.Модела е Аутбек ,2016г. дизел.Ако някои вече е сменял такъв ще се радвам да сподели.Евентуално къде и колко е струвало? Ако имате предвид функцията "blind spot detection" самите датчици се намират под стоповете ви. Прекрепени със скоби. Ако се размести и с милиметър ще ви покаже грешка. При Вас и двата сензора ли не работят? Има вероятност само единят, а другият да отчита. Аз имам същият проблем, но ми спира само единят сензор. Трябва да се направи калибрация или да се подмени скобата. Мислех тези дни да звъня в Субару мотор и да ги питам дали ще могат да направят калибрация. /Ще трябва да свалят задната броня, а после как ще я качат обратно е въпросът, качествено/
_________________ Subaru LEGACY VI 2.5 175 hp 2016
|
|
|
|
| Пон Юни 28, 2021 12:20 am |
|
|
|
carpmaniac
Регистриран на: Сря Дек 18, 2013 5:30 pm Постове: 63 Местоположение: Пловдив/Норвегия
Автомобил: Subaru Outback,2016
Рейтинг: 74 
|

kbros76 написа: carpmaniac написа: Здравейте Искам да попитам някои имал ли е проблеми с тъй наречения радарен сензор (доколкото разбирам от направената диагностика са 2бр.) в страничните огледала.Моят сдаде багажа, съответно трябва да се сменя и калибрира в последствие.Модела е Аутбек ,2016г. дизел.Ако някои вече е сменял такъв ще се радвам да сподели.Евентуално къде и колко е струвало? Ако имате предвид функцията "blind spot detection" самите датчици се намират под стоповете ви. Прекрепени със скоби. Ако се размести и с милиметър ще ви покаже грешка. При Вас и двата сензора ли не работят? Има вероятност само единят, а другият да отчита. Аз имам същият проблем, но ми спира само единят сензор. Трябва да се направи калибрация или да се подмени скобата. Мислех тези дни да звъня в Субару мотор и да ги питам дали ще могат да направят калибрация. /Ще трябва да свалят задната броня, а после как ще я качат обратно е въпросът, качествено/ Да за това става на въпрос.При мен е изгорял само единият сензор според направената диагностика.Задната броня е сваляна и предполагам са проверени тези скоби за които говориш .Получих оферта за подмяна и калибровка на двата ( незнам защо не само единият,явно се сменят и двата) но въобще не е евтино  .Колата се намира в чужбина но ми предстои скорошно прибиране в България та реших да проверя как стоят нещата.Звънях в Събару -Габрово след препоръка от съфорумец но от там ми казаха,че не разполагат със уреда за калибровка.Ще се радвам да споделиш какво са ти казали ор Субару мотор
|
|
|
|
| Пон Юни 28, 2021 6:37 am |
|
|
|
suba4o
Автомобил: Outback '00 2,5 AT / Forester 2.0
Телефон: 897722554
Рейтинг: 75 
|
Да повдигна темата и аз  И на мен не ми работи blind spot-а и ако някой е минал по този път нека сподели опит и информация. Диагностика, калибриране, смяна на сензори, къде, как и колко - всякаква информация ще е полезна. Благодаря предварително 
|
|
|
|
| Сря Сеп 25, 2024 4:14 pm |
|
|
|
radikyokushin
Регистриран на: Съб Авг 09, 2014 11:39 am Постове: 97 Местоположение: Монтана
Автомобил: Outback B15-3.6R 2018г.
Телефон: 0885284389
Рейтинг: 123  
|
|
_________________ Никога не забравяй, че истинността на казаното, няма отношение към компетентността на говорещия!
|
|
|
|
| Съб Сеп 28, 2024 9:40 am |
|
|
|
Kristian111
|
|
Привет. Да повдигна темата с молба ако някой е имал подобен проблем и решение моля да сподели информация. С предварителни благодарности.
|
|
|
|
| Пон Фев 03, 2025 9:34 am |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|