Дюза/пръскалка (ако има значение лява) за измиване на фаровете за Форестър 2001 г. (фейслифт) и плафончето за подсветката на задния номер (може и цялата конзола дето се завива с три рапидки отвътре на задната броня). По-спешна ми е дюзата/пръскалката. П ишете или на лично, или звънкайте на 0889624426 - Красимир
_________________ Купих си Субару аз и го карам във захлас! Лекинко натискам газ и го вкарвам в много ряз... Яко през гората бяга и към мацките посяга... Дизеля го хич не ще, щото ще се преебе...
Благодарение на Алекс дюзата е намерена, остава плафончето, или цялата конзола за осветяване на задния номер.
_________________ Купих си Субару аз и го карам във захлас! Лекинко натискам газ и го вкарвам в много ряз... Яко през гората бяга и към мацките посяга... Дизеля го хич не ще, щото ще се преебе...