fokus написа:
Колега Jordan, понеже виждам, че доста се разви темата аз ще ти задам един въпрос такъв - колата проверена ли е от - до? Имам предвид - правилно ли е сложен ремъка /дали на единия вал не е прехвърлен зъб/
- дали не е бил разглобяван и правен нещо двигателя да са сменявани повдигачи или правени нещо - ел. инсталацията коректно ли ти сработва всичко - ламбда сондата работи ли воъбще и дали не е сменена с някоя заместител - изспускателната система наред ли е да нямаш някой катализатор запушен /малко вероятно защото сигурно с влизането в бг е изтърбушен/ .... тези неща не са трудни за проверка стига наистина да попаднеш на правилното място. Когато взех моята първо ходих на сервиз който е отличен за голфове бмв мрцдс, но субару рядко е влизало и половината от нещата се оказаха така, но не познаха за зацепването на ремъка, което си е най важното, защото само по токове не може да се определи правилно ли е сложен/има си белези и всичко трябва да съвпада/ и т.н. ако ти е трудно да намериш такъв ще поразпитам там във вашия град кой има опит със субару и ще пиша ...
Колега благодаря ти,ше се радвам да разбера кой в Търново разбира от субару.
От два дни съм с нови кабели и бубини.Колата върви значително по добре,но трудното палене на студен двигател остана.
Може би има какво още да се желае за вървежа,но почти(90%) е като преди.
Преглеждал съм основно колата.Катализатор няма,ламбда сондата мисля че не е гледана.Другите неща ги гледаха,но не се знае колко акуратно,уж всичко е наред.Нали след тея прегледи ме хвърлиха в размисъл.Единственно майстора при който си ходя от години с другите ми коли ми помогна истински да пооправим колата до това положение.Тои няма специален сервиз,но е инжинер човека и дълги години е работил като механник.Не се е занимавал със субару до сега,но мисли логично и нешата долу-горе се получават.Обаче явно само логика не стига трябва си и малко опит с конкретния автомобил за да е всичко ок.Но все пак е по-добре от тези по сервизите,като папагали,видели една две коли как се правят и като се наложи да мислят закъсват(малко са истинските майстори).