Някой има ли информация за този Аутбек (обяви и коментари)?
| Автор |
Съобщение |
|
GapstaR[13]
Регистриран на: Чет Мар 28, 2013 1:12 pm Постове: 25 Местоположение: Шумен
Автомобил: Subaru Outback V (BS) 2.5i (175 Hp)
Рейтинг: 13
|
|
| Чет Апр 03, 2025 3:48 pm |
|
|
|
Vmax
|
Преди няколко години имаше един колега, който си беше купил Импреза от там, обслужил я в един от белите сервизи във Варна и докато стигне до София изпекъл задния диф, за което обвини сервиза. След постване на видео запис от обслужването на колата и смяната на маслата, т.нар. колега изчезна от форума. Защо се е опекъл дифа - ами защото не е от тази кола и с правилното число... Успех с намирането на читава кола.
|
|
|
|
| Чет Апр 03, 2025 4:47 pm |
|
|
|
Alxx
|
|
Загледах само черната, че и мен ме интересува 3,6. Яко е тряскана отзад и вероятно отстрани, щото шофьорската седалка е отваряла балончетата и е претапицирана. Задницата видимо е недоизправена - виж капачката на резервоара и задния капак с бронята как се позиционират. Истиността на километража е съвсем друга бира в случая, последен проблем. Колата е със салвидж тайтъл от щатите и струва минимум по-малко от половината искани пари. Сметни останалите какви са, при условие, че искат еднакви пари на модели с различна позиция на пазара. С прости думи избягвай тази автоморга.
_________________ Cogito ergo sum
|
|
|
|
| Чет Апр 03, 2025 9:44 pm |
|
|
|
GapstaR[13]
|
Vmax написа: Успех с намирането на читава кола. Мисията ми се струва все по-неосъществима... Благодаря за отрезвителните мнения, колеги!
|
|
|
|
| Пет Апр 04, 2025 8:44 am |
|
|
|
GapstaR[13]
|
|
| Пет Апр 11, 2025 8:26 pm |
|
|
|
Alxx
|
Не вдъхва, щото има и доста негативни мнения. За да се ориентирате в цените каквито са наистина, погледнете швейцарските и германските сайтове за продажба на коли с проверен километраж и преминали гтп там. Тази от обявата изглежда яко, ама какво крие за да се продава на цена -30 до 50% под цената на същата с гтп и същите километри навън? 
|
|
15
|
|
| Пет Апр 11, 2025 9:43 pm |
|
|
|
Alxx
|
|
|
|
|
|
| Съб Апр 12, 2025 8:23 am |
|
|
|
GapstaR[13]
|
Alxx написа: Не вдъхва, щото има и доста негативни мнения. За да се ориентирате в цените каквито са наистина, погледнете швейцарските и германските сайтове за продажба на коли с проверен километраж и преминали гтп там. Тази от обявата изглежда яко, ама какво крие за да се продава на цена -30 до 50% под цената на същата с гтп и същите километри навън?  Междувременно въпросният автомобил е отбелязан, като продаден. Дано новият му собственик се размине с минимални изненади и главоболия!
|
|
|
|
| Пон Апр 14, 2025 3:24 pm |
|
|
|
pantata
Регистриран на: Вто Юни 30, 2015 7:04 pm Постове: 367 Местоположение: София
Автомобил: Legacy MY07 H6, '25 320d xDrive
Рейтинг: 164   
|
|
Моят съвет е да търсиш кола, която те грабва на външен вид, гледаш на място за ръжди и течове, ако няма - в сервиз за по-сериозен оглед. Двигател се прави, купе по-трудно. Другият вариант е batbubi тук от форума, изглежда по-солено, но не винаги е, има достатъчно доволни негови клиенти.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
| Пон Апр 14, 2025 7:22 pm |
|
|
|
vlado35
|
Здравейте. Търся си Outback, може ли за съвет от собственици или запознати с модела, коя от двете обяви е по-добрият вариант? https://www.mobile.bg/obiava-1174065952 ... utback-lpghttps://www.mobile.bg/obiava-1174151031 ... c-faceliftЩе ми е първото Субару и се колебая между двете за момента, интересно ми е и защо им е такава разликата в цената (предполагам не е заради километрите). Също, ако някой ги е гледал, ако може да сподели. Или ако има някой, който иска да се раздели с автомобила си от форума, нека ми пише. Ще съм благодарен за съдействие.
|
|
|
|
| Съб Апр 26, 2025 10:21 pm |
|
|
|
Vmax
|
|
Втората изглежда много уморена. Виж на живо първата и ако ти харесва я води на сервиз за преглед.
|
|
|
|
| Нед Апр 27, 2025 8:26 am |
|
|
|
vlado35
|
|
Първата много ми беше харесала, днес звънях на човека, само че е продадена вчера за мое съжаление. За момента не успявам да харесам нищо друго от обявите в Mobile. Ще следя вече, ако излезе нещо, което да ми хареса. Благодаря за мнението.
|
|
|
|
| Нед Апр 27, 2025 9:52 pm |
|
|
|
vlado35
|
Здравейте отново. Ако може мнение по следната обява ще съм много благодарен: https://www.mobile.bg/obiava-1174627994 ... 2-5-bifuelКато имам няколко въпроса. На снимката отвътре на панорамата, в задната част, страничната лайсна (не съм сигурен така ли се води) е леко намачкана, това може ли да е признак за махане, за евентуално някакъв ремонт по механизма, ако е някъде там? И другият въпрос е, пише, че има камера отзад, а не виждам на снимките къде изобразява камерата (и самата камера не видях, предполагам е скрита някъде над номера)? Бях чел по спомен нещо в жабката, дали може там да има дисплейче. Благодаря предварително.
|
|
|
|
| Нед Май 04, 2025 10:10 am |
|
|
|
vlado35
|

vlado35 написа: Здравейте отново. Ако може мнение по следната обява ще съм много благодарен: https://www.mobile.bg/obiava-1174627994 ... 2-5-bifuelКато имам няколко въпроса. На снимката отвътре на панорамата, в задната част, страничната лайсна (не съм сигурен така ли се води) е леко намачкана, това може ли да е признак за махане, за евентуално някакъв ремонт по механизма, ако е някъде там? И другият въпрос е, пише, че има камера отзад, а не виждам на снимките къде изобразява камерата (и самата камера не видях, предполагам е скрита някъде над номера)? Бях чел по спомен нещо в жабката, дали може там да има дисплейче. Благодаря предварително. Чух се с човека, изглеждаше ми честен, закупил е автомобила края на миналата година, но ще се връща към Форестър, този модел не е това, което търси. Предният собственик му е дал история на автомобила, обслужвана е при Тенчо. Вече сегашният собственик е правил подобренията, които се виждат, като каза, че е обслужена, рециклирана рейка, не знае кога е правен реглаж на клапаните, но каза, че няма проблем с работата на двигателя. Ако е реално добре поддържана, за тези километри заслужава ли си инвестицията?
|
|
|
|
| Нед Май 04, 2025 2:05 pm |
|
|
|
vlado35
|

vlado35 написа: vlado35 написа: Здравейте отново. Ако може мнение по следната обява ще съм много благодарен: https://www.mobile.bg/obiava-1174627994 ... 2-5-bifuelКато имам няколко въпроса. На снимката отвътре на панорамата, в задната част, страничната лайсна (не съм сигурен така ли се води) е леко намачкана, това може ли да е признак за махане, за евентуално някакъв ремонт по механизма, ако е някъде там? И другият въпрос е, пише, че има камера отзад, а не виждам на снимките къде изобразява камерата (и самата камера не видях, предполагам е скрита някъде над номера)? Бях чел по спомен нещо в жабката, дали може там да има дисплейче. Благодаря предварително. Чух се с човека, изглеждаше ми честен, закупил е автомобила края на миналата година, но ще се връща към Форестър, този модел не е това, което търси. Предният собственик му е дал история на автомобила, обслужвана е при Тенчо. Вече сегашният собственик е правил подобренията, които се виждат, като каза, че е обслужена, рециклирана рейка, не знае кога е правен реглаж на клапаните, но каза, че няма проблем с работата на двигателя. Ако е реално добре поддържана, за тези километри заслужава ли си инвестицията? Здравейте отново. Ходих да гледам автомобила и мисля да го взема, като ме притеснява едно тресене на скоростният лост при подаване на газ с цел по-бързо ускорение. Възможно ли е да е тампон причината?
|
|
|
|
| Чет Май 08, 2025 5:41 pm |
|
|
|
Vmax
|
|
Мини колата през специализиран сервиз
|
|
|
|
| Чет Май 08, 2025 7:39 pm |
|
|
|
Alxx
|
vlado35 написа: ... като ме притеснява едно тресене на скоростният лост при подаване на газ с цел по-бързо ускорение. Възможно ли е да е тампон причината? По-вероятно вътрешни карета. Без специализиран сервиз да огледа е трудно да се отгадае.
|
|
|
|
| Пет Май 09, 2025 8:42 am |
|
|
|
hanastasov
|
|
| Нед Май 25, 2025 5:44 pm |
|
|
|
Alxx
|
|
Червен флаг - боксер дизел. По-голям флаг - сервизни интервали на 15к. Плюсове: видимо ясна история и обслужено цвт. Чети малко форума. Може да кара, ама може и да не кара, затова е евтина.
|
|
|
|
| Нед Май 25, 2025 8:14 pm |
|
|
|
Nasko Mitkov
Автомобил: Subaru legacy
Телефон: 0897893081