Правила за пускане на обяви в раздела
Тук се обсъждат проблеми, касаещи повече от един модел на Субару и общи въпроси.
| Автор |
Съобщение |
|
Impreza94
Confidence in Motion
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 9:32 pm Постове: 6482 Местоположение: BG, Горна Оряховица
Автомобил: EJ22 5MT IMPREZA/EJ20 4EAT IMPREZA
Рейтинг: 219    
|
|
_________________ All-Wheel-Drive
|
|
|
|
| Нед Яну 11, 2009 8:32 pm |
|
|
|
иво господинов
Impreza Owner
Регистриран на: Пет Апр 18, 2008 8:08 pm Постове: 310 Местоположение: шумен Рейтинг: 0
|
Що издънка всичко си е таман 
|
|
|
|
| Нед Яну 11, 2009 8:39 pm |
|
|
|
galino
Регистриран на: Пон Мар 05, 2007 10:37 pm Постове: 1016 Местоположение: Gotham City
Автомобил: Impreza1.6, Legacy2.2, Forester2.0
Рейтинг: 14
|
|
| Нед Яну 11, 2009 8:56 pm |
|
|
|
quattro
|
mp5 написа: Пф верно ,че беше boxer ама на мене ми е простено  Вместо ръчна блокировка на задния диф(при 80, 90, 100, 200 и Coupe от 88-ма нататък)., се монтира EDS (автоматична електронна блокировка на диф.), която се изключва при скорости над 40 км./ч. (80 км./ч. за някои спортни модели). Въвежда се и блокировка на предния диф., също от електронен тип. Централния диференциал остава Torsen.Каквато е и горната А6-ца.
Torsen, но версия 2. По-малко разпределение, но с по-висока скорост на реакция.
|
|
|
|
| Нед Яну 11, 2009 9:06 pm |
|
|
|
иво господинов
Impreza Owner
Регистриран на: Пет Апр 18, 2008 8:08 pm Постове: 310 Местоположение: шумен Рейтинг: 0
|
Бе то и на мен не ми е много акъла ма тука взеха да ни се подиграват 
|
|
|
|
| Нед Яну 11, 2009 9:06 pm |
|
|
|
subaru prodrive
Регистриран на: Съб Апр 19, 2008 8:41 am Постове: 762 Местоположение: ВАРНА,БЪЛГАРИЯ
Автомобил: legacy2.5AT GX sedan MY99
Рейтинг: 8
|
Аз като закъсам закъсвам яко с с 4 те колела не като Аудито само  с двете.....
_________________ не е леко да се вдига тежко..................казал щангистът +359894313437
|
|
|
|
| Нед Яну 11, 2009 9:07 pm |
|
|
|
quattro
|
Azumi написа: Прави ми впечатление на клипчетата, че тоя дето снима или някой близо до него много се лигави. Някак си атмосферата на самият тест с тоя дебелашки смях идва малко просташка.
Според мен един Форестър с хубави зимни гуми и ръчна кутия с бавни ще преодолее полигончето и ако това се случи бих дал всичко на света да видя опулената физиономия на човека с дебелашко-просташкият сняг.
А според мен си търсиш повод да се заяждаш.
Ние сме се забавлявали, защото това явно ни е по-важно от това дали един японски или един германски КЕНЕФ е по-велик. Част от смеха е мой. И нищо дебелажко няма нито в него, нито в мен.
|
|
|
|
| Нед Яну 11, 2009 9:12 pm |
|
|
|
ender
Perfect Stranger
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2007 11:59 am Постове: 1285 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109  
|
subaru prodrive написа: Аз като закъсам закъсвам яко с с 4 те колела не като Аудито само  с двете.....
за сметка на това качествено и често
Не знам дали осъзнаваш, но твоите затъвания  стават основа за летоброенето на срещите на SUBARU въе ВНА
"Когато Данчо затъна в калта", "Когато дърпахме Данчо от пясъка на 3-та буна" и т.н. и т.н.
P.S. Не ме разбирай погрешно - евала за ентусиазма 
_________________ https://www.catalogmachine.com/treasure-bulgaria/catalogs
|
|
Последна промяна ender на Нед Яну 11, 2009 9:19 pm, променена общо 1 път
|
|
| Нед Яну 11, 2009 9:18 pm |
|
|
|
quattro
|
subaru prodrive написа: Аз като закъсам закъсвам яко с с 4 те колела не като Аудито само  с двете.....
Пожелавам ти само с 4-те да закъсваш 
|
|
|
|
| Нед Яну 11, 2009 9:18 pm |
|
|
|
quattro
|
|
phpbb няма опция за само-изтриване на потребителя.
Сега ще си сменя мейла и парилата с някакви незнайни за мен и чао на този форум.
Писна ми от негативни сбирщини. И във форума на Ауди е така. Спокойно, япончета.
Хара-кири!
|
|
|
|
| Нед Яну 11, 2009 9:21 pm |
|
|
|
subaru prodrive
Регистриран на: Съб Апр 19, 2008 8:41 am Постове: 762 Местоположение: ВАРНА,БЪЛГАРИЯ
|
quattro написа: subaru prodrive написа: Аз като закъсам закъсвам яко с с 4 те колела не като Аудито само  с двете..... Пожелавам ти само с 4-те да закъсваш 
Аз все ще изляза френд,,,гледай ти да не закъсаш,,,аз закъсвам защото опитвам разни неща за които ти дори няма да се сетиш че ще минеш от там,,,аре ходи си в Ауди форума всъщност кой знае и ти колко си закъсвал но не си признаваш защото си смешен.. 
_________________ не е леко да се вдига тежко..................казал щангистът +359894313437
|
|
|
|
| Нед Яну 11, 2009 9:27 pm |
|
|
|
ender
Perfect Stranger
Регистриран на: Вто Сеп 11, 2007 11:59 am Постове: 1285 Местоположение: Planet Earth
Автомобил: двойката
Телефон: 0888 831783
Рейтинг: 109  
|
quattro написа: phpbb няма опция за само-изтриване на потребителя. Сега ще си сменя мейла и парилата с някакви незнайни за мен и чао на този форум. Писна ми от негативни сбирщини. И във форума на Ауди е така. Спокойно, япончета.
Хара-кири!
ай стига бе колега, и ти ли
недей така се връзва - първо отговори нормално на Azumi, и две минути след това толкова се афектира, че реши да се триеш
Темата стана изклщчително интересна благодарение на теб и освен това дори и някой да те обиди нарочно - вече би трябвало да имаш достатъчно представа от хората тук и да не си правиш изводите от един пост само.
Ако форума беше толкова негативен, колкото твърдиш - и аз да съм си направил сепуко досега  ...затова успокой топката pls.
_________________ https://www.catalogmachine.com/treasure-bulgaria/catalogs
|
|
|
|
| Нед Яну 11, 2009 9:34 pm |
|
|
|
subaru prodrive
|
ender написа: subaru prodrive написа: Аз като закъсам закъсвам яко с с 4 те колела не като Аудито само  с двете..... за сметка на това качествено и често Не знам дали осъзнаваш, но твоите затъвания  стават основа за летоброенето на срещите на SUBARU въе ВНА "Когато Данчо затъна в калта", "Когато дърпахме Данчо от пясъка на 3-та буна" и т.н. и т.н. P.S. Не ме разбирай погрешно - евала за ентусиазма 
Да ама е готино и какво от това нали става шоу....все някой ще ме издърпа,,много съм нисък аз затова закъсвам тук таме......... 
|
|
Последна промяна subaru prodrive на Нед Яну 11, 2009 9:39 pm, променена общо 1 път
|
|
| Нед Яну 11, 2009 9:38 pm |
|
|
|
subaru prodrive
|
БРЕЙ тя като Бтр,,дай да сложим едно гребло отпред и те пращаме в планинскиите служби 
|
|
|
|
| Нед Яну 11, 2009 9:42 pm |
|
|
|
kingalex
Регистриран на: Нед Юли 22, 2007 12:25 pm Постове: 313 Местоположение: Sofia
Автомобил: Forester 2.5XT 2007
Рейтинг: 0
|
lex написа: Аз лятото карах едно Легаси модел 2000-та година, твоето незнам дали е такова, много добро впечатление ми направи как седи колата на пътя, но 2.0 литровия и не-турбо мотор, беше адски слаб според мен за тази кола. Иначе Легасито сравнено с чисто ново Ауди А6 куатро е просто на светлинни години пред него. Аудито като влезеш в завоя и дадеш газ тръгва през предница, после системата се опитва на направи нещо, дърпа ти волана, към края на завоя се опитва да презавива, а със Субаруто няма такива неща, колата вървеше като в релси. Колега Алекс , доколкото разбирам караш Ауди Алроуд , при него има ли такива наченки каквито е описал колегата ? Живо ме интересува отговора защото довеча ще имам възможността да разтрия едно такова , мисля че е 2.7 Дизел , та ще чуете и моето мнение след тест драйва 
_________________ Legacy III 2.5
|
|
|
|
| Вто Яну 13, 2009 4:49 pm |
|
|
|
=Alex=
|
Колега, извинявай, че чак сега ти отговарям, но сега видях поста ти.
Според мен човек, който е способен да напише съдържанието на цитата в твоя пост (за поведението на "чисто новото А6") или си няма и идея от автомобили и каране или бялото му е в повече.
Новото А6 в куатро версията е един от последните автомобили на света, за който може да се кажат подобни неща. Много подобни изказвания съм чел и слушал. В 99% от случаите се е оказвало, че "тест-пилотът" е на 14 години или е човек, който не може да кара направо, камо ли да тества автомобил с много повече възможности от нормалните по пътищата, с две двигателни колела. Но и в двата случаи гарантирано - хал-хабер си няма от критерии за тестване на автомобил.
Ако искаш да прочетеш наистина достоверен тест, направен от един от най-уважаваните тест пилоти в Европа, мога да ти пратя линк да четеш за А6. Тестът е правен от Влади Кюлев, тест пилот на BMW AG. Човекът дори не е Аудист, а тест пилот на БМВ. Най-просто казано, разликата м/у тест пилотът и много добрия карач е в това, че тест пилотът освен да е ултра-карач, е изучил теория, колкото за едно висше по медицина и може да даде ужасно прецизен и конструктивен Feedback на конструкторите и инженерите, като преди това е инструктиран каква е целта/предназначението на автомобила. От него се иска да каже дали целта е постигната. Но това вероятно е известно.
За да бъда по-прецизен, искам да поясня още веднъж - карам А6, 3.0TDI комби MY 07, имам на разположение и Алроуд със същия двигател, така, че мога да ти кажа, че нито едното от двете не се държи така. Но, нали знаеш, автомобилът е като компютъра - прави това, което му кажеш, а не това, което си мислиш и ти се иска.
Предполагам, съдейки по датите, вече си покарал Алроуда. Та, сподели твоите впечатления. Ще ми е интересно да ги чуя. А, ако успееш и да си безпристрастен и искрен в думите си - ще е супер. Ако не си му се метнал - ела, ще ти дам да покараш за пробата. Пък дано някой ми предложи и аз да покарам Аутбек 3.0 (наистина го искам). Вече няколко пъти предложих във форума вместо да си говорим глупости, да си ги "разменим" за едно пробно пътуване на Витоша или до някъде другаде. На мен би ми било интересно и както виждаш - дори не обръщам внимание на безсмислено провокативни изречения, че Аутбек 01 е "в пъти по-кола" от А6 от най-ново поколение. А, повярвай ми, имам ужасно много неща за казване и най-малкото е, че е са несравними.
Алекс
П.П. Ауди във всичките си куатро версии (без 'R8', 'A5' и 'RS') до последната А4-ка има този "nose-heavy" проблем, който води до ясно изразено недозавиване на лигав път (влажен/леко мокър и зацапан асфалт). Но на сняг проблемът изчезва. На сухо също. А и проблемът се "контролира" адски лесно с газ и волан. Дори корекцията доставя удоволствие. На сняг, управлението е доста приятно, заради "ориентацията" към задния мост на куатро, поколение 5 (40:60 стандартно, с възможност от 80:20 до 0:100). В новата А4-ка този проблем е решен. За тези с предно - идея си нямам. Просто не ме интересуват автомобили с предно и дори не си правя труда да ги карам.
|
|
|
|
| Чет Яну 15, 2009 12:59 am |
|
|
|
galino
Регистриран на: Пон Мар 05, 2007 10:37 pm Постове: 1016 Местоположение: Gotham City
Автомобил: Impreza1.6, Legacy2.2, Forester2.0
Рейтинг: 14
|
|
=Alex= вече прекаляваш, предполагам, че си имал добри оценки по Български, ако не си...имаш от мен шестица....или си ПРОДАВАЧ на АУДИ, а?
С всички качества на Ауди, можеш да осветляваш ФОРУМА и Феновете на АУДИ.
Тук е СУБАРУ ФОРУМ и хората тук се интерисуват ТОЧНО от тази марка: SUBARU
Да ти кажа, ако още не си го разбрал......
На нас не ни дреме за твоето Ауди......
Ще го напиша още няколко пъти, в случай , че не си го видял:
На никой не му дреме за твоето Ауди! На никой не му дреме за твоето Ауди! На никой не му дреме за твоето Ауди!
Приеми този пост като последно предупреждение!
|
|
|
|
| Чет Яну 15, 2009 8:04 am |
|
|
|
Balgarian
Регистриран на: Сря Авг 13, 2008 1:19 pm Постове: 104 Местоположение: Varna Рейтинг: 0
|
|
Тя самата тема си стана флуд според правилата на форума, та и аз да се включа, преди да са я изтрили модераторите, с един IQ test:
Какво е "0" (една нула)?
"00" (две нули)?
"000" (три нули)?
.............. и т.н. до 20 нули.
Който напише най-много верни отговори печели ключодържател за четири нули, а втория в класирането - освежител за две нули.
_________________ Subaru Forester 2.0 TD XS 6MT 2N
|
|
|
|
| Чет Яну 15, 2009 8:32 am |
|
|
|
Azumi
Регистриран на: Вто Апр 15, 2008 9:26 am Постове: 344 Местоположение: София
Автомобил: Субару Форестър 2.0 X '03, МТ
Рейтинг: 9
|
quattro написа: А според мен си търсиш повод да се заяждаш.
Няма такова нещо Quattro.
Изобщо нямам такова намерение, защото не съм такъв човек, просто написах какво усетих като гледах клипа, но може и да греша все пак не съм бил там на живо, ти си бил и вероятно имаш по-обективна преценка от мен в случая.
Мен друго ме интересува - в края на краищата след направените тестове до какво заключение достигнахте.
Може ли да се каже твърдо кое задвижване е по-доброто?
_________________ FORESTER 2.0 MT 92KW MY'03
|
|
|
|
| Чет Яну 15, 2009 11:06 am |
|
|
|
Djidji
Регистриран на: Чет Ное 20, 2008 11:37 pm Постове: 185 Местоположение: София-Казанлък-Самоков Рейтинг: 0
|
|
Колеги, моля ви нека се ограничаваме с резките думи в общуването и спазваме добрият тон.
Каква е тази злоба и желание да подчиниш другия? Каква е тази непримиримост и желание да покажеш, че си повече от другия? Какво е това неприемане и отричане на различното мнение? Това ли според вас е нормалният начин да говориш....много жалко.
Спрете се вече! Никой не печели от негативни изказвания и лични обиди.
Колите са си коли, а ние сме хора. Съмнявам се приятели те ви да карат само Субару ( и останалите японски автомобили), Ауди ( и останалите немски автомобили) и т.н. Наистина ли не приемате чуждо мнение, колкото и да не е вярно или да не съвпада с вашето или просто търсите начин да изпуснете парата, изкарвайки си го върху другият?
Замислете се малко!!!
Разберете, че такова отношение е крайно обидно, не само за вас, но и за целият форум и се съмнявам, че някой иска и желае точно по този начин да продължи Форума!
Бъдете малко по човечни, ще видите, че е много по приятно!
Поздрави
Йордан
_________________ ...когато ученикът е готов, учителят се появява!
|
|
|
|
| Чет Яну 15, 2009 11:28 am |
|
|
|