|
Страница 1 от 1
|
|
Outback V - антена перка на акула
| Автор |
Съобщение |
|
Logus
Автомобил: Outback 2.5, Suzuki S-Cross 1.4AT
Рейтинг: 81 
|
|
Здравейте, колеги, преди малко, докато миех колата, видях, че перката на антената мърда. Побутнах я и направо се откачи. Има ли някой престава как се сменя? И още, проблем ли е да карам така, докато взема нова? Не мога да разбера какъв зор е видяла, за да се счупят всичките болтове.
Прикачени файлове:
20260526_195159.jpg [ 3.27 MiB | Прегледано 2425 пъти ]
|
|
|
|
| Вто Май 26, 2026 7:22 pm |
|
|
|
Vmax
|
|
Някой е помогнал... Проблем е ако завали - ако ще ти се забави новата, презалепвай старата и после ще я махаш.
|
|
|
|
| Сря Май 27, 2026 2:08 pm |
|
|
|
dendim
Регистриран на: Съб Авг 18, 2018 4:42 pm Постове: 346 Местоположение: София
Автомобил: FORESTER SH 2.0 D
Телефон: нула893/624083
Рейтинг: 302      
|
Vmax написа: Някой е помогнал... Проблем е ако завали - ако ще ти се забави новата, презалепвай старата и после ще я махаш. Малко спам - тя и без това е пълна с вода... от автомивката...  Иначе - силикон, не би трябвало да има проблеми!
|
|
|
|
| Сря Май 27, 2026 2:17 pm |
|
|
|
Logus
|
Оказа се, че Каско-то ще покрие смяната. Временно със силикон - и аз това мисля, благодаря за предложението. 
|
|
|
|
| Сря Май 27, 2026 3:06 pm |
|
|
|
Marvin
Регистриран на: Сря Авг 05, 2015 2:50 pm Постове: 255 Местоположение: София
Автомобил: Subaru Outback H6.0 2001
Рейтинг: 172   
|
Logus написа: Здравейте, колеги, преди малко, докато миех колата, видях, че перката на антената мърда. Побутнах я и направо се откачи. Има ли някой престава как се сменя? И още, проблем ли е да карам така, докато взема нова? Не мога да разбера какъв зор е видяла, за да се счупят всичките болтове. Абсолютно същия проблем имах и аз Януари месец. Нямам идея какво ѝ се е случило - не помня да съм я удрял, при миене на мивка никога не е пръскана от близо за да се наблъска с вода. Просто пластмасата падна и всички болтове бяха счупени. Каското го покри. Иначе смяната стана бързо (за разлика от доставката, която беше месец-два защото идва от Япония с цвета на колата), но иска махане на част от подплатата на тавана защото се сменя цялата антена а не само капачката ...
|
|
|
|
| Вто Юни 02, 2026 8:53 am |
|
|
|
Logus
|
Marvin написа: Logus написа: Здравейте, колеги, преди малко, докато миех колата, видях, че перката на антената мърда. Побутнах я и направо се откачи. Има ли някой престава как се сменя? И още, проблем ли е да карам така, докато взема нова? Не мога да разбера какъв зор е видяла, за да се счупят всичките болтове. Абсолютно същия проблем имах и аз Януари месец. Нямам идея какво ѝ се е случило - не помня да съм я удрял, при миене на мивка никога не е пръскана от близо за да се наблъска с вода. Просто пластмасата падна и всички болтове бяха счупени. Каското го покри. Иначе смяната стана бързо (за разлика от доставката, която беше месец-два защото идва от Япония с цвета на колата), но иска махане на част от подплатата на тавана защото се сменя цялата антена а не само капачката ... Аз имам късмет да има една в този цвят в Италия, та доставката ще е 2 седмици.
|
|
|
|
| Пон Юни 08, 2026 3:10 pm |
|
|
|
|
Страница 1 от 1
|
|