Правила за пускане на обяви в раздела

Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.

Отговори на тема
 Някой,ако може да помага... 
Автор Съобщение
Impreza Owner

Постове: 310
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Така като си гледам документите за регистрация,в холандския талон не пише киловати и май работата отива на технотест.Аз я знам,че е 90-95 коня,но усойницата зад гишето едва ли..ВИН-кода JF1GF4LJ4XG065856 :shock: Предполагам някой има идея какво да правя щот вече взе да ми писва :subaru:

Пон Дек 29, 2008 6:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 2211
Автомобил: Outback '00 AT
Рейтинг: 161
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
http://www.subaru-sale.ru/vin/

Пон Дек 29, 2008 6:52 pm
Върнете се в началото
Профил
Perfect Stranger
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
иво господинов написа:
Така като си гледам документите за регистрация,в холандския талон не пише киловати и май работата отива на технотест.Аз я знам,че е 90-95 коня,но усойницата зад гишето едва ли..ВИН-кода JF1GF4LJ4XG065856 :shock: Предполагам някой има идея какво да правя щот вече взе да ми писва :subaru:

по принцип при такива случаи КАТ искат бележка от официалния вносител за мощността на автомобила, така че може да пробваш първо там, което обаче при SUBARU е проблем за автомобили извън ЕС. Ако е продавана нова в Холандия не би трябвало да имаш проблеми.

Успех!!!

Пон Дек 29, 2008 7:13 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Impreza Owner

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Ами колата я взех от същото такова представителсво като Варненското.Имала е двама собственици,единия от 99-2004г.,а другия от 2006-2008г.Колата има Nap,APK,има сервизна книжка от сервиза,но киловати няма.

Пон Дек 29, 2008 7:45 pm
Върнете се в началото
Профил
Impreza Owner

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Щях да забравя има гаранция една година.

Пон Дек 29, 2008 7:47 pm
Върнете се в началото
Профил
Impreza Owner

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Кое му е бързо колега днес висях цял ден с импресата на жената и съм наполовина до обяд минах две гишета после на тъй наречения преглед работата се закучи бях 18та кола и до мен ред не дойде утре евентуално Абсурди 1 Накараха ме да превеждам фактурата от представителство на Субару на която на Холандски е само името ми и марката на колата-10лв.Втори абсурд-накараха ме да сключа гражданска отговорност,при положение,че имам такава валидна международна.3.-за българския КАТ,холандския преглед неважи и за капак на края един с една S класа,незнам какво плати и на кого,но 5м. преди да приключи работното време,заобиколи опашката и си вкара мергела на канала.Аз не съм гъзоблизец и рушветчия,ама туй нещо в държавата,където работя не може да се случи.И утре е ден,дано падне повече сняг...иначе може и да не мога да мина

Пон Дек 29, 2008 7:49 pm
Върнете се в началото
Профил
Perfect Stranger
Аватар

Постове: 1285
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
иво господинов написа:
Ами колата я взех от същото такова представителсво като Варненското.Имала е двама собственици,единия от 99-2004г.,а другия от 2006-2008г.Колата има Nap,APK,има сервизна книжка от сервиза,но киловати няма.

Опитай се да го обясниш това на някоя отегчена лелка или шапкар, които "служат" на обществото (което м/у другото им плаща заплатите) :)

По-горе описаното е само предложение. В никакъв случай не мога да гарантирам успех просто защото в БГ няма институция, която в два различни града да работи по идентичен начин :) Освен това е от изключително значение настроението на съответния държавен "служител" (май непрокопсаник на държавна служба е по-точно определение) щото ако се чуди отде да вземе пари за празниците... лошо ти се пише...

wellcome to Absurdistan! And have a nice life here!!!

Пон Дек 29, 2008 7:57 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Аватар

Постове: 762
Автомобил: legacy2.5AT GX sedan MY99
Рейтинг: 8
Разчитай на мен
Отговори с цитат
иво господинов написа:

VIN: JF1GF4LJ4XG065856 Марка: IMPREZA (G10) Регион: Europe Руль: LHD Дата: 1998/09/23 Модельный год: G ('99MY) Код компл.: GF4GL5J Код назн.: EC Главн. опц.код.: BX Внешн цв.: DARK BLUE MICA 2 (52D) Внутр цв.: LIGHT GRAY (810) BODY: WAGON (W) ENGINE: 1600CC EMPI SOHC NA (EJ161) TRAIN: F/T 4WD (F4WD) MISSION: MANUAL TRANSMISSION (MT) GRADE: GL (GL) SUS: NOMAL SUSPENSION (N/S) DESTINAT: GCC(FROM 95MY),GEN&EUROPE (G&E)

това е твойта кола

Пон Дек 29, 2008 8:22 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Impreza Owner

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Данчо тез работи аз ги знам колко коня е мотора 90 или 95.А таз кола не е мойта на жената е.Вече праим срещи всеки ден.

Пон Дек 29, 2008 10:29 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 762
Автомобил: legacy2.5AT GX sedan MY99
Рейтинг: 8
Разчитай на мен
Отговори с цитат
Пост 
Здрасти Иво,и аз бях в Норвегия,,в Монстад и Карстое,че за колата на жена ти,,поздрави на всички от мен,е 95 коня,,, и аз се замислям да купя една импреза на мойта,,,но след година две,,сега има къща за оправане,,,за сега весели празници от мен
http://cat.tecdocs.ru/info.do?mdf=11499

Вто Дек 30, 2008 7:53 am
Върнете се в началото
Профил WWW
Impreza Owner

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Ходи ли за риба Щот съм се хващал на бас,че ще извадя блесната празна и съм губил.

Вто Дек 30, 2008 12:48 pm
Върнете се в началото
Профил
Confidence in Motion
Аватар

Постове: 6482
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Аз ти казах, че е 95 коня. Нямаше смисъл да проверявам даже, последните 1.6 са 95 коня.

Вто Дек 30, 2008 4:37 pm
Върнете се в началото
Профил WWW
Impreza Owner

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Сагата регистрация автомобил ще продължи след нова година днес минах преглед състоящ се от поглеждане на номерата на купето и мотора :shock: След туй ме пратиха при същия тоя автоексперт дето на червената и брои конете несменяем и единствен :!: взе ми 10 лв казва се инж Христов :!: Като се върнах пак в КАТ служителите на обществото бяха запразнили в 12 без 10 и учтиво ме поканиха на 5 януари след 8 и 15 :wink: Ясно ми е че в такива фирми като КАТ всички са роднини или най малко приятели надявам се като дойде Българския Пиночет да оправи тая пасмина :smt138

Вто Дек 30, 2008 7:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема