Отговори на тема стр <  1 ... 100, 101, 102, 103, 104
 Някой има ли информация за този Форестър-обяви и коментари? 
Автор Съобщение
Аватар

Постове: 5470
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
chronossss написа:
Здравейте!

Наближава момент за покупка на нов автомобил. В момента съм със старо Пежо 307 дизел, но ми се иска да се метна на по-сериозно и сигурно возило. Искам да е 4х4, автомат, бензин с възможност за газ. Карам около 8000-12000 км на година. Живея в малък град и доста често разстоянията в града са на късо.

Може ли да ми дадете някакви отзиви относно тези 2 обяви? Коя от тези ви се струва по-читава? Ясно ми е, че ако се стигне до оглед и сериозен интерес, ще трябва да се провери в сервиз. Та ако има колеги от Сливен, биха ли споделили някой читав сервиз в града, където разбират от марката. Прочетох стара тема, в която се споменава сервиз Агатранс. Актуален ли е още този сервиз и биха ли помогнали с добър преглед, ако се занесе кола там? Също, ако някой има и мнение за самата автокъща.

https://radev_avto.mobile.bg/obiava-117 ... -full-full

https://radev_avto.mobile.bg/obiava-117 ... -automatic

Търсих доста с търсачката, но не намирам тема за Форестър Бензин от тези години. Моля, ако има такава, някой да ми постне линк, за да се запозная повече какво може да очаквам от тези коли :)

Май нищо не си търсил...
Раздел Форестър - има и теми за моделите по години, както и тема за запитвания относно обяви, тази в която съм ти преместил поста.
В раздел Сервизи магазини, може да потърсиш за сервиз в Сливен и региона - има такъв в Бургас.
Относно 2-те обяви, на снимки по-скъпата е по-читава, на преглед вече какво ще излезе е друга история. За да си спестиш разкарване по сервизи, отиди на място - огледай колата и си снимай ВИН номера, после си го провери в Карфакс, за да видиш колко е била блъсната, удавена и т.н. Ако не греша е имала удар отпред в дясно - поне така изглежда по фугите на предния капак км бронята и фаровете.
Почети форума малко повече за да си наясно какво да очакваш...

Вто Яну 14, 2025 10:08 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 2
Автомобил: XV 1.6 АТ, 2017
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте, информация за това субару от сервиза на субару/киа
https://www.mobile.bg/obiava-1173415911 ... -0-at-2009

Пон Фев 10, 2025 6:20 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4394
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
При така написана обява даже няма да си направя труда да им звъня, отделно, нямат добра слава тук. Иначе, колата може и да е добра(тоест си иска оглед), ама са питали и преди за нея, а не се продава от вчера.

Пон Фев 10, 2025 9:21 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 51
Автомобил: Subaru Forester SH 2.5 AT
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Нереални километри! :shock:

Вто Фев 11, 2025 4:50 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4394
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Отговори с цитат
Гледайки състоянието на волана, съм склонен да вярвам на километража. Но, обявата е написана несериозно и пак казвам, оглед в сервиз, независим от вносителя е крайно пожелателен. Не казвам никъде, че колата е лоша, даже напротив - има белези на попадение, но, трябва да се провери както е редно.

Чет Фев 13, 2025 9:39 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 1
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги! Спрях се на този форестър . Ако някой е ходел да го огледа, моля да даде своето мнение тук или на телефон 0899777785.
https://www.mobile.bg/obiava-1174246285 ... er-bi-fuel

Нед Май 25, 2025 9:02 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 35
Автомобил: Subaru forester SH, 2.0, AT
Телефон: 0885002285
Нов фен
Отговори с цитат
https://www.mobile.bg/obiava-1172292255 ... u-forester

Здравейте, колеги!
Моля за съвет, тази кола изглежда доста добре, единствено ме притеснява така нареченият "Проблемен дизел боксер". От прочетеното във форума, разбрах, че "проблема" е решен с "новия" дизелов двигател, който е Евро 5.
Помагайте!

Вто Юни 17, 2025 12:32 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 10
Автомобил: Subaru Forester 2.5
Рейтинг: 15
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Здравейте, колеги!

Не знам дали тук е мястото да си задам въпроса, но ще ме поправите, ако не е.

Порадвах се 5 години на моето Субару Форестър и е време да скоча на по-новото.

Знаете ли какви пари мога да му търся горе-долу понеже не виждам почти никакви обяви за подобно в нета.

Внесено е от Америка 2019 година и преди 2 години му сложих газово, което направи филтрирането на подобни коли абсурдно.

Иначе малко данни за машината: Subaru Forester 2.5 - 172 коня, бензин/газ 2012 година (01/13 първа регистрация).

Мога да кажа, че за тия 5 години съм имал доста малко проблеми, сменил съм 1 вътрешно каре, 2 лагера и един леко скъсан маншон.
Почти нищо друго не съм пипал по ходовата част, кораво се оказа.

Газовият инжекцион е Фобос 4 (доколкото разбрах) и ми прави малко проблеми, но на бензин си кара безпроблемно.
Проблемите даже за мен не са и кой знае какви проблеми, но от време на време светва чека на колата.
Според газаджията трябва да се прави реглаж на клапаните (защото при ниски температури се чува това въпросно тракане).

Иначе вътре е сравнително запазена (до колкото може да се каже за 13 годишна кола).
Външно има "белези" от образцово шофиране на колегите, но нищо фрапантно.

Забравих да спомена, че ще я продам с летни гуми (на 2 сезона с джанти) + зимни гуми на 4 сезона (пак с джанти).

Та да се върна на въпроса, какво мислите? Какви пари мога да и търся обективно?

Благодаря!

Чет Авг 28, 2025 1:07 am
Върнете се в началото
Профил

Постове: 12
Нов фен
Отговори с цитат
Ако мога па ползвам темата, за да попитам.. Някой ходил ли на оглед за този Форестър?

https://www.mobile.bg/obiava-1177377874 ... rachka-gaz

Вто Май 19, 2026 2:06 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 12
Нов фен
Отговори с цитат
https://www.mobile.bg/obiava-1177600082 ... p-facelift
Информация за този Форестър?

Сря Юни 10, 2026 11:31 am
Върнете се в началото