3 години бях без автомобил от марката, карах скучни коли и така до преди няколко седмици, когато някак така се получи, че отново се сдобих със Субару, този път с розови надписи

Все още не съм правил снимки и т.н., та ще се хваля по-късно, но ще използвам поста да драсна една една молба...
Колата е далеч от стокова, надута е, но не ми харесва как се държи в различните режими и за това планувам да посетя Калин в Пловдив, за да направи нещата както трябва и от нулата, но защото сме с модифициран интейк (cold air) и по-големи дюзи правене на софтуерни промени от нула без референтни стойности на едно от двете места ще бъде доста трудно и времеотнемащо занимание, за това и в момента търся за временно ползване филтърната кутия + S-образния маркуч, който излиза от нея.
Прикачени файлове:
2026-04-22_20-02.png [ 193.03 KiB | Прегледано 929 пъти ]
Това всъщност е и молбата ми - ако някой в София и околностите или Пловдив с WRX или STI 2009-2021 е "мигрирал" и той към модифициран интейк и някъде са му останали в мазето въпросните кутия и маркуч и няма нищо против да ми ги заеме за 1-2 дни ще почерпя