Отговори на тема
 Скоростна кутия на Justy 
Автор Съобщение

Постове: 17
Рейтинг: 0
Нов фен
Отговори с цитат
Има ли разлика в скоростните кутии на Justy 1000 и 1200 куб.? Приспособявам едното към другото.

Съб Яну 03, 2009 8:46 pm
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 1155
Автомобил: R.I.P. Justy, Honda Innova 125i '10
Рейтинг: 206
Субару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару ФеноменСубару Феномен
Отговори с цитат
Пост 
Мисля че не, аз ползвам и аз разни чаркове така, не съм 100% сигурен, ама 90% мисля че става

Нед Яну 04, 2009 1:34 am
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
streetman написа:
Мисля че не, аз ползвам и аз разни чаркове така, не съм 100% сигурен, ама 90% мисля че става

Сложих на двигател 1000 скоростна кутия от 1200. Направи ми впечатление че вилката на съединителя има много голям ход. Не съм сигурен дали ще отделя добре. Затова се чудя дали има разлика. На пръв поглед няма, но реших да попитам. Ако някой има опит и сигурна информация да я сподели.

Нед Яну 04, 2009 10:02 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 30
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
на 1000 ше станат от 1200 обратното няма да стане, но може да не паснат ако има разлика в вилката на скоростите , шиката. Свали старите скорости и прегледаи хубаво дали са еднакви замери с шублер, за да си сигурен в това че са еднакви. Но попринцип не трябва д аимаш проблем. :!:

Сря Яну 07, 2009 10:21 pm
Върнете се в началото
Профил

Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
ALTAVIO_S_JUSTY-TO написа:
на 1000 ше станат от 1200 обратното няма да стане, но може да не паснат ако има разлика в вилката на скоростите , шиката. Свали старите скорости и прегледаи хубаво дали са еднакви замери с шублер, за да си сигурен в това че са еднакви. Но попринцип не трябва д аимаш проблем. :!:

Благодаря. Приблем определено имаше. Има разлика в кутиите. На вилката на съединителя не и достига ход за да може да отцепи. Пригодил съм друг лагер който е по-дълъг. Сега е супер. Срещнах проблем в закрепването на карбуратора, тъй като смукателните тръби имат разлика във дупките за охлаждане и не съвпадат с другия модел. Реших да преправя дупките на карбуратора за да може да съвпаднат шпилките. Сложил съм по-високи шпилки, изрязъл съм нови гарнитури, но се двоумя с какво да намажа гарнитурите, тъй като силиконите в повечето случаи се разяждат от бензина. Мисля да го направя с ацетонова боя.
Някой да има информация?
Иначе, ако някой има нужда от помощ за нещо може да пита винаги. Ще се радвам да помогна. e-mail [email protected]

Съб Яну 10, 2009 11:22 am
Върнете се в началото
Профил
Аватар

Постове: 200
Автомобил: 2.0Impreza'96Wagon
Рейтинг: 10
Приятел всеки ден
Отговори с цитат
Пост 
Колега,на моето Джъсти сложих карбуратор Кейхин.
С гарнитурки от тъничък Клингерит и не съм го мазал с нищо.
Той си има някакви чудесийки в него,защото на следващото сваляне си беше добре залепнал и за 2-те повърхности.

Съб Яну 10, 2009 11:44 am
Върнете се в началото
Профил ICQ
Аватар

Постове: 30
Нов фен
Отговори с цитат
Пост 
Значи колега, има такива течни гарнитури на принципа на тея дето ги правият за картерите, ходи виш да намериш от тоя тип течни гарнитури и нема да имаш ядове. Намазваш слагаш си го и нема ти създава ядове. Правили сме на поло така и нямаше никакъв проблем. И това дето колегата ти дава като идея за клингерита става, но някак си ми се струва мн голема исцепка, на днешно време дето има толкова много улеснения само пари да имаш. Отиваи в най блиския магазин за авто части дето продават такива неща и взимаи. Успех с начинанието. :smt066

Съб Яну 10, 2009 11:43 pm
Върнете се в началото
Профил
Отговори на тема