Отговори на тема
 Искам 2.5XT 
Автор Съобщение

Постове: 1
Автомобил: Forester
Телефон: 0896339912
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Здравейте колеги, харесал съм си едно в София, съвсем случайно ми излезна и ме грабна, слагам линк на обявата и скоро ще се чувам с момичето, ако е познавате колата, ще се радвам да чуя ваши мнения и следователно, не искам нищо друго освен фабрична колица с газ, ще се кара ежедневно в дъжд, студ, сняг и асфалт.
https://mobile.bg/11773778743637000
И къде да излекувам болежките с праговете около Пловдив. Отворен съм и за други коли, търся си добър автомобил, затова можете да предлагате.

Чет Юни 04, 2026 10:06 pm
Върнете се в началото
Профил

Постове: 200
Автомобил: Subaru Forester 2.5XT 2006
Рейтинг: 109
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Аз исках същото преди 14 години.А сега след като счупих тази пролет 2 кутии не ми остана друг избор, освен
да се довърша финансово. Опасна е тази игра,иначе колата радва,не е таблет върху реотани.Поздравления за смелостта.

Пет Юни 05, 2026 3:08 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 4394
Автомобил: SF5 S turbo/Mazda RX8/E84 18d
Телефон: нула89669393четири
Рейтинг: 1000
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Не си първият който пита за тая кола. Технически е ок, Мартин я е нагласил да става. Обаче тенекето е утепляк. Ако имаш каросерист под ръка и някакви 3к излишни я взимай. Не са само прагове и вежди, бомбетата 99,99% са щета при тръгнали вежди. Субару гние отвътре навън, пиша от скромен опит с три коли :) Ако си много навит, отиди на оглед и свали корите на бомбетата, това е ключово при оглед на дърто Субару. И запомни един дребен детайл: праговете при Субару имат външен профил, който е козметичен и носещ, който не се продава като част, а всъщност той е от значение. Изгнило Субару е гол със задна ножица за разлика от тупнал мотор, който се прави по-евтино и по-сигурно за жалост(предвид напредналите майстори напоследък).

Пет Юни 05, 2026 9:18 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема