| Автор |
Съобщение |
|
qn_i4ka
|
Здравейте всички почитатели на Субару  И аз от около 1 месец си имам Импреза. Интересува ме цената на каре-та. Колата ми е 95 година производство И също какви гуми ще ми препоръчате за колата- марка.. какво ви е мнението за зимни , летни и т.нар всесезонни гуми, ако може посочете ми ориетировачни цени?Освен това незнам нормално ли е но при потегляне на автомобил а се чува нещо като виене.. какво може да е според вас?Като сменя предавката не се чува повече а само при потегляне?
Мерси на всички отговорили ми.. ама сега се уча за тази кола, има какво да се издокосурява...ама много си я харесвам ,..като пуканка ми е 
_________________ ...memento mori...
|
|
|
|
| Вто Дек 16, 2008 9:21 pm |
|
|
|
Vmax
|
Забрави за всесезонни гуми.... според бюджета ти ще си избереш зимни и летни. Най-добри са Мишлен, Дънлоп и Гудиар., разбира се има и по-евтини алтернативи, но трябва да съобразиш стила си на каране - Малоя също не са лоши гуми и са на приемливи цени. Каквито и да си купиш гледай да са произведени в Европа и да са меки.
За виенето - най - добре отиди в сервиз. Ако си от София - Митака ще ти свърши работа.
Поздравления за избора - при първия сняг ще разбереш защо 
|
|
|
|
| Вто Дек 16, 2008 10:31 pm |
|
|
|
44mag
Регистриран на: Пет Окт 03, 2008 2:08 pm Постове: 200 Местоположение: Варна
Автомобил: 2.0Impreza'96Wagon
Рейтинг: 10
|
И моята вие. Дали от икономия 1-ва скорост не е с прави зъби като задната? Аз поне така се успокоявам. Вкючи бавните скорости и се наслади на още по-вълнуващ вой ! 
_________________ Няма нищо по-загадъчно от консерва без етикет...
|
|
|
|
| Сря Дек 17, 2008 12:19 pm |
|
|
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219    
|

Vmax написа: Забрави за всесезонни гуми.... според бюджета ти ще си избереш зимни и летни. Най-добри са Мишлен, Дънлоп и Гудиар., разбира се има и по-евтини алтернативи, но трябва да съобразиш стила си на каране - Малоя също не са лоши гуми и са на приемливи цени. Каквито и да си купиш гледай да са произведени в Европа и да са меки. За виенето - най - добре отиди в сервиз. Ако си от София - Митака ще ти свърши работа. Поздравления за избора - при първия сняг ще разбереш защо  Защо европейски, а не японски...или дори корейски. Мишлен не е онова, което беше. А и това, което се предлага като евро стока е все от някакви други места, но не и от завода майка. 44mag написа: И моята вие. Дали от икономия 1-ва скорост не е с прави зъби като задната? Аз поне така се успокоявам. Вкючи бавните скорости и се наслади на още по-вълнуващ вой ! 
Ами не е като да не се чува  И на мен първа ми напомня на задна, но аз го намирам за нормално, дори ми харесва....а и точната дума определено не е виене...........ако говорим за едно и също 
_________________ All-Wheel-Drive
|
|
|
|
| Сря Дек 17, 2008 12:59 pm |
|
|
|
44mag
Регистриран на: Пет Окт 03, 2008 2:08 pm Постове: 200 Местоположение: Варна
Автомобил: 2.0Impreza'96Wagon
Рейтинг: 10
|
За едно и също говорим. И мен си ме кефи.
Незапознатите обикновено ме питат колко харчи с това турбо...  иди обяснявай че нямаш такова, а така ти звучи скоростната кутия... шашка се народа.
_________________ Няма нищо по-загадъчно от консерва без етикет...
|
|
|
|
| Сря Дек 17, 2008 1:12 pm |
|
|
|
qn_i4ka
|
Благодаря за отговорите! Днес си смених карето -135 лева Относно гумите ще трябва със сигурност да ги сменя поизтрити са,а и познат който също има Субару ми каза че зимата наистина ще разбера какво е да имаш такава кола, въпреки че аз съм от Варна и тук няма мн сняг, но все пак ... 
_________________ ...memento mori...
|
|
|
|
| Сря Дек 17, 2008 7:37 pm |
|
|
|
ender
Perfect Stranger
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2007 11:59 am Постове: 1285 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109  
|
qn_i4ka написа: Благодаря за отговорите! Днес си смених карето -135 лева Относно гумите ще трябва със сигурност да ги сменя поизтрити са,а и познат който също има Субару ми каза че зимата наистина ще разбера какво е да имаш такава кола, въпреки че аз съм от Варна и тук няма мн сняг, но все пак ... 
Спокойно, на леда пак ще си покаже  Миналата година в поледиците Субитата си вървяха като пушки 
_________________ https://www.catalogmachine.com/treasure-bulgaria/catalogs
|
|
|
|
| Сря Дек 17, 2008 10:35 pm |
|
|
|
suncho009
Регистриран на: Пон Сеп 17, 2007 11:02 am Постове: 175 Местоположение: Spain
Автомобил: Импреса 2,0R,2007
Телефон: 0897342858
Рейтинг: 0
|
|
За гумите,зависи от бюджета.Аз бих ти препоръчал Бриджстоун потенца А50,70.Меки са и бързо свършват,но сцеплението е невероятно!Ама то се знае едното за сметка на другото.
_________________ Някой ден и аз ш'зема да напиша една умност тука!
|
|
|
|
| Чет Дек 18, 2008 11:24 pm |
|
|
|
imprezaWRX
Регистриран на: Чет Фев 22, 2007 2:38 pm Постове: 1791 Местоположение: Белово
Автомобил: Mazda 3 2.0 disi
Рейтинг: 0
|
за бюджетни гуми!
аз съм със ласа.пробвах ги на сняг и дъжд....нямам думи,все едно карам на сух асфалт.просто съм очарован.днес се наложи да карам в силен дъжд,никой не смееше да изпревара!аз се престраших,и какво да ви кажа-удивен съм!колата беше като дъвка!
П.П.гледаха ме със завист и удивление 
_________________ 201 HP tunet 3S-GE
|
|
|
|
| Чет Дек 18, 2008 11:37 pm |
|
|
|
krass
Регистриран на: Пон Юли 21, 2008 7:45 am Постове: 2211 Местоположение: Варна
Автомобил: Outback '00 AT
Рейтинг: 161   
|
ender написа: qn_i4ka написа: Благодаря за отговорите! Днес си смених карето -135 лева Относно гумите ще трябва със сигурност да ги сменя поизтрити са,а и познат който също има Субару ми каза че зимата наистина ще разбера какво е да имаш такава кола, въпреки че аз съм от Варна и тук няма мн сняг, но все пак ...  Спокойно, на леда пак ще си покаже  Миналата година в поледиците Субитата си вървяха като пушки 
еххх от кога го чакам тоя лед...за сняг дори не смея да се надявам....
|
|
|
|
| Пет Дек 19, 2008 9:51 am |
|
|
|