Правила за пускане на обяви в раздела
1. В този раздел се допускат обяви на сервизи и магазини пряко свързани с автомобилите Субару. 2. Нова рекламна тема на дадена фирма се допуска само след предварителна заявка за това към модераторите на форума. Те решават коя обява да бъде допусната по собствена преценка. 3. Обява, която не съответства на правилата ще бъде изтрита.
Бял списък за сервизи и магазини
| Автор |
Съобщение |
|
Biankonero
Регистриран на: Чет Дек 19, 2019 8:55 am Постове: 153 Местоположение: София
Автомобил: '17 WRX
Рейтинг: 243     
|
|
За гуми и джанти и аз ще препоръчам един много добър специалист - МОНИ Гуми - казва се Симеон, тел. 0896813983, намира се в Обеля, ул. Акад. Дмитрий Лихачов 8. Само с това се занимава и когато нещо "не става" другаде - баланс, изправяне на джанта и т.н. - опитайте при него. Аз от как се помня другаде не съм ходил за гуми и джанти, въпреки че ми е доста далеч като местоположение.
|
|
|
|
| Вто Юни 01, 2021 11:13 am |
|
|
|
Be happy 1
Регистриран на: Сря Юни 01, 2016 3:34 pm Постове: 273 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Impreza 2.0
Телефон: 0898831186
Рейтинг: 195    
|
Biankonero написа: За гуми и джанти и аз ще препоръчам един много добър специалист - МОНИ Гуми - казва се Симеон, тел. 0896813983, намира се в Обеля, ул. Акад. Дмитрий Лихачов 8. Само с това се занимава и когато нещо "не става" другаде - баланс, изправяне на джанта и т.н. - опитайте при него. Аз от как се помня другаде не съм ходил за гуми и джанти, въпреки че ми е доста далеч като местоположение. Мони е перфектен, от двадесет години ходя при него, въпреки, че от десет години ми е на другия край на София.
|
|
|
|
| Сря Юни 02, 2021 6:50 pm |
|
|
|
WolfPlamen
Регистриран на: Пон Яну 22, 2018 7:26 pm Постове: 54 Местоположение: Ловеч
Автомобил: OutBack 2002 AT
Рейтинг: 45 
|
Едно голямо благодаря на Краси от Плевен за добре свършената работа! Отношението към клиента е пракрасно! Препоръчвам! 
|
|
30
|
|
| Чет Юни 03, 2021 8:36 am |
|
|
|
Valio
|
Краси е номер 1 ,днес ни оказа съдействие за закупуване на една импрезка в Плевен ,и се наложи да смени експресно накладките и единия супорт на Форито с което отидохме ,че по пътя застъргаха зверски спирачките... 
|
|
|
|
| Пет Юни 04, 2021 4:48 pm |
|
|
|
Todor_iliev
Регистриран на: Чет Апр 26, 2018 6:54 pm Постове: 102 Местоположение: Пловдив
Автомобил: '08 Outback H6
Рейтинг: 244     
|
|
Един огромен плюс от мен за Павлин и екипа му. Бях преди месец за реглаж на клапани и смяна на вериги и още не мога да си позная колата. Много е писано за него и едва ли ще кажа нещо ново, но Павлин определено е професионалист и си разбира от работата. Дано повече хора започнат да показват подобно отношение заниманията си. Поздрави!
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
|
|
|
|
| Чет Юни 24, 2021 12:09 pm |
|
|
|
Lqndo
|
|
Искам да изкажа огромните си благодарности на DК performance - Дани (София кв.Обеля ул.Илия Георгов 0888146602), за направения основен ремонт на двигател на моето Субару, макар и малко закъснели!
Много благ човек! Винаги ме посрещаше с усмивка и настроение и ми обръщаше внимание, както да ми разкаже, покаже и обясни за ситуацията на моето проблемно возило, така и да ме разсмее с някоя свежа история! Колата прекара около 2 месеца в неговия сервиз и през това време, пращаше снимков материал и подържаше връзка с мен за всичко свързано с колата - проблеми, напредък по ремонта, какво е изникнало и какво остава да се свърши.
Препоръчвам на 100%! Благодаря отново!
|
|
|
|
| Пон Авг 09, 2021 10:10 am |
|
|
|
ussrsoldier
Автомобил: Subaru Forester 2.0xt 2004
Телефон: 0887064312
Рейтинг: 80 
|

Здравейте колеги, Искам да изкажа специални благодарности към Краси от Плевен - по-миналата събота след 18:00 ч. аварирах в гр. Плевен (живея в София), намерих контактите му от ФБ групата и той се отзова за отрицателно време (дойде за <5 мин.), изчака с мен (близо 2 часа) пътната помощ към сервиза, отвори (събота вечер) и извърши ремонт. Даде си личното време, за да ми помогне Отношението беше супер приятелско - човека е много голям пич!  Научих от него и много интересни неща за тежкия Off-road Краси, RESPECT! Благодаря ти за всичко и се радвам, че се запознахме! п.с. Тази В13-ка бая върви за атмосферна Подробности по повредата: Колата - Forester SG 2.0XT - започна да загрява прогресивно и все по-лесно. Започна да изпуска антифриз около дебелия маркуч на радиатора, но не се виждаше явен проблем - многократно го оглеждах. Изглеждаше като да пропуска от скобата - отдушник на полу-кипналия антифриз. Краси дойде и установи, че не отваря големия кръг и диагнозата беше отказал термостат. В сервиза разполагаше с наличен оригинален и го смени, след като колата беше здравословно изстинала (за да щади двигателя). За нещастие, като напълни системата, се оказа че отново не отваря големия кръг и вече е трайно разхерметизирана. Започна ясно да се вижда цепнатина в пластмасата на радиатора над големия маркуч, която беше станала толкова голяма, че не можеше да карам до София, дори с доливане на течност по пътя. По-рано изобщо не се виждаше радиатора да е спукан. Разбрах от къде е изчезвал антифриза вече месеци наред, а не можеха да установят къде изпуска при двукратно оглеждане в сервиз. Нямаше от къде да вземем нов радиатор, а доставки в събота вечер или в неделя за Плевен няма (къде ли има). Поради абонамента ми към СБА, пътната помощ до София не беше проблем, но Краси показа изключителна загриженост и готовност да направи всичко, което можеше. Даже после се обади да разбере дали сме пристигнали в София с пътната помощ. П.С. не искаше да му платя за работа, а само термостата. Определено в гр. Плевен, това е белият сервиз за Субару - ул. Г.М. Димитров 121, 0877185454 - Краси. В крайна сметка, до ранния следобед в понеделник, колата беше отремонтирана с нов радиатор в SubaruLand, а в случая нямаше предварително записан час. Там поддържам автомобила в момента - намира се на 5 мин. от вкъщи и ми е удобно, а момчетата доста добре си вършат работата, доволен съм. Благодарности и на тях! Поздрави и безаварийно! 
|
|
80
|
|
| Съб Авг 21, 2021 1:28 pm |
|
|
|
BLA
Регистриран на: Вто Юни 29, 2021 1:54 pm Постове: 135 Рейтинг: 90  
|
+1 за Субару Моторс. Oсвен, че свършиха работата бързо и качествено, бяха много любезни, а накрая по някаква причина решиха, че няма да ми вземат пари  , въпреки че бяхме уговорили сумата предварително. А и ме кефи политиката им да издават колите измити. Сега докато го пиша неверникът в мен се чуди дали не са счупили нещо и затова да са ме изпратили по живо по здраво  , но засега всичко изглежда наред. Голямо благодаря!
|
|
|
|
| Пет Яну 07, 2022 5:39 pm |
|
|
|
brymbrym
Регистриран на: Съб Фев 18, 2012 11:00 pm Постове: 180 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Outback 2.5 AT,VTD/09
Рейтинг: 73 
|
|
| Пон Окт 24, 2022 10:16 pm |
|
|
|
adventador
Автомобил: Subaru Outback 2.5
Рейтинг: 0
|
|
Здравейте на всички колеги във форума. Отскоро се сдобих със първото си Субару в живота, а именно Subaru Outback 2.5 2006г. Закупих колата от колега от Пловдив, колата има пълна сервизна история при не безизвестния Павлин. Колата вече е в Бургаска област и Пловдив(Павлин) вече не е опция (освен за по-сериозни и отговорни задачи) и въпроса ми към вас по-скоро е - Къде в района ще ми препоръчате читав майстор, който да продължи добрата поддръжката на автомобила. Става въпрос за район Бургас и Варна. Автомобилът е невероятен, запазен и поддържан и е вече мой ред да го поддържам подобаващо и редовно. Благодаря ви предварително.
|
|
|
|
| Сря Май 22, 2024 2:20 pm |
|
|
|
fixallot
Регистриран на: Пет Фев 06, 2015 8:08 pm Постове: 640 Местоположение: Бургас
Автомобил: Forester 2.5XT '06AT;Outback B13 H6
Телефон: O8985O54I4
Рейтинг: 346       
|
adventador написа: Колата вече е в Бургаска област и Пловдив(Павлин) вече не е опция (освен за по-сериозни и отговорни задачи) и въпроса ми към вас по-скоро е - Къде в района ще ми препоръчате читав майстор, който да продължи добрата поддръжката на автомобила. Става въпрос за район Бургас и Варна. Автомобилът е невероятен, запазен и поддържан и е вече мой ред да го поддържам подобаващо и редовно. Благодаря ви предварително. Ами аз отскоро съм в района и всички хвалят Бальо Тодоров. Точно на 28ми Декември мин. година ми светна колата като коледна елха, като светеше всичко, като подозрението беше за алтернатор. Звъннах му, каза ми какво да направя, за да потвърдим нещата и след като успях да потвърдя съмнението на 99% успя да ми уреди друг алтернатор и час за следващия ден. Отидох и го сменихме и на нова година не бях без кола. Та за момента съм доволен от него. Намира се в Бургас, на излизане от Меден рудник към Средец.
_________________ A simple act of caring creates an endless ripple that comes back to you.
|
|
|
|
| Чет Май 23, 2024 6:25 pm |
|
|
|
elanmorins
|
|
Може ли да ми препоръчате техник от София. По възможност Банкя...
|
|
|
|
| Вто Май 28, 2024 7:59 am |
|
|
|
kalin09
|
elanmorins написа: Може ли да ми препоръчате техник от София. По възможност Банкя... Точен адрес?
|
|
15
|
|
| Вто Май 28, 2024 8:02 pm |
|
|
|
bugys
Регистриран на: Чет Ное 12, 2015 1:45 pm Постове: 18 Местоположение: София
Автомобил: Forester SF
|
nikentce написа: dancho.danev написа: Здравейте! Не знам дали тук е точното място за моето питане, но с търсачката не открих нищо Питането ми е следното: Има ли някъде в България сервиз който се занимава с електрониката на Субару? Проблема е специфичен, колата е с безключово палене и точно там е проблема! Поздрави! Привет Данчо, Аз съм много доволен от момчето към което ме насочиха колеги от форума за електричарски услуги. Ще ти пиша координати на ЛС, че не знам дали няма нещо против да му публикувам тел. във форума. Здравейте, Може ли и на мен телефон на ЛС. Имам проблем с грешка P2444 - Secondary Air Pump Stuck on Bank 1 За София...
|
|
|
|
| Вто Ное 19, 2024 9:52 am |
|
|
|
boji
Регистриран на: Сря Дек 04, 2024 10:11 am Постове: 10 Местоположение: Сандански
Автомобил: 2011 Outback BR, 2,0D
Рейтинг: 50 
|
|
Здравейте,
двигателят на моето първо Субару трака доста неприятно когато е студен (2011 Outback BR с EE20 дизел двигател). Звучи малко като авансово чукане, имам чувството, че липсва и мощност, гори ми около 7,4 л / 100 (градско). Когато двигателят се стопли (след поне 30 минути каране) чукането почти изчезва и имам мощност.
Живея в Сандански, местните майстори не успяха да намерят причината
Моля препоръчайте ми сервиз в София (или Благоевград, или Сандански).
Много благодаря предварително, Божидар
|
|
|
|
| Сря Дек 04, 2024 12:51 pm |
|
|
|
Vmax
|
boji написа: Здравейте,
двигателят на моето първо Субару трака доста неприятно когато е студен (2011 Outback BR с EE20 дизел двигател). Звучи малко като авансово чукане, имам чувството, че липсва и мощност, гори ми около 7,4 л / 100 (градско). Когато двигателят се стопли (след поне 30 минути каране) чукането почти изчезва и имам мощност.
Много благодаря предварително, Божидар viewforum.php?f=18Не звучи добре колега, дано да не е всеизвестния проблем с коляновия вал и блока. Относно сервиз си избери от списъка ( Любо, Агента, Митака )
|
|
|
|
| Сря Дек 04, 2024 2:01 pm |
|
|
|
Kasabov
Регистриран на: Чет Окт 19, 2017 9:50 pm Постове: 71 Местоположение: София
Автомобил: ex - Forester 2.0 XT, 2005, AT
Телефон: +359 88 522 4129
Рейтинг: 23
|
boji написа: Здравейте,
Много благодаря предварително, Божидар Здравей, Ако имаш възможност обади се и на Илиян, сервизът му е в Княжево. Правил е не един и два двигателя, ако се стигне до там. А и познава много добре марката/специфики. viewtopic.php?f=10&t=26755&start=20поздрави, Весо
_________________ The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing!
|
|
|
|
| Пон Дек 09, 2024 6:57 pm |
|
|
|
Vmax
|
Да похваля едно студио / сервиз за детайлинг: https://www.facebook.com/profile.php?id ... 3&sk=aboutПолзвах услугите им за пране на салон и боядисване на волан, останах много доволен от резултат и отношението - отдавна не бях срещал младежи които се обръщат на Вие към непознати:) Точни срокове, гъвкаво време ( оставих колата в Събота сутринта, взех си я в Неделя привечер ). Много добра работа 
|
|
|
|
| Пон Мар 31, 2025 1:00 pm |
|
|
|
developer
Автомобил: SUBARU Legacy 2.0R
|

Здравейте колеги! От два месеца съм щастлив собственик на Subaru Legacy Wagon 2.0R 2007 година, с ръчна скоростна кутия. Още преди да го купя, живея в Старозагорска околия, потърсих сервиз. Е, надежден сервиз за Субару в нашия санджак - НЕМА! Между Пловдив и Бургас сервиз за Субару, на първо четене, не намерих. Порових по-подробно в Интернет и попаднах на клип в Ютубето за сервиз със странното име "РЪЧКАМ" в град Ямбол. Там, в Ютуб, "младежът"(около 40 годишен) има канал със съотвентото име. Свързах се с човека, с негово съгласие давам контакт: Росен +359 876060695 оказа се изключително отзивчив и компетентен. Без да разпъвам дълги масали с две думи: КАДЪРЕН И СПОСОБЕН! Самият той има 3 Субару-та, а работата му, като механик е ПЕРФЕКТНА! Като пример за отношение во кратце: Отивам да си взема колата от сервиза, кара ме мой приятел с BMW 530D 184кс около 2000 година, по-пътя ми казва: - Утре трябва да пътувам до София маслото на двигателя съм го прехвърлил с 2000км! "Твоят" човек дали не може да го смени? Това става в петък около 16 часа, звъннах на Росен, отговор: - След 5 минути ще се обадя, дали ще ми доставят всички филтри и маслото. Доставиха ги, Росен си остави текущата работа, а тя е МНОГО, и час и нещо се занимава с BMW-то. Страхотен човек, страхотен майстор! Препоръчвам го с две ръце на всеки, който има нужда от съвестен и надежден сервиз! С пожелания за здраве и безавариино шофиране!
|
|
|
|
| Нед Авг 03, 2025 1:55 pm |
|
|
|
valqk
|
+1 Роската е пич. Познавам го и аз. Чете сервизни и е точен, кадърен и разбран. 
_________________ http://www.hostit.bg/
|
|
|
|
| Нед Авг 03, 2025 9:56 pm |
|
|
|